Tuesday, February 16, 2010

Percy Jackson & the Lightning Thief


Yeayy!Semalam saya dan keluarga tercinta telah pergi menonton Percy Jackson & the Lightning Thief.Boleh tahan best lah.Although the plots are quite irrelevant something like that,sebab yelah pasal seorang yang bernama Percy Jackson who is half boy and half god.Tentang 3 dewa zaman Greek and Athens dulu yang kadang-kadang turun ke dunia dan menjalinkan hubungan dengan manusia dan akhirnya melahirkan anak.Anak itulah half boy and half god tadi.Irrelevant kan?-_-

Tapi cerita ni still best and saya bagi 4 per 5.Lelaki berkulit hitam yang separa kambing itu sangat kelakar!and and andd Percy Jackson juga agak ganteng.-_- Guys,go watch it okay?Best!

8 comments:

naz said...

hensem terus 4 bintang haha

Zahidah said...

logan mmg hensem! ehehehe. bestbest.

Miss Lula said...

best je macam.. nak tengokkkk lah nanti.. (:

idham said...

jalan ceriteranya bagaimana win?

Mr.Z said...

kena g tengok ni, tak pun download..ahaks! ;D

miSz_aCha said...

mmg ensem p0n percy tu kan..
hehehe....

.rafiq. said...

kelakar ke?

cik EPAL said...

cite apa ni?? :)