Sunday, March 22, 2009

Sayonara Ernay

Huu.Sedih..
Semalam pukul 11.00 malam,my dear cousin,Ernay telah berangkat ke Tokyo,Jepun untuk melanjutkan pelajarannya disana.Dia akan berada kat sana selama 2 tahun.Lama tuu.I'm gonna miss u dear..:(

Dia sambung degree dalam jurusan Mechanical Engineering.Dalam pada tu,aku ada kawan yang belajar sama dengan tempat Ernay ni,iaitu Shau.Shau pun nak berangkat malam tu.Even tak rapat sangat,tapi rasa sedih gak la kan.Take care ye Ernay dan Shau.Jangan lupa solat. Jangan lupa Awin.Heh. InsyaAllah kita jumpa nanti ye.


p/s : Baby tu tanak lepas dari aku,sebab tu aku dukung je dia.Nampak sangat naluri keibuan aku tinggi kan?Muahaha.

42 comments:

philoColy said...

xpe..
pg ntk blajar..
don't b sad..
doakan kjayaan dye..
hehe..
chill..

Ajwin Ajeera said...

yeah..
fkir gitu gak.
thanks dear.
:)

idham said...

jauh sangat study nya

Ajwin Ajeera said...

yup.
mmg tu impian dia pun..

keSENGALan teserlah.. said...

muehehee...
oke lar tuh..
smbung blaja..
balek nnty peluang cerah..
huhu..
kak awyn pgg budak larh..
hahah..praktis2..

nurain said...

ngew..aku nengok ko je rajin pegang budakye~

sayonara ernay san!

awin, ko kalo pat sambung ko nk g ngare mane?

nur-al-AIN said...

nk g jgk....
nk ikut..

Ajwin Ajeera said...

To keSENGALan teserlah.. ,

InsyaAllah..
prktis??
hahaha
lmbt la dik nun.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To nurain,

haha
dh dia tanak lpas la.
hehe
tu sbb naluri keibuan aku tinggi la.
haha
aku nak smbung negara uganda.
haha
ok tak?

Ajwin Ajeera said...

To nur-al-AIN,

tula.
rasa cm nk ikut kn..
:(

joegrimjow said...

sape xsuke didukung?
sbb 2 la xmo lepas(memahami jiwa kanak2)

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
pnah jadi kanak2 eh??
(soalan bodo)

saya said...

uish..best tu gi jepun..

Ajwin Ajeera said...

tau xpe..
nk ikut gak!!!!!!!!

Framestone said...

sorry lame xdtg sinie... agak kebzan

Ajwin Ajeera said...

it's ok bro.
:)

iza iziana hasan said...

awin...dah sesuai jd ibu la..
hah..apa lagi...sis nak kenen kan ngan abg sis,awin malu2 kucing lak
hehehehhe

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
ada2 je sis ni..
hehe

Amer Aan said...

x sabar ye nk jd ibu.....
kihkih

MuhD NoR AzyM said...

Wah..degree in Japan? Sama kos ngn ak plak tu..jeles2...tungguuu...hehe

Hmm..jeles I dgn baby tu! (Haha=p)

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

haha
saje je.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To MuhD NoR AzyM,

sama kos ngan ko ke?
saingan tu.
haha

apal ko nk jeles lak?
sbb baby tu lg comel kn?
haha

Firol said...

ni buat teringat adik gua kat NZ......

cara pegang baby tu memang macam mak budak.....hahahah jgn marah

Ajwin Ajeera said...

perghh.
dia blaja sana ke?

hahaha
tak marah.
bangga lagi ada.
tu sbb naluri keibuan tu tinggi sgt kn.
haha

jiji najiy said...

beshnye dok sne..
dolu2 nk sgt g tokyo

Ajwin Ajeera said...

kn?kn?
teringin gile nk ke sana!!

atok said...

ye ye.
pasney ley la dkung bpak org lak.
haha

Ajwin Ajeera said...

dukung bapak org??
15 tahun lg ye..
huhu

Liquid said...

uh nampak dh sifat2 keibuan disitu.

pasneh dh bley ar kan jage anak kite kan kan kan...

incek liquid pon penoh dgn sifat kebapaan beliau jgn tataw..!! agagagaga =P

Rashid said...

Moga ernay berjaya dalam pelajarannya..

utk ajwin ajeera.. hehe. memang ada wajah keibuan.. boleh le cepat-cepat..

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

haha
nmpk kn??
incik liquid nk ank bape org?
muahahaha

uishh.
maluri kebapaan incik liquid mmg terserlah la..
tak yah dukung baby pun dh nmpk dh.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Rashid,

InsyaAllah.
kami sekeluarga sentiasa mendoakn beliau..:)

haha
kalau ada jodoh..

Liquid said...

uhu kalo bley mau ramai ar...


tp cik awyn larat ke nk jage..??!
ehehehe


blom dukung lagi dh nampak naluri kbapaan tuh, kalo dh dukung lg ar nmpk2 sgt kan, kire macam naluri tu tlh sebati dlm diri neh..!! agagaqgagaga =P

amil said...

maybe baby tuh dahaga kot muahaha :)

eRRuL AspHyxiAteD said...

jepun is head of world engineering.. bagus study kat sana.. btw.. good luck to them..
cik ajwin bila nak kesana plak?? hehe

.kakijalan. said...

wah sonoknye dapat blaja sane.
leh makan shushi hari2. leh jumpe naruto dan giant.
awin patut bangge taw cousin dapat g sane.

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

bab jaga mnjaga ni cik awin ok je.
cik awin pun mmg suka bdk2.haha
tp incik liquid jgn lari2 ar tanak jaga ank.
nnti cik awin keja kita main polis entri plak nnti.
haha

klu dh dukung baby,bkn naluri kebapaan lg yg terserlah,
naluri kedatukan pun terserlah jugak!
hahaha

Ajwin Ajeera said...

To amil,

tade ahh.
baru je lpas nyusukn dia tu.
haha

Ajwin Ajeera said...

To eRRuL AspHyxiAteD ,

yup..
thank u..
InsyaAllah klu ada rezeki nnti,smpai sy ke sana..
hehe

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan. ,

hehe
yeah.
bangga sgt2!
harap dia berjaya kat sana..

amil said...

datin taknak pi sambung blajar gak ker?

Ajwin Ajeera said...

InsyaAllah klu ada rezeki..