Saturday, March 14, 2009

Facebook

Yey!
Aku dah ada Facebook akhirnya.
Orang lain semua dah berjeman ada,
aku baru nak ada.
*berjeman tu mksdnya berzaman dalam bahasa orang kampung aku.
Jadi,kalau rasa nak add,sila click bawah ni.
Eheh.




p/s : Sorry,busy sikit lately.

42 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

huhu..
tahniah2..
ekeke..zatie pon ader,,tp da bejeman xbukak..hehe..

Rashid said...

Facebook..

adehhh saya lagi ketinggalan.. takde & tak tau citer sebenar facebook ni. Cuma pernah dengar - ada sikit sama ngan friendster. tapi diorang kata facebook lagi bagus. yake??

Apapun utk ajwin ajeera..tahniah!!

MuhD NoR AzyM said...

Facebook pulak..
Jgn lupakn kami di blogger!!
Cewahh..hehe=p

Firol said...

janji hepi

Framestone said...

adik bro dah ade facebook ek.. ok dh approve kamu

menekan keyboard said...

no problemo! :)

iza iziana hasan said...

welcome to facebook.hehehe

joegrimjow said...

lowm add lagi
cumin sooon

Liquid said...

waa incek liquid pon xde lagi ini facebook walaupon ade mmbr berbuih mulut beliau soh sy wat. ehehehehe.

ni yg jeles neh, jeles jeles... =P

Erik15393 said...

Wah sudah punya FB ya... aku approve ya

nurain said...

gaggaga...

aku de fb p xde la se grand fwenster n mespes..fb bes cr knalan yg up punyo~

Ajwin Ajeera said...

To keSENGALan teserlah..,

yeke?
haha
akak skang tgh rajin bukak.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To Rashid,

yeah.
ramai org ada FB je skang.
bila gi mana2,semua org tnya
ada facebook tak?
so,
fed up lama2 buat jela.
haha

Ajwin Ajeera said...

To MuhD NoR AzyM,

haha
blog tetap diteruskn.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Firol,

yeah.
btul tu.

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

dh maju kn??
haha

Ajwin Ajeera said...

To menekan keyboard,

thanks aload!
:D

Ajwin Ajeera said...

To iza iziana hasan,

amboi..
dh mcm masuk dunia lain pulak.
haha

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

whooah.
ok2.
thank u!

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

buat sajela incik liquid oii.
bkn kne byar pun.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Erik15393 ,

add ke?
alrite.
thanks erik!

Ajwin Ajeera said...

To nurain,

knalan yg up??
apa mksd mu??

ijechan said...

ada gak fb. tapi dah berjeman tak buka. ehe.

Ajwin Ajeera said...

heh
kite sekampung ek?
haha

idham said...

wah..bagus..
add aku dong

Ajwin Ajeera said...

alrite!

cikgu H said...

so nnt, mn yg selalu awin update?..

Ajwin Ajeera said...

semua akn diupdate.
hehe

farah liyana said...

fs dan fb,
malas betul nak bukak.

hanya setia di blogger sahaja.

:)

Ajwin Ajeera said...

hee
tp blog dgn portal tu semua lain..
:)

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

hi dear..
waaa dea da face bOok...

akak takde pUn lagi... yang ada pUn tak terlayan ni... hehee..

.kakijalan. said...

nenek2.
facebook 2 ape?
(suare upin ipin)

philoColy said...

hehe..
br nk ade ea..
ok la 2..
syeza da berjeman-jeman pn xde gk..
hahax..

eRRuL AspHyxiAteD said...

taniah.. jumpa di facebook

DaNieL HafIz said...

hmm actualy x brape minat sgt facebook, sbb da de myspace n friendster, itu pon lebih kurang sama
kalo kat blog ni leh masuk macam2 tol x

Ajwin Ajeera said...

To tRuly tO be mYself 'Qa~ ,

hi!
a'ah.
rasa cmtak terlayan oh.
btul3.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan. ,

ye cu..
facebook tu macam sejenis rumpai laut..

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

hahaha
buat la dear.
bole kita skodeng pakwe kat situ.
haha

Ajwin Ajeera said...

To eRRuL AspHyxiAteD,

ok.
:)

Ajwin Ajeera said...

To DaNieL HafIz,

yup.
blog tetap paling best.
huhuhu

احمد نظيف بن اسحاق said...

Tak reti den pakai facebook..
poning..

Ajwin Ajeera said...

a'ah ohh!
pening skit kn??
tak biasa lagi kot..