Saturday, July 24, 2010

My Little Pony

Semua orang mesti pernah main tahu patung My Little Pony kan? Dulu kecik-kecik saya tak main benda tu. Sebab tak sempat lagi kot melalui zaman kuda kecik tu. Jadi sekaranglah masanya untuk saya main. Okay taklah tipu je. Ini dia saya kenalkan pony kepada anda.(Tolong jangan expect saya nak tunjuk pony warna pink macam My Little Pony k. Saje remind awal takut korang berharap nak tengok pony pink pulak. :p)
Comel kan? Pemalu pula tuh. Tunduk je kerja dia. 
Amboii..Tukar baju pun dah tak sempat dah. Walaupun kuda kecik, tetap takut okay nak dekat. 
Yela.Walaupun saya nampak gagah dan kuat, tapi hati lembut bai. Ekeke. 
Baiklah. Adik ada, baru berani nak pegang sikit. Sikit.
Ini bukan My Little Pony lagi dah. Ini My Bapak Besau Pony.
Memang rugi jadi penakut ni. Bila dah balik rumah, bila dah tengok balik gambar, baru rasa menyesal kenapa tak peluk-peluk kuda tu ke. Eh.

23 comments:

kembatolo™ said...

kuda katne nie?
nk daging sekilo..boleh?
hahaha..

mcjust.lol said...

eee... takut la nak pegang kuda... hehe

Lionel Andres said...

tanye die bleh bg pil kuda free tak, nak jage malam2 nih ekeke

zack zukhairi said...

tak penah dengar pon "my litle pony" tu.. kalau penah dengar pon, sure takde rasa nak beli.

naz said...

anyway rambut jambul dia cun hahaha

Ajwin Ajeera said...

kembatolo,

a famosa! haha
boleh2.byk tu dpt. 5 tahun tak habis.haha

Ajwin Ajeera said...

mcjust,

mmg takut!
sampai menjerit2 sy sbnarnya wktu tu.haha

Ajwin Ajeera said...

lionel,

takyah.
nk minta apa2,minta pd tuhan je. ekeke

Ajwin Ajeera said...

zack,

HAHAHAHAHAHA
tu permainan bdk perempuan la.haha

Ajwin Ajeera said...

naz,

kan? i love that as well! haha

nurayunni said...

mcm bez jer..

Ajwin Ajeera said...

best! :)

WZulhilmi said...

Lmao.. kelaker tgk gambar last tu.. siap posing peace tapi boleh tgk ketakutan disitu.. hahaha

Btw aku pun dh pernah tgk pony secara dekat2.. mmg rasa nk peluk aje.. =P...

::AnEp:: said...

cumel la ponny tu..
nk bela satu la..heheh

Ajwin Ajeera said...

zulhilmi,

terserlah sgt ke ketakutan?haha
kantoinyeeee.haha

tula rasa nk peluk tp takut dia sepak ke huhu

Ajwin Ajeera said...

anep,

sangat comel!

frwls said...

tadi kawan kena tendang dengan kuda pony kat menara kl.


rakus jugak kuda pony ni ek?

Ajwin Ajeera said...

serius??
pergh nasib baik tak dkat2..

SyAmSuL AnUaR said...

kecilnya kuda ni...cme tnggi dngn ajwin... dh x blh beza antara ajwin dngn kuda tu...hehehehe...

Ajwin Ajeera said...

oit oittttt!
tak leh beza tu sgt tipu tau takkkk!
hahahahha

effysyazwani & adinashamiza said...

eleh....berani ke pegang....hahahaha..eksen je lebih,,,,

Ajwin Ajeera said...

mmg tak berani! haha

kembatolo™ said...

eh! sme je ngan kuda tu..
hahahaha..