Wednesday, September 1, 2010

Duit raya pertama 2010.

Haha. Tadi saya dapat duit raya daripada salah seorang pensyarah saya. Tak kisah pun berapa ringgit tapi tetap happy okay. Duit raya pertama untuk tahun ni tuuu. Ke ni duit raya pertama dan terakhir? Cakap duit raya pertama macam ada orang nak bagi je duit raya lagi kat kau sekarang kan. Haha. And ni jugak pertama kali dapat duit raya daripada lecturer. Heh heh. Haruslah eksaited kan. Kitorang satu kelas semua dah sepakat nak frame duit ni tanda terharu yang amat. Haha. Kesian ek masing-masing. Hah apa lagi? Kalau kesian, bagilah duit raya! ;p Terima kasih Puan. Selamat Hari Raya~ Maaf zahir dan batin~ Nanti nak datang raya, agak-agak dapat lagi tak duit raya? ekeke.


Tadi kan Encik Andy mintak alamat rumah saya sebab nak bagi kad raya. Alololo terus rasa happy lagi. Orang kata hari ni pagi pagi pukul 8 dah dapat duit raya dah happy, pastu balik bilik orang minta alamat nak bagi kad raya. Happy lagii happy lagii. Happy punca kuasa dua.

Have a nice day, my dear readers :)

,
Ajwin Ajeera.

48 comments:

Afiqah Azmee said...

wahh singgit bank!

selamat hari raya in advance kak awin! :')

Ajwin Ajeera said...

haha
selamat hari raya in advance afiqah! :')

Kancilbiru said...

duit keras tu....hurm, sementara single ni paw la org cukup2 mintak duit raya tau...hehehe

bubbles182 said...

org cina percaya, klau dpt duit dr org yg kaya/berjaya, simpan. jgn guna. nnt duit tu 'beranak' means murah rezeki or aura kejayaan tu smpai kat kite jugak. so, simpan duit tu jgn guna tau ;p

Asyraf Abdul Rahim said...

haha. mesti dapat2 duit tu terus bau. kan ajwin?

joegrimjow said...

wah, 22 masih dapat?
mmg kagum dengan lecturer tu

WZulhilmi said...

Kenapa happy nak punya kuasa dua!! nanti nilai dia jadik kecik!!! hahaha =P

Aizat Shafiq said...

waaa....walaupun raya tinggal seminggu lagi...
awin dah dapat duit raye ye...
hehee

Bro Framestone said...

best die dapat duit raya ek.. bro dah lebih 10tahun xdpt duit raya...

T-T

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Ajwin Ajeera said...

kancilbiru,

a'ah. duit baru lagiiii. hehe
eh mesti mesti! haha

Ajwin Ajeera said...

bubbles,

waaada dgr jugak dulu.
terime kasih igtkn sy~ ;)
mmg sy akn simpan duit ni! ;)

Ajwin Ajeera said...

asyraf,

hahahaha
tidak2. terus cium.;p

Ajwin Ajeera said...

joe,

masih 22? tidak faham..-_-
yup! kagum dgn beliau!:D

Ajwin Ajeera said...

zulhilmi,

mksd sy, happy2. haha

Ajwin Ajeera said...

aizat,

heh heh biasalah ank emas. ;p

Ajwin Ajeera said...

bro,

tula.. skrg ni peringkat umur bro kne bg duit raya pulak kat kami. nak duit raya!!!haha

Hazzy Ishak said...

raya ni buat muka tak malu je mintak duit raya.
ok tak ajwin

Ajwin Ajeera said...

eh hazzy.
kita plan bende yg sama la. omg.

Cursefinger said...

haha. tu duit raya yang pertama dan terakhir la awin. dah tua tua mana boleh jadi penerima, jadi la pemberi. sesungguhnya, yang memberi tu lebih baik dari yang menerima.

SweetyMui2 said...

mok angpau juak!!! :D

zool said...

Dapat duit raya tu..Best2.. tak dpt duit raya lagi.. kena bagi duit raya je

andy said...

alamak ada nama aku kat sini..hehehe

Ajwin Ajeera said...

cursefinger,

eh eh dr parents tak terima lagi ni.;p
mana boleh bg duit raya lg..
tak kerja lagi.. ;p

Ajwin Ajeera said...

sweety,

meh dtg rumah! :D

Ajwin Ajeera said...

zool,

hehe. huluq la sini siket. ;p

Ajwin Ajeera said...

andy,

haha nape?tak boleh ehhhh.

Cursefinger said...

oohh.. dapat jugak duit raya dari parents erk. hehe. agak2 kalau i gi raya rumah u kat btho dapat duit raya x ?

ciDut ciPut said...

salam..know me right?? ;))

saye pn ade citer duit raye jgk..
check 4 my entry...
;))

zool said...

nak hulur camne ek?? dtglah raya kat melaka.. boleh naik bot sungai melaka di hari raya.. he hehehe..

eh tak aci la kita je tinggal komen kat blog dia....

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah rezeki tuh... aku pun ada gak dapat tahun lepas..hehe.. tahun nie tak sure boleh dapat lagi tak..

- zuriey - said...

hai..first time datang ke blog ni..nice blog..lepas ni leh la kita jumpa kalau ada gathering lagi..hehe

andy said...

Ajwin bleh je..haha..sapa ckp tak leh..hehe..kalo leh wat review skali...opss terlebih sudah...udah sampi umah belom?

andy said...

Ajwin bleh je..haha..sapa ckp tak leh..hehe..kalo leh wat review skali...opss terlebih sudah...udah sampi umah belom?

Encik Tikus said...

seringgit pun jadi lah kan ? wakakak

trix said...

hi ajwin,

i happened to stumble your blog today and i've an honest question.

why do you style your blog after mia suraya from miasuraya.com?

trix.

Amirez said...

happy punca kuasa dua? makin kuranglah maknanya happy tu hehe. awin ni eksaited sgt sampai terlupa math :P

Anis Adila Aris said...

nak duit raya drpd pmilik blog nie..hehehe..
=))

Ajwin Ajeera said...

cursefinger,

tak dapat. :pP

Ajwin Ajeera said...

cidut,

yeee mestilah kenal cidut! ;)
ha ah dah baca. :)

Ajwin Ajeera said...

zool,

insyaAllah.. :)

Ajwin Ajeera said...

zikr,

doa la mudah mudahan dapat. ehehe

Ajwin Ajeera said...

zuriey,

hi! thanks for visiting! ;)
insyaAllah.. harap dpt jumpa kan~

Ajwin Ajeera said...

andy,

review?of course boleh!! :D

Ajwin Ajeera said...

tikus,

jadilah drpd takdeeeee.

Ajwin Ajeera said...

trix,

hi! thanks for dropping by.
i adore her blog!:D

Ajwin Ajeera said...

amirez,

mksd awin sbnarnye, happy2. hihi

Ajwin Ajeera said...

anis,

datang rumah! wakaakaka

Ajwin Ajeera said...
This comment has been removed by the author.