Sunday, February 28, 2010

I love you nephews.

Ahad lepas,(ceh padahal baru semalam tau.-_-)sebelum pulang ke sekolah,saya sempat menghabiskan masa bersama anak buah-anak buah tersayang wehhhh.Airil dan Aiman!Rindu gila dah lama tak jumpa mereka.Iskkk rindu nak cium kepala botak Airil ni!!!Cium banyak banyak banyak banyak kali pun tak puas!Grrrrrrr.Eh ingat Awin.Blog ni public.

Thanks to their parents yang memberi green light untuk kami bawak dorang ni jalan-jalan.Ke dorang yang bawak kami jalan-jalan?Haha.Mana-mana pun boleeyy.Mula-mula ke Tesco Ampang.Kids,jom kita makan KFC!! Dorang ni happy bukan main lagi..Lari sana~Lari sini~ Suka tengok dorang happy.Suka tengok budak-budak happy..:) Saya ni jenis tak boleh tengok budak menangis.Nanti saya pun rasa nak nangis sekali.wakakaka.Serious.Sebab dorang nangis beriya macam sakit sangat.Kesiannnn.

Airil yang taknak bangun pun dari saya!!Bukan nak gebang saya ni hebat.wakaka
Tapi dia ni memang manja dengan saya dari kecik..Awww.Love you love youuuuu.

Cousin,Zaty.Beliau ni akan berkahwin pada bulan Oktober ni.Jadi,saje la bawak budak kecik jalan-jalan sebagai persediaan untuk menjadi ibu kepada Zaty nanti.Hihihi.

Zaty tiba-tiba cakap,
"Awin,kalau awak artis kan,tetibe wartawan datang terjah handbag awak,dia jumpa apa ek?"
Zaty pun terus ambik handbag saya dan mulaaa terjah.
Haha.Tak pasal-pasal je.
Dia jumpa toner muka.Terus gelak gila.Dia kata benda ni bukan kena ada kat meja solek ke?Siotlah awak dati..
Pastu dia jumpa kalkulator 570 pun dia gelak.
Siot lagi lah awak ni..
Handbag gi kelas.Malas nak keluar-keluarkan barang..
-_-

Alala..Kesayangan ni.

Lepas tu bawak budak-budak comel ni ke Danau Kota.Dorang main dengan gambira lagi..:')
Tapi kenapa gambar aunty-aunty yang kat patung?
Gambar budak-budak takde.Wakaka.






Semua nak pakai merah.Dah sudah.Macam emak anak 3 dah saya.Okay bai.

20 comments:

Atiqah Adnan said...

dear.. jemput datang wedding kan 13.3 di melaka k..

sayuri said...

beshnye dapat makcik cmni

cik EPAL said...

alolololo comel je semuaaa :)

Melz said...

saya seorang Pakcik , anda seorang makcik wakakakaka

Nurul Ain said...

c0mey je..=)

joegrimjow said...

ada gaya da ni
mak cik merah

Ajwin Ajeera said...

Atiqah Adnan,

13 March awin ada event kat KL!!!!
waaaaaaaaa

Ajwin Ajeera said...

sayuri,

haha
jom lah jadi anak buah saya
wakakak

Ajwin Ajeera said...

cik EPAL,

mmg comel!
tu yg buat gerammmmm tu.
heee

Ajwin Ajeera said...

Melz,

eh dua2 dah tua rupanya
wakakakaka

Ajwin Ajeera said...

Nurul Ain,

thank you!:)

Ajwin Ajeera said...

joegrimjow,

makcik merah?
dah la awin mmg makngah
makngah merah
wakakkakakkaka
busuk gile

PINATBATE said...

Awin..
Tahniah!
anda kelihatan betul-betul macam EMAK beranak tiga...wakaka..

Ajwin Ajeera said...

makpinattttttttttttttt!!!!!
jahat.
nk majok.
wakakak

helena's said...

nama aiman tuh sama dengan anak buah cikhel juga..


dan comel juga sama..wakaka

Ajwin Ajeera said...

yeke cikhel?
wah aiman tak kesahhh
haha

.o r k e d. said...

hahah.agk la.nti tmbh la lg ank tu. ;p

Ajwin Ajeera said...

haha
takpe
rezeki2
cewah

profwacko said...

Cik awin...

dalam 5 ke 6 gambo terakhir tu, muka lebih kurang sama je fashion nyer.
Amat susah sebenarnyer mempunyai konsistensi macam tu. Syabas..
Ekekeee..

Ajwin Ajeera said...

wahh
perasan je ya..
haha