Friday, July 16, 2010

Jatuh cinta dengan pelamin ini.

Simple and sweet. Kan?

Hari tu ada terjumpa satu pelamin tu belakang dia penuh dengan fresh red roses je. Simple tapi sangatttttttttttt cantik okay. Cuma takde gambar je.Sian korang tak dapat tengok.Wuuuuuu.
Nantilah.Nanti tengok pelamin saya nanti.Ehhhhhhhhhhhh kemain lagi.

7 comments:

.o r k e d. said...

amboi2. kemain lg ek

Ajwin Ajeera said...

hikhikhikhikhik

Lionel Messi said...

hai nak ke?

Ajwin Ajeera said...

hai ya nak. kenapa?

DaNieL HafIz said...

aik simple ke 2, haha sepanjang sya penah jadi freelance tangkap pic wedding saya rase 2 terlebih simple je, tgk lampu die pon da tau bukan yang simpe hehehe
pe-pe pon nanti nak buat nasik minyak gembar-gembur la kat sni hehehe

salam kunjungan
dunker-season.blogspot.com

YobSumo said...

bila nak kawen?

nur hidayah isa said...

tak sbr nk kawin ek..hihi