Wednesday, March 4, 2009

Sepah Raja Lawak Astro!

Yeah.Aku suka gila dengan kumpulan ni.Dorang memang lawakla.. Buat persembahan pun sempoi je.Cakap pun cam spontan.Aku sekarang tengah gila tengok Raja Lawak sebab kumpulan ni la.Tapi Jihan pun lawak jugak.

Harap-harap Sepah menangla esok ek.Kalau tak menang pun,takpe. Sepah tetap juara di hati peminat-peminatnya.Eceh.hehe.Tapi sebenarnyakan,aku rasa yang menghidupkan Raja Lawak ni ialah 2 orang pengacara dia yang gila tu,Johan dan Zizan.:D
Dorang pun sengal gak.Dan sebab dorang gak aku terus melekat tengok rancangan ni.hehe.Tapi yang sedihnya,dengar cite untuk Gelanggang Raja Lawak Akhir nanti,dorang berdua tak jadi pengacara cam biasa. Sebaliknya diganti oleh Yus dan Nabil.Ala.Aku cam kurang sukala even Nabil pun lawak kan tapi rasa cam nak Johan dan Zizan jugak yang jadi pengacara.

Aku tak kira..Kalau betulla kan,aku nak Astro tukar jugak pengacara dia cam biasa..Tak kire!Tak kire!
Kalau tak tukar,aku tanak tengok Gelanggang Akhir ni.
:p
(bajet,padahal tak sabar nak tengok Sepah.huhu)

62 comments:

CikYana(",) said...

winkk
samala kite awiN
sis minat giler kmpulan SEPAH
lawak dorang besh n sempoi..
xsbr nk tgk finaL mlm sok..
yezzaaaaaaaaaaaaa

Framestone said...

umah bro xde astro

Mr BuLans Asphyxiated said...

minat kat sepah gak!!
tapi pengacara xsuka kat johan.. over acting.. zizan cool & best!!

Ajwin Ajeera said...

To CikYana(",),

yeke??
samala kite sis!!!!
:D
tak sbar tunggu esok!
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

ehehe.
tak pnting pun astro tu.
tenet lg pnting.
wakakkaa

Ajwin Ajeera said...

To Mr BuLans Asphyxiated,

sama!!
:D
yup.
i guess so too.
zizan buat lawak cool je.
muke slumber.

bd fabregas said...

sepah mmg best pasal diorg muka pecah pintu, hahaha..

Framestone said...

ternet pun xde pasang lg kat umah..umah kat KL de la..cdg nk bwk balik pasang kat sinie

.kakijalan. said...

eh awin lyn raje lawak gak ye.
undilah zaibo dan fauziah nawi.hehe

Ajwin Ajeera said...

To bd fabregas,

haha
tau xpe.
dorg kne bersyukur dpt muka cm tu.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

yeke.
ok gak tu..
klu awin,tak bole la takde tenet..
rasa cm dadah dh.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan. ,

ehh.
dari musim pertama lg layan ohh.
hehe
undi dorg??
mantopppp.
hee

Framestone said...

ye ke..kamu dok mane ek..berlajar lg ke..tgk online selalu je

philoColy said...

hah..
tudia awyn mmberontak glgg akhr pnya psl..
ahaxx..
haha..

johan xbest la awyn,
lwk dye senatural zizan..
haha..
cm nk pch prut glk tgk zizan..

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

duk cheras,kl..
mana tak on9 slalu.
awin tgh menganggurla!
huhu

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

haha
rasa2 dorg dgr tak rintihan awin ni?
hehe

a'ah.
johan kurang skitla
awin pun suka zizan lg.
hee

Framestone said...

patut la huhu.. if ade kerje kat tempat bro nk x?? tp contract la.. pe2 pun kne tgu maklumat dari pengarah bro

philoColy said...

diorg xle dnga..
lau dnga pn bunyi awyn ketok kebod je..
hahaha..

awyn,
kiat maseh suci..
haha..
kt page syeza 2 just 'prank' la..
haha..

Ajwin Ajeera said...

bole..
tp jauh la pulak..
kat perak..
:(

Framestone said...

dok sinie la.. kat sinei byk rumah he..23x

etomyam said...

x penah tengok lak..tapi aku tetap suka n adore si JOZAN tu...memang kaw2 dua tuh

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

hahaha
tanak kawan la dgn dorg cm ni.
haha

tanak.
tak kire!
prank ke apa ke,
tanak kawan jugak dia!
(gile kesian jd mngsa.haha)

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

hehehe
kne fikir dulu gak.
sbb awin ni homesick skit.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To etomyam,

yeah.
dorg mmg klakar!
:)

Framestone said...

hujung mgu balik la..pe lg huhuhu... bro punhujung minggu de je kat KL huhu coz de kelas huhuh

Ajwin Ajeera said...

yeke..
InsyaAllah k bro..
actually,awin ada kerja part time as a fasilitator je.
tp hnya kerja bila ada kem je.
skang ni dh lama takde kem.
so,takde keje la..

Framestone said...

sian xpe la.. bro pun kerje je..even study xhabis lg nie.. nk tgu2 xpasal2 menganggur je nnt..

ChiLaBaey's said...

Betuuuul.... saya pun setuju, saya pun sokong sepah & jihan... kalau amir tu susahlah sikit.... entah apa2 je lawak dia.... naik menyampah pun ada.... dia ni mangsa keadaan sebenarnye... entah dia pun mintak cepat2 keluar, tapi penonton yg menentukan nak buek macam mano....

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

hee
thanks bro..
:)

Ajwin Ajeera said...

To ChiLaBaey's,

a'ah.
bg awin pun,
amir takdela lawak..
kesian gak kat dia.
ore kelate rame undi kot.huhu

ChiLaBaey's said...

Depa kalau bab kenegerian kan amat fanatik.... vote semuanye dari depa je... kalau org kita ni takde maknanye langsung buek habih duit yo.... vote buek Ajwin Ajeera..... :)

Ajwin Ajeera said...

yeah..
tahu takpe.
nk vote awin??
vote utk apa??
hehe

Saya said...

ngeh3..nk try la tgk kump ni..tapi papehal apek gak yg menjadi pujaah hatiku..

Ajwin Ajeera said...

try la tgk.
kat youtube msti ada pnye..
:)

ChiLaBaey's said...

Vote utk undi sepah & jihan.... Vote lagi utk Awin..... :) Oklah... saya ada kerje nak buat.... keep in touch selalu.... senyum selalu macam selalu.... malam karanglah baru memblog balik.... seronok borak dgn awak hari ni.... arios amigos... :)

Ajwin Ajeera said...

hehe
nnti sy vote dri sy sndri.
ehe

alrite.
thanks..
jumpa lagi!!
:)

naz said...

haha betol beto betol :)
kalau buang johan tinggal zizan
pun jai lar annn :)

Ajwin Ajeera said...

yeah.
agreed!
:D

iza iziana hasan said...

harus...harus....sepah mesti menang !!
bukan amir bdk kecik..

Ajwin Ajeera said...

hehe
SEPAH! SEPAH!SEPAH!
:D

The Reader's said...

setuju semua yg Kak Awin tulis :)
Hehe
Tp Amir pun best jugak,dulu je ahh
I'm Sorry!

Ajwin Ajeera said...

hee.
thanks dear..
:)
yup.
awl2 dia lawak la.dh lama2 tak dh..

nurain said...

ngeee..perkataan sepah itu mengajak aku kesisni..

gogogogo SEPAH!

Ajwin Ajeera said...

yeke?
haha
kne byk tulis word sepah nih.
(naik trafik blog aku!haha)

btw,thanks ye!
:)

Rashid said...

Wah!! peminat setia tak berbelah bagi ek!!..

Risau jika ajwin mogok tak nak nengok Raja Lawak.. ilang sorang peminat setia Raja Lawak Astro tuu.. kan rugi tuu. hehe

Liquid said...

ouh cik awyn mau johan n zizan pengacara akhir nye t ek, xpe t incek liquid calling2 sama itu bos astro soh beliau tukar oke..?!!

jgn tataw incek liquid pon ade syer saham sama itu astro.!! agagagagaga

fezaL Mohd said...

amir menang senyum sokmo haks. ;p

Ajwin Ajeera said...

To Rashid,

:0
yup.
peminat setia nii.
hee

ahaha
tau xpe.
isk dorg nii..

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

eeii..
baiknye incik liquid nih..
disebabkn tu,trus nmpk machola..
bdan pun nmpk tough je.
wakakaka

Ajwin Ajeera said...

To fezaL Mohd,

tak..
sepah menang!!
hehe

kueh bakar said...

amir best?

apa sori2? naik lori laaaa!

Saya said...

boleh thn la..ade sorg brader yg dlm group diorg tu tinggi..cakap mcm nk melayang jer..huhu..

tapi suke nabil lg kot..huhu

Anonymous said...

SUCH A STUPID SHOW..

philoColy said...

kuciwa kiat..
xptot btl..
hahha..

Ajwin Ajeera said...

To kueh bakar,

hahaha
dia lawak kelantan la.
thts y ,kite tak bape fham..

Ajwin Ajeera said...

To Saya,

ohh.
mamat??
sbb dia tinggi sgt kot?
haha

hee.
msti org nogori ni..

Ajwin Ajeera said...

To Anonymous,

awk tak suka?
tapi org lain suka.

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

hahaha
biarkn dia.
pdan muka dia.
haha
(saje je nk cari gado ni.haha)

Framestone said...

Raja lawak kali nie agak membosankan huhuhu

Ajwin Ajeera said...

eh,
takla!!
best gile okk..
huhu

Framestone said...

for bro mmg xbest.. rase menyesal je tgk.. kumpulan sepah je nmpk cam menarik.. if bro masuk rasanya leh sampai final if ade yg undi la kan

Ajwin Ajeera said...

lalalalallalallala

hahahahaha