Saturday, March 7, 2009

Sinki Baru

Haa..korang nampak tak sinki baru Awin tu??
Hensem kan??
Baru senang sikit.Kalau tak,sinki sebelum ni asyik bermasalah je.. Bila ditanya,tanak bagitahu masalah dia.Pemalu sangat..Skang sinki lama tu Awin dah hantar dia gi jumpa Kaunselor.Bagi dia tenang sikit.

Apa-apa pun,sejak kehadiran sinki baru ni dalam hidup Awin,banyak la jugak perubahan.Terasa lagi bahagia.Terima kasih Sinki..Yela..Skang bila nak basuh pinggan,dah tak tension2 dah.Kalau dulu,tension sebab air kecik gila.Satu pinggan,satu jam basuh.Mana tak tension.



Tengok..Baik je dia duk kat situ..
I Lap U Lah Sinki Baru!
:D

80 comments:

CikYana(",) said...

sis pun syg sinki umah sis
huahuahua

mr_kay said...

ni lah sinki paling hensem yang kay pnah tgk..
rase2 ni lah sinki yang penah digunakan pada zaman tentera rome dlu..
sinki ini telah membantu tentera rome dalam perperangan mereka menyebabkan kemenangan besar dalam sejarah tentera rome.
sejarrah sinki ni sangat unik..

Ajwin Ajeera said...

haha
kan?kan?
rasa cm jatuh cinta pun ada ni.
huahuahua

Ajwin Ajeera said...

To mr_kay,

yeke??
wah beruntungnya saya!!
haha

ye.
itu satu lg sbb saya syg sinki ni.
:)

philoColy said...

wahaaa..
hensem, tampan lg bgaya sinki awyn..
haha..
lwk awyn ni..
hehe

Ajwin Ajeera said...

hahahaa
puji2 nk jatuh cinta la tu..
jgn ngade2 ehh.
hahaha

doloh said...

nak jadik sinki la gini..

kah..kah..kah...

gotahlantun said...

KEKADANG SINKI CANTIK LAGI MEMBUAT JADI PEMALAS....
SBAB.......


TAK NAK KOTORKAN SINKI..
kah kah kah...

Ajwin Ajeera said...

To doloh,

hahahha
jadila kalu berani.
haha

Ajwin Ajeera said...

To gotahlantun,

hahahahaha
eh,takde2..
lg ensem sesuatu sinki tu,lagi kite rasa nk membelai2 dia je.
eceh.
wakakka

fzalah said...

Awin siap ada cite sinki lg..hehe

idham said...

iya memang vcantik banget tuh..kaya yang punya...
mudah mudahan bukan promo nih...

Cik Angah said...

amboi2..sinki pun fofular u..hehe... ;p

Ajwin Ajeera said...

To fzalah,

hehe
dh takde cite sgt.,
hehe

Ajwin Ajeera said...

To idham,

takde kaya mna pun.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Cik Angah,

haha
tu la pasal!
haisshh.
jgn lawan tuan sudah
eceh.
hehe

philoColy said...

hahaha..
i fell in love with ur sink awyn..
hahaha

Ajwin Ajeera said...

uh
kpd sinki,
pndai2 la u buat keputusan nk pilih sape ye..

hati ku terluka lagi~

wakakkakakakaka

gotahlantun said...

LUPO LAK, YANG LAMO TU MANO??

SAJO TANYO SOBAB EDEN BASUH ALATAN DAPUR PAKAI BESEN YO.

ORANG MISOKIN LAH KATOKAN...

Ajwin Ajeera said...

laa.
kan den dh kobar dlm blog
ni mosti ekau tak baco habih kan?
sinki lamo tu kn bermasalah yo,
so,den hntar la kek konsolor.
ekau nk ko?
gi jumpo tu konsolor.
haha

doloh said...

kalo jadik sinki, nanti abg api marah....

kah..kah..kah...

Framestone said...

die bising2 nie cam la die yg selalu basuh pinggan..asik2 pas kat bro je.. sian bro kne basuhkan pinggan die

Ajwin Ajeera said...

To doloh,

hahaha
takde kaitan laa!!

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

hahahaha
isk.
bro ni.
rahsie la sket..
nnti takde org nk masuk minang adk lak,
haha

philoColy said...

haha..
that sinki is definitely mine..
haha

Saya said...

wah...kite nmpk lesung tu..mcm best jer klu blasah smbal belacan..waaa..ghindunyehh

sinki tu nmpk megah la..sbb kilat2..ngeh3..

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

jgn nk perasan ye.
i knal dgn dia dlu.
wahahahaha

Ajwin Ajeera said...

To Saya,

haha
ciannye dia..
tape lg 11 bulan dptla tu.
InsyaAllah..
:)

haa tu sy yg gosok taw.
haha

Framestone said...

bro kan abg he..23x saje je nk jatuhkan saham adik sendiri... ops mlm krg makan basuh pingan ek.. kalau rajin mangkuk2 tue pun same.. magkuk tandas kalau terajin pun boleh..tp mangkuk hayun jgn dilayan ek (pesanan dari abg mu)

Ajwin Ajeera said...

kurang asam..
tanak kawan abg..

Framestone said...

betul xnk kawan nie... xpe la.. kate org kan air yg dicingcang xkan putus huhuhu

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
ok
kite jgn kwn selama 3 minit je,
pastu kite kwn blik.
ok?

crescent said...

waaa..sinki sama dengan rumah cres..sebijik hahaha

Ajwin Ajeera said...

yeke??
haha
ada chemistry nih.
hehe

Framestone said...

jgn kate 3minit..30minit punboleh...eh dah tamat pun he...23x pe lg g basuh pingan

احمد نظيف بن اسحاق said...

Sikni baru?
Hehehehe..
Comel2..

nurain said...

hmm..len kali kalo de sinki bmasalah lagi sila rjuk pd aku

pkar sinki~

ngahahhaha

The Reader's said...

Kirim salam kat Sinki BARU tu ek.Cakap dia sangat comel :)

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

tanakla.
30 jamla.
bole?
ekekeke

Ajwin Ajeera said...

To احمد نظيف بن اسحاق,

hehe
bukan sikni.
tp sinki.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To nurain,

hahaa
yeke??
ok2..
aku pnggil ko kakak plumber la eh?
haha

Ajwin Ajeera said...

To The Reader's,

hehe
ok2..
jgn wisau..
:)

Framestone said...

asal lame sgt?? mlas basuh pinggan ek

Ajwin Ajeera said...

yela..
pnggil org gaji je.
muahahaha

adamLUBA said...

hahahaha..
terima kaseh kpd incik singki..
hua hua hua..
incik singki anda mmg sngt hensem..
wah wah wah

Ajwin Ajeera said...

hahahha
ensem kan?
tula org ckp tanak caye.
hehehe

Framestone said...

ok,
erm bibik meh basuh pinggan ajwin nie.. dah la amkan sampai tertumpah2

D@U$ said...

Salam kak, daus pelawat baru akak...
Hebat la akak...
komen berpuluh
Followers ramai...
Apa rahsianya?
Sekali-sekala datang la ke blog daus yek...
Satu lagi, muka akak macam pernah nampak...
Haa... macam Diana Rafar, penyanyi dan pelakon tu, adik kepada Linda Rafar tu...
Daus serius ni, mmg muka akak macam Diana Rafar...
OK la kak..
ni blog dan chatroom daus.
http://daus.via.my
http://dauscyber.via.my

philoColy said...

hahaha..
kite ade madu baru..
skrg da 3..
bhaha

Rashid said...

Cantik sinki.. makin cantik dengan adanya 5 pokok bunga kat tepi atas sinki tu. Sejuk je mata memandang..

Liquid said...

ouh harap2 pasneh makin rajin la cik awyn basoh pinggan tu ek..!!

sebab mak 'kita' suda report same incek liquid yg cik awyn mlas gilee nk baso jgn tataw..!! agagagagaga

keSENGALan teserlah.. said...

whhooaa..sinki ensemm..
kalo cmnih,,ble la soh awin bsohkan pggn zatie ye..
ekekeke..

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

hahahhaa
bkn tumpah je mlah sampai bnjir dh rumah dgn lauk.
wakakkaa

Ajwin Ajeera said...

To D@U$,

wsalam daus..
time kaseh..
dtg2 la slalu ke sini ye..
rahsia??
akak tak byk rahsia sgt..
cume setiap pg tu kne gosok gigi ye daus.
tu je rahsie akak.
muahaha

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

muahahaha
nmpknye laki kite ni menggatal ni syeza.
apa yg perlu kita buat??
haha

Ajwin Ajeera said...

To Rashid,

ehe..
time kaseh..
pokok bunga tu beli kat ayer hitam tu.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

hahaha
ala u nii.
'kita' pkai bibik jela.
klu i basuh,habisla tgn i~
wkakakka

Ajwin Ajeera said...

To keSENGALan teserlah..,

bsohkn pinggan u????
sorry~
haha

bee said...

kak oOO kak...ni ha pinggn ade 20 kat tgn b ni..tlg ek..air laju giler ..tentu best kan pinggan b mandi...siap ade bath-tub lg..huhuhu

Ajwin Ajeera said...

hahahha
bole2..
b bsuh je kat sinki tu.
takde sape larang
hehehe

Liquid said...

ouh kalo cmtu baik incek liquid kawen sama itu bibik jek..!! rajin pon rajin jgn tataw.!! ehehehehe.

so, cik awyn jadi bini tua and itu bibik bini muda ya..!!

oke kan..?? cik awyn suke kan.?! sesungguhnya madu itu manis jgn tataw..!! ahahahahaha

Ajwin Ajeera said...

e'eei..
sampainya hati incik liquid..
dh lupe ke saat2 perkenalan kite dulu????
cinta pndg pertama kite dulu???
apa mkna semua ni????
haha

mr_kay said...

yahhhhh entry pasal singki ni mmg mnjadi2..
xsalah lagi tekaan kay yang ni lah singki zaman purba yg mnghilangkan diri dlu..'
kita mesti pertahankan singki ni..
hidup singki awyn...

Ajwin Ajeera said...

haha
tau xpe.
awin pun tak sngka gak.
yeah
seme support sinki!
SINKI!SINKI!

hahahha

mr_kay said...

yelah kan ...
memang xsangka..
ingatkan buah cempedak je boleh jd nangka..
upenye singki pown leh faymes...
ble nk wat entry pasal dapur lak..
bru ade tman utk singki..

farah liyana said...

satu pinggan satu jam?
mmg hazab sangat la sink lama awyn tu.
harus tukar yg skrg nie.

xD

Ajwin Ajeera said...

To mr_kay,

haha
pasal dapur??
InsyaAllah kalau ada idea nnti.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

tau xpe.
hehe
tension kn??
msti cik farah faham keadaan sy kn??
hehe

naz said...

wah sekarang sejam msti seratus leh basuh kan :)

doloh said...

budak awin main api
terbakar hatinya yang sepi..


kah..kah..kah...

Ajwin Ajeera said...

To naz,

sejam bkn seratus skarang tp 10000 pinggan leh bsuh tau.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To doloh,

lalalalala
takde mknenye..

atok said...

sinki juga sumber kebahagian.
hahahha

Ajwin Ajeera said...

hahaha
tau xpe!!
takde bf pun bahagia tau dgn hadirnya sinki!
hehe

Liquid said...

ouh incek liquid suda lupakan semua itu..!! awk pon suda mempunyai cinta baru iaitu incek sinki tuh..!!

ni yg nak majok neh.!! cpt pujuk..!! agagagagaga

Ajwin Ajeera said...

hahahhahha
ala..
sinki tu cume teman i ketika u gi kerja je..
jgn la majuk..
ehehe

Ridhuan said...

eh sinki ni cam sama ngan kat blog lain je? konpius

Ajwin Ajeera said...

blog philoColy ke?
yeah.
dia curik gmbr ni dr blog saye.
ehe

dzex said...

hahaha..sinki pun hensem ke?? kuikui..tong gas lagi ensem..kuikui..

Ajwin Ajeera said...

tog gas tu mmg.
suke lawan dgn sinki sape lg ensem..
haha