Friday, March 27, 2009

Penghargaan

Hari ni Awin rasa seperti diberi penghargaan setelah 5 bulan berada dalam dunia blogging.Yess!Awin baru 5 bulan bertapak disini. Eceh..Ayat nak meletup je.Kira kalau pregnant,dah nampak dahla perut tu.Takde-takde.Atau kalau dah kahwin,dah ada 5 orang anak dah sekarang.Okay,bukan,bukan.Sebenarnya Awin menerima satu hadiah tadi dari seorang blogger yang bernama Ady Sham.Sila lihat hadiah beliau dibawah.
Cantik kan???Maksud saya,kesan edit tu ye.Encik Ady Sham bagi hadiah ni dalam YM..Hehe.Apa-apa pun,Awin quite terkejut and terharu. Lagi satu,Awin memang suka gambar ni sebab nampak hidung Awin mancung.Muahaha.Thanks ye..:)

Sebelum ni Awin ada dapat juga hadiah berupe macam ni.Awin dapat dari jiran Awin sendiri iaitu Kak Wina.Kak Wina juga mempunyai photoblognya sendiri iatu Gambargraphy.Gambar kat situ semua marvellous la.You guys patut tengok sendiri.:) Sila lihat hadiah beliau dibawah. Ni pun smart sangat.Memandangkan Awin memang suka hitam kan.Terharu sunguh-sungguh waktu dapat hadiah ni.Hehe.Kak Wina bagi hadiah ni kat email.Bukak bukak je,wahh!OMG!haha (poyonye lahaii.) Apa-apa pun,thanks ye Kak Wina..Rasa terharu sampai nak nangis.Ehe.


Awin juga dapat another 2 awards dari blogger-blogger tegar kita ye.Hehe.First ni dari Kak Dida.Akak ni baik sangat-sangat dengan Awin. Banyak kali dia buat Awin rasa terharu.Hehe.I mean it!Kak Dida ni siap bagi Awin gula-gula sourplum kegemaran Awin lagi kat blog dia.Haa.Mana tak terharu?Sebelum ni Awin beli sendiri je gula-gula.Ni siap ada orang bagi kat blog lagi.Sedih pulak rasa.Hehe. Terima kasih ye Kak Dida. Love u!
Second ni dari Kak Danya.Akak ni pengantin baru.Cuba tengok muka dia.Masih nampak lagi seri-seri pengantin baru tu.Hehe.Awin suka dengan Kak Danya sebab dia baik sangat dan nampak ciri-ciri kelembutan gadis melayu tu.Lagi satu,Kak Danya ni selalu puji Awin sebab tu Awin suka dia.Wakaka.Takla takla.Apa-apa pun,terima kasih akak.Awin sayang akak!:)

p/s : entry ni ditulis dari 100% rasa hati penulis.thanks guys.much appreciated..:)

40 comments:

nurain said...

ko kan..


macam artis r~

Ajwin Ajeera said...

mcm artis???
wakakakkaka
tang mana mcam artis tu?
haha

Amilrash said...
This comment has been removed by the author.
Amilrash said...
This comment has been removed by the author.
Amilrash said...

tang idung hehehehe:)

Ajwin Ajeera said...

haha
plenkik nnti baru taw.

Ajwin Ajeera said...
This comment has been removed by the author.
Ajwin Ajeera said...

apesal byk sgt comment deleted ni??
adoiii

fzalah said...

awin sememangnya CAntik :)

ijechan said...

adeh, tambah mancung la hidung awin!

Ajwin Ajeera said...

To fzalah,

ecececehh...
yeke..
tipula.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To ijechan,

haha
mancung la sgt..
hehe

philoColy said...

to nurain,mcm kembar rafar 2 kn..
haha..
lawo org 2 edit..
;)

Ajwin Ajeera said...

kembar rafar??
sape tu??
haha
a'ah..
:)

philoColy said...

hahaha..
sape ye..
entah..

iza iziana hasan said...

seronok nye dpt penghargaan =)
kite x dpt lg .... =(

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

hehe
syeza kot???
hehe

Ajwin Ajeera said...

To iza iziana hasan,

:)
nnti msti dpt punye..

Liquid said...

ehe SYG suke kaler hitam gak ea, same la cam ABG..!! same! same.!

mmg jodoh kite neh amat kuat n x dapek disangkal lagi.!! agagagaga

hidung mancung tu sbb ABG suke tarik2 kan kan.?! gurau2 manja la katekan! hahaha

Ajwin Ajeera said...

laa.
sama ke??
mmgla.
nmpk btul kan kejodohan kite tu?
wakakkaa

yela.
ABG mmg suka main tarik2 idung.
dgn anak2 yang 5 org tu lagi suka tarik idung SYG ni.
mkin lama,mkin pnjg dh.
wakakkakaka

MuhD NoR AzyM said...

5 bulan 5 org anak?
Lari fakta tu awin..hehe..

p/s: teringin gila nk belajar edit2 gambar ni..nak guna software yg betul..sbb selama ni asyik guna microsoft application je..(ex:word,picture manager, bla bla, pot pet pot pet..)

Ady Syam said...

awin cute :P...

momguess said...

hahaha
mmg cantik2 award nyer
nakkkk jugakkkkkkkk

jiji najiy said...

chantek.. chantek x )

padan laa cam penah tgk muka cik awin nih

cm muke rafar's daughter

kaum kerabat ker???

Erik283926 said...

Selamat ya Awin, Awin memang the best friend
kajapa.blogspot.com

.Anna. said...

aaaa memang cantik die edit tuuu. nak blajaa cmne nak buaat tuh.uhuw

Ajwin Ajeera said...

To MuhD NoR AzyM,

ohh.
lari fakta eh?
sowi2..
hehe

samala.
aku pun guna microsoft..
lalalla
nmpk sgt kekampungan aku an?
haha

Ajwin Ajeera said...

To Ady Sham,

ye la tu..........
haha

Ajwin Ajeera said...

To momguess,

cantik kn?
tape.
nnti awin bg award kat mom guess.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To jiji najiy,

haha
takdela..
dorg saje memain je tu..
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Erik283926,

terima kasih banyak ya mas..
:)

Ajwin Ajeera said...

To .Anna. ,

tula.
geram je..
awin pun tak reti bab2 edit ni..

Amilrash said...

kang sy tlg edit, nak edit gmbar mane? tlg email kat sy ye datinnnn :)

Ajwin Ajeera said...

haha
tq byk..
:)

S90 said...

wah!
another malaysian axewomen..
respect!

Ajwin Ajeera said...

axewomen?
wanita kapak eh?
hehe
pape pun,
takdela.
biase2 jee..
:)

idham said...

wah..bagus..
saya akan buat sendiri

Ajwin Ajeera said...

buat apa ya?

d i D a_LittLeBaby said...

adek ku..akak dah bace after adik wat ni entry...ari sabtu lagi akak dah bace..hihihii..terima kasih k..

Ajwin Ajeera said...

ohh.
hehe
welcome..
:)