Monday, February 15, 2010

SUKOL 2010


SuKol atau Sukan Kolej baru je berlangsung baru-baru ni.Serius minggu sebelum cuti sangat busyyyyyyy.Bee pun tak busy macam ni.Tapi 'B' mungkin. . . opppsss. Dengan Sukol,Princess Week,assignment berlambak,test berlambak, dan banyak lah lagi..Persiapan menghadapi tutt tutt lagi.Banyaknya komitmen saya.(eh nanti takde orang nak pulak?) okay yang memerlukan komitmen saya memang banyak tapi tinggal satu space lagi untuk ada boyfriend.ehh apa niii wakakaka.

Teruskan ceritala yer.Saya ni kalau cerita suka tiba-tiba cerita benda lain.Maklumlah banyak komitmen lah katakan.Wakakaa.Kadang-kadang memang shot sikit.Kadang-kadang shot banyak.Baiklah dah menyimpang sekarang.Apa lagi,tolong lempang.Ok takdela.

Bagi yang tidak tahu,Sukol merupakan sukan antara kolej.Jadi, ada 8 kolej semuanya kat kampus saya iaitu Zamrud, Intan, Si Manja Kini, Sempana Alam Buana, Sempana Riau, Taming Sari, Baiduri, dan Nilam.Sempana Riau dan Taming Sari adalah kolej lelaki.Omaigod,dua je kolej lelaki?Heh heh.Kolej saya ialah isk takkan tak tahu kot.Kolej paling famous dengan budak comel lote dan ramai dapat dean's list.Hanis Zalikha pun kolej tu.Haishh malas ah cakap kan.Wakakakka.

Ni masa perarakan perasmian Sukol.Setiap kolej ada tema dan warna tersendiri. Tema Zamrud adalah Sikh dan Pink Panther.Warna kolej pula ialah my favouriteee colour,PINK! :D

Fuhh..comel lote semuanya.Wakakakakaakak

Costume Pink Panther ni buatan sendiri.Kreatif juga budak-budak Zamrud ni.Wakakakaa

Kalau takda baju kolej tu,budak Part 1 la tu.Wakakakakaka Wawa,jangan marah,gelak Wakakak sikit.Haha.

Ini candid.Candid candid pun takyahlah sampai macam nak menari zapin kan.*malu pada diri sendiri*


Saya mewakili Futsal masa ni tapi atas kerana injured dalaman (wakaka), saya telah backed out from the team.Its just to make it fair between the two awesome teams.:) Tatatititutu..

6 comments:

joegrimjow said...

jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
klik sini : weekend@sheffield

dulu men congkak
haha
kalah di pusingan pertama dengan juara keseluruhan

so
kire ku no 2 la ni
hehe

ada ke congkak dalam sukol ni?

.rafiq. said...

aktif juga cik awin kita ni.
ye ye je injured men futsal kan.

kirim salam dekat wawa.
abg bukan gay krim slam.

Miss Lula said...

macam vacation day out kitorang la pulak sebab ada warna warna tema semua hakhak..
UiTM di hatiku gitu~ (:

ini blog wirdah said...

uni wirdah pon bz ngan sukan kolej gak last week. tapi kitoran panggil SUKAD. D stand for desasiswa :)

Deya Zanial said...

9 lah awin. mutiara dah roboh ke? booo ! haha. eh wawa tu tukar course ke?

✿FITRAH ALAM KELUARGA BAHAGIA✿ said...

pink2 belaka sgt sweet n cute...