Friday, July 30, 2010

Stilettos for babies


Saya terjumpa satu website dan website tu sangat comel. Website menjual kasut bayi berumur 0 - 6 bulan. Ini bukan kasut bayi biasa. Kasut ni semestinyalah tiada tapak keras apatah lagi ladam tapi memang sangat comel. Amboi kahwin pun belum, kekasih pun tiada tapi dah lihat-lihat website jual barangan bayi ni kenapa ni. Advance ya. Biasa lagi dia. 

Mari saya bawa awak terjah apa kasut yang comel sangat tadi tu. Maybe dah ramai yang tahu, tapi saya baru tahu semalam! Heh heh heh. So, saya nak kongsi sekali pada yang belum tahu. Jom jom terjah zasssssssssss.
Kenapa comel sangat ni?! Geramnya. Rasa nak gigit-gigit kasut ni. Korang jangan emo pulak fikir heels tu macam mana nanti kalau main-main dengan baby kene hempuk dengan tumit tu ke takdela. Tumit kasut itu lembut. The heel is soft. Ceh takyah la translate kan. Mari tengok pattern lain kasut baby ni.
Leopard and Zebra printed pattern pun ada. Ala kalau saya ada anak pun, tak boleh bagi anak pakai ni. Nanti anak lagi menyerlah dari emak. Eh? 
Pattern lain yang saya sukeeeee ialah
Suka warna diaaaaaaaaa. Rasa nak pakai pergi rumah orang kahwin je.
Sweet kan? Haishhhh geram betul dengan kasut-kasut ni. Sabar Awin sabar.(Sambil urut-urut dada) Jom terjah model-model Heelarious ni pula.
Kasut nak comel, model nak comel. Menyampahlahkan macam ini!!! Eh tiba-tiba saja.

28 comments:

.o r k e d. said...

gosh! comel sgt2!!!!

Farah Hanis said...

abesla kalau bagi anak saya pakai kasut macam ni.jalan macam mak nenek nanti.aha =P

PINATBATE said...

model yg pakai kasut ni belum pandai jalan daa..

kembatolo™ said...

eh..meroyan ke hape ni?hahaha

mida said...

comeyllllllll

WZulhilmi said...

LOL!! baby pun dah ada high heels skrg ni.. hahahaha

Farihah Ahmad said...

eeeeeehhhh!! geramnyaaaa!! aku pn xpanday pakai stilletos, baby dah pndy. oh dengki gila!

nurayunni said...

comel & cute..

nurain said...

omo!chumelnye


aween..jom cepat de baby!

Ajwin Ajeera said...

orked,

comel kan kan? :D

Lionel Messi said...

kekasih tu memang la tiada tp kasih tu ada haha

Mimi Saidi said...

WEH, GILE COMEI!

zack zukhairi said...

besok-besok bile budak tu da besar, mesti melaram tak hingat. beg channel, kasut gucci, baju prada. pergh! masak..

Fazreen said...

kecik2 dh ajr melaram....bsr2 sure maintenance tinggi..hehe..stilleto x elok tuk kaki bayi yg tlg masih lembut..haha

Ajwin Ajeera said...

farah hanis,

mcm mak nenek tu mcm awk la kan? hahahaha :p

Ajwin Ajeera said...

pinatbate,

sbb kasut ni pun utk 0-6 bulan.. hehe

Ajwin Ajeera said...

izuddin,

sikitla.
hahahaa

Ajwin Ajeera said...

mida,

sangat comel kan... :)

Ajwin Ajeera said...

zulhilmi,

zaman sekarang~

Ajwin Ajeera said...

farihah,

HAHAHAHA
SAMA!
sy pon tak pakai. baby dah pakaiii dahh

Ajwin Ajeera said...

nurayunni,

setuju. :)

Ajwin Ajeera said...

nurain,

sy mmg nk ambil anak angkat!

Ajwin Ajeera said...

lionel,

kasih mmg ada. dari lahir lagi.

Ajwin Ajeera said...

mimi saidi,

sangat comel mimi!

Ajwin Ajeera said...

zack,

hahahha possible.
sbb mcm dah diajar dr kecil.

Ajwin Ajeera said...

fazreen,

hahahaha. tu bukan alasan!

Elle JmDean said...

OMG!! mmg comey gilezzzzzzzzzzzzz

Ajwin Ajeera said...

dahz katez dahzzzz!