Tuesday, March 31, 2009

Cousies

Okay ni ada beberapa gambar yang nak penulis kongsi dengan pembaca.(gile ayat bapak skema).Time ni penulis menghadiri majlis nikah my cousin,Kak Nurul.Lokasi rumahnya agak dekat jugakla dengan rumah penulis,kat Shah Alam.Penulis yakin pembaca pasti tahu dimana letaknya Shah Alam kan??Jadi,penulis rasa tak perlula penulis jelaskan dengan lebih terperinci tentang lokasinya.

So,ni cousin-cousin penulis belah bapa.Ada kakak penulis juga sorang disitu ya.Pembaca teka ar mana satu kakak penulis kalau pembaca pandai.Penulis pasti pembaca boleh jawab punya.Pembaca pun jangan ar malu-malu nak teka.Penulis tak makan orang pun.Penulis makan pembaca je.lalalala.

p/s : budak tu pakai tudung putih siott..tak penah-penah..demam agaknye time ni.lalala

57 comments:

philoColy said...

haha..
skema hbs..
xde skema lg ke puan penulis..
bhaha..
kkak puan penulis yg freehair pkai bju oren.
kn.
yeay! btl..
puan pnulis kne lanje cik pmbace mkn kenny rogers 100 hari..
haha..

[z@ck] said...

akak penulis yg free hair pki bj oren 2 kan..
hehehe..ye sy tau..sy hbat..
~lalalala~

nurain said...

penulis..pembaca nampak gambar penulis yang agak teruja apabila jurugambar kata

K.E.J.U!

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

hahaha
mmg tepat skali jwapan cik pembaca tu.
tp sorry.
hadiah tak dpt diberikn kerana cik pmbaca tersalah pnggil status cik penulis!
penulis msih cik ye jgn tau.
wakakkaa

Ajwin Ajeera said...

To [z@ck],

haha
ye!
pembaca mmg hebat..
terkedu penulis pembaca jwab btul.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To nurain,

hahaha
mata pembaca ni tajam btul kn??
malu penulis tau!
haha
ekceli,penulis melatah la time tu.
agaggaga

philoColy said...

haha..
kire btl la 2..
cik puan..
hahaha..

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

*************************************

awin..awin.. heheh :D
pembaca ghase pembaca kenal sapa kaka k penulis tu.. haah apekah peliknya bila penulis memakai tudung putih?

sangat cute dan manis je.. rase cam strawberi cicah susu pekat huhu.. ~


*************************************

eRRuL AspHyxiAteD said...

berapa banyak penulis & pembaca da.. konfius i dibuatnyer!

amir acap said...

hai penulis..biase pkai tudung len..
hehehehe..

momguess said...

hy penulis, di sini pembaca yg tgh membaca tulisan penulis yer.

penulis rasa kan gambar yg last tu kenapa ppuan tu memakai tudung bwana putih dan bukan tudung itam seperti kebiasanyer???

adakah die fanatik SEPAH???

DaNN said...

pembaca tanpa malu-malu nak teka akak penulis yang pakai baju kurung color yang pembaca tak baper nak pasti tu..nampak cm merah..cam oren pun ader..yg prihair tu..btol lagi tepat kan..timakaseh!!

sajeedhani. said...

kepada penulis.
pembaca amat besetuju.
sekiranya penulis menggunakan ayat2seperti ini secara berterusan.
kerana ya.
pembaca merasakan bahawa penulis amat berbakat dalam penggunaan kata seperti ini.
haha.
;)

pakcik said...

haha...gambar mcm dah di photoshop ja.. licin kalah aishawarya rai...

.kakijalan. said...

ala da ada orang teka.
saya nak teka gambar penulis boleh?
penulis berbaju biru.
betul tak?

Liquid said...

uhu cik awyn pakai tudung puteh... demam ke ape ea...

ahahahaha.


taw, sbb ABG yg belikan tudung puteh tu selambak2 tu yg SYG pakai tu kan kan kan..??! agagagaga =P

farah liyana said...

saya ingatkan si gadis yang memakai tudung hitam itu kakak anda.
rupanya saya tersilap.
haha.

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

tidak2..
cik penulis tak bole terima cik pemca pnggil cik penulis cik puan!!!
haha

Ajwin Ajeera said...

To tRuly tO be mYself 'Qa~ ,

eleleh..
pembaca ni..
dan2 je penulis sweet cam strawberry cicah susu pekat..
klu ye,cube pembaca buktikan?
ahahha
penulis tahu pembaca lg sweet ar.
hee

Ajwin Ajeera said...

To eRRuL AspHyxiAteD ,

haha
mmg saje nk buat konpius pun!
berjayee!!
wkakakka

Amilrash said...

GAMBAR LAST TUH NAMPAK AWIN TUA SGT2... APE KES TUH :)

KAKAK AWIN YG BAJU MERAH TUH KOT HEHEHE

Ajwin Ajeera said...

To amir acap,

hi pembaca!
tula pasal nye.
penulis pun pelik cm ne penulis bleh terpakai tudung putih lak time ni..

Ajwin Ajeera said...

To momguess,

hi pembaca!
e'eh..terima kasih byk2 pembaca sudi membaca tulisan penulis ye.penulis rasa terharu sgt ar pembaca baca tulisan penulis.ehhe

yess.
itula yg mnjadi persoalan kita ye.
knapa dia pkai tudung putih.
mungkin btulla kerana dia seorang fanatik SEPAH?
atau sbnarnye dia saje nk cari publisiti pkai tudung putih??
agagaga

Ajwin Ajeera said...

To DaNN,

btulla tu pembaca!
amboi.pembaca ni cepat grab ye.
bgus2.
suke penulis.
lalalala

Ajwin Ajeera said...

To sajeedhani.,

haha
serius tu yg pembaca rasa?
syukur Alhamdulillah..
ada juga pembaca yg dpt melihat bakat penulis.
agagaggaga

Ajwin Ajeera said...

To pakcik,

SUMPAH takde photoshop pakcik.
sy pon tak gheti nk gunakan bnde tu.
sy just msuk pic dlm photobucket n tmbh link je.
apa yg licin kalah aiswarya rai pun sy tak tau la pkcik..

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan. ,

salah2..
penulis berbaje tortoise.
eh,bukan2.
torquise.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

mmg demam pon.
hehhe
tak kcian ke ABG??
lalalala

ye ar.tudung putih tu ABG beli kat bundle an??
yg bkas2 indon punye tudung an?
wakakaka

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

haha
takdela..
tu cousin..
hee

Ajwin Ajeera said...

To Amilrash,

oooo.
agak2 ar bro.
kate awin tua.
dh la tulisan besar.
jelas gile.
hahahaha
tak tau la ape kes tu.
gedik sungguh!
lalalala

philoColy said...

wahaha..
nk pggln muda gk..
baek la nenek sri..
haha..
ok?..
kne lanje 200 ari lak..
gagaga..

Liquid said...

uh mane xkan la abg nk belikan SYG ABG neh barang2 bundle..!! drop my water face u noe.

ABG bli kat PARIS taw jgn tataw, ekceli tu utk wat langsir umh KITA tuh tp wat tudung pon bolelah..!! untuk SYG kan..!!

ahahahahaha. =P

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

sobsobsob..
nk bawa dri yg lara nila..
sy msih muda org tak caye.
biarlah sy pegi..
semoga anda gembira disana..
agagaga

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

kat PARIS?????
perghhhh
kuat btol cinta ABG kn??
wakakka

mmg ar.
tudung tu 3 in 1.
bole buat tudung,langsir dan juga alas meja..
ari tu sambal belacan tertumpah skit kat kain tu.
tp SYG nk pkai gak buat tudung.
sbb ABG suka an??
wakakakkaka

Liquid said...

hahaha jgn tataw. kalo kat bulan tu pon de jual kain jugak ABG sanggup belikan utk SYG taw.!!

nampak kan betapa kuatnya cinta KITA tuh.?!! ahahahaha.

aa mmg ABG suke, kalo kite makan kat luar ke ape, kalo nak sambal blacan boleh amek kt tudung SYG jek kan kan..?!!

sok letak kari plak kt tudung tu mane taw ABG rase2 nak makan kari plak ke..!! agagagagaga =P

Mr. Azizan said...

tgk skli mcm linda rafar la plk puan penulis ni..
muahaha:)

cikgu said...

lama x bc ayat skema mcm nie.. ok gak!.. tp skit pening.. penulis.. pbaca.. penulis.. pembaca.. penaip lg sesuai kot.. hehe

philoColy said...

wahahaha..
bwk la duka lg lara 2..
bhaha..

Fatul Akrul Ramli said...

awin, kat gmbr last tu nape x ckp apekesni je??
:p
hihi

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

tanakla bulan.
nk marikh.
lalallla

bole2.
abg cicah je kat tudung ni.
agagagaga
next time kite buat kari ke,spanggheti ke laalalla

Ajwin Ajeera said...

To Mr. Azizan,

linda rafar????
hahaha
mna adela..

Ajwin Ajeera said...

To cikgu,

a'ah.
hehe
mcm buat konfius skit.
lain kali awin pkai penaip pulak.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

iskisk..
smpe ati.
igt nk pujop kawe.
lalala

Ajwin Ajeera said...

To Fatul Akrul Ramli,

hehe
tak bole.
tu blog org..
kne saman nnti camne?
haha

joegrimjow said...

yang warna itam bajunya
lalalala

penulis bile lak nak kawen?

Amilrash said...

awin ngah cakp gitu-gitu kan hehehe

Firol said...

gambar last..tersentak jumpe hantu..ataupun terkejut sebab tukang amik gambar yang mungkin mengalami kelondehan kain atau seluar

Rashid said...

Hehe.. tu gaya tak sempat nak berposing tu..

Naz said...

seperti pernah kulihat si tudung putih itu... tp di mana ya???

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

salah la..
tu cousin syla..
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Amilrash,

hahahhaa
mana tahu ni??
aiskkk.
msti awk ada skali kat situ kn?
agagagagag

Ajwin Ajeera said...

To Firol,

wakakakka
tau xpe.
tp kn,klu kain trlondeh,nape awin je yg terkejut?
ahaha

Ajwin Ajeera said...

To Rashid,

hehe
tula.
dengki btol org yg amik gmbr ni.
lalala

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

haha
pernh lihat ke??
agak2 kat mana ek??
haa!i know!!i know!!
mesti kat dlm screen lappy kn?kn?lalalaa

Naz said...

haa.. salah. sebenarnya dlm wayar internet... :p

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

buktinya mari kita makan strawberi cicah susu pekat okie..??

barulaah terbUkti.. :D


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Agus@ kayu jabon said...

mampir nich...
menarik sekali blog anda dan saya menyukainya..
salam....