Monday, July 26, 2010

Kadang-kadang orang ada beguk ni comel.

Saya ke A Famosa selama 1 hari je. Kejap gile. Memang bernafas pun tak sempat. Mama ambil saya hari Jumaat pastu terus ke sana. Sabtu tengahari tu dah balik Cheras balik. Kira takde la jalan-jalan sangat. Sempat main dengan kuda dan pergi Cowboy Town saje. Pagi Sabtu pulak jalan-jalan kat taman sekitar hotel. We had our breakfast dan lepas itu apa lagi tawaf hotel ler!
Kalau tadi dah kata breakfast pastu tak masukkan gambar makanan, tak blogger la kan. 
Ekekek.
Adik takyah lah nak buat muka comel kan?! Eh tiba-tiba jeles.
Okay fine whatever. Eh jeles?!
Ikan-ikan posing cepat! Nak masuk ajwinajeera.blogspot.com ni!
Wakakakakaka.
Asal muka adik senget sebelah macam ada beguk? Adik please jangan malukan kakak.
Selain Edward Cullen, Mama suka bunga orkid ni juga. Cantik gilew katanyew.
Selain Jacob, saya suka bunga putih ini juga. Tak tahu nama dia. Tapi wangi sangat. Kite suka! Kite suka!

16 comments:

WZulhilmi said...

Eh.. ur mother suka Edward ke?? LOL..

Btw KENAPA SEDAP SANGAT GAMBAR ROTI TUH!! :'(

nurayunni said...

beznyer..krim salam kt ibu yer..

Ajwin Ajeera said...

zulhilmi,

suka gileeee kot. sejak tgk 1st twilight.

Ajwin Ajeera said...

nurayunni,

insyaAllah.. :)

Epul Azimi said...

wah,sronoknye melancong,kalau melancong tapi tak update pasal tu mmg bkn blogger arr kan?.....ahaha

mcjust.lol said...

tgk gmba makanan terus rase lapa!

atok said...

asal gamba ngan adik je? yg len mane? heh ;p

kembatolo™ said...

mmg kne highlight ke nme jacob?

eh tetbe jeles..! haha

Ajwin Ajeera said...

epul,

hahaa
melancong la sgt.
a famosa dekat gile dgn uitm. -_-

Ajwin Ajeera said...

mcjust,

hehe mmg tu tujuan utama! :D

Ajwin Ajeera said...

atok,

awin jln2 dgn mama n adik je masa ni.. :)

Ajwin Ajeera said...

izuddin,

hahaha tu belum highlight lg tu.
nk sy highlight ke?haha

Atilia said...

melelehh wohh tgk gmba makan makan

amira zakiah said...

=)

Ajwin Ajeera said...

atilia,

mmg saje nk bg meleleh.
hahahaha

Ajwin Ajeera said...

amira,

:)