Sunday, March 29, 2009

Fridge Magnet

Yeah.Aku pun nak kongsi hobi jugak kat sini.Jadi inilah hobi aku. Mengumpul fridge magnet.Hehe.Aku yang start dulu beli beli magnet ni. Pastu Papa Mama bising kata tak berbaloi la,membazir la..Tup tup sekarang Mama pun suka dah beli magnet ni.Haha.

Dulu magnet peti ais ni kira murah jugakla.Tapi sekarang mak aii..Mahalnya cam nak beli lagi satu peti ais! Okay okay.Aku tipu. Takdela mahal sampai camtukan.Mahal dia cam nak beli chocs Ferrero Rocher la yang sepapan tu.Haa..Tu logik skit kan..
Haa.Kalau korang nak tahu,tula kakak-kakak aku.Kak Ngah yang tengah tu dah kahwin.Kak Long yang kiri skali tu belum kahwin lagi.Dan yang kanan sekali tu adik perempuan last dorang.Of course la belum kahwin lagi gak kan.Gua nama je awin,tapi belum kawin lagi yee.Hehe.

Haa.lagi satu aku lebih suka kalau fridge magnet tu dari tempat-tempat,kat mana mana pun la.Macam dari Cameron Highland ke,mana ke. Sebab tu je la cara untuk aku kenang balik kenangan-kenangan bercuti kan..Kalau setakat nyanyi lagu Kenangan Terindah tu bukannya tak terkenang tau.Cuma tak sampai je apa yang aku nak kenang tu.

p/s : Dah upgrade seh.gambar dah letak link.bole buat kenduri ni.wakaka

71 comments:

amir acap said...

hahahaha..awin ni,...
oo ni la hobi die ek...
nak tiru ah..hehehe..

Mr. Azizan said...

wahhh..ad imprvment nih..tahniah2..huhu

br nk jd org 1st kumin tp x dpt la..hihi..menarik x hobi 2?

d i D a_LittLeBaby said...

mcm muke intan sarafina je..

xeea said...

hello there! salam kenal.

kite punye hobby yg sama la. i pun suke collect frdge magnet drp semua tpt yg i dah pegi. hi sentomental value gitu :)

eRRuL AspHyxiAteD said...

pernah buang sume magnet ni kat fridge kat umah mak.. huhu.. pastu wat tak tau bila kena tanya...

anyway,, nice hobby la.. gambar tu mesti leh bukak selera org yg bukak fridge tu..

Ajwin Ajeera said...

To amir acap,

hahaha
tiru la klu brani.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Mr. Azizan,

haha
time kaseh..
nxt time k?
wakakakka
yup.
best gileeee

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby ,

intan sarafina?
sape?
hehe

Ajwin Ajeera said...

To xeea,

hello!
salam kenal..
:)
yeke?
wah..
samala..
dnt know y la nape mnat bnde ni.
:)

joegrimjow said...

kekeke
nak magnet dari cni?
bnyak gak ni
hehe

Ajwin Ajeera said...

To eRRuL AspHyxiAteD ,

eh,nape buang?????
sayangnyeeeeeeeeeeeeeeeee.
haha
org kat rumah ni dh bosan tgk gmbr tu.
nk bukak peti ais pun kne tutup mate.
wakakkakka

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

cannot2~~
jgn sentuh!
haha

menekan keyboard said...

wahH!
agk menarik la hob kak awin ;)
hee

Mr. Azizan said...

ok..next time kompem dpt..
huhu

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

hehe sama cam adik akak.. tapi bukan takat kat fridge je.. kat segala mende besi kat uma akak tU semua dea tampal.. mane dea dapat stok pUn akak tatau... huhu

Ajwin Ajeera said...

To menekan keyboard,

hee..
thanks!
:)
hobby kamu apa pulak?

Ajwin Ajeera said...

To Mr. Azizan,

ececehh.
haha

Ajwin Ajeera said...

To tRuly tO be mYself 'Qa~,

yeke??
hahaha
tu lg kronik tu!

ijechan said...

awin yang tak kawin? haha! comeyl je~

Mr. Azizan said...

klu da kawin jd pe plk ek?
masih awin ke?
huhuhu

Ajwin Ajeera said...

To ijechan,

a'ah..
hehe
thanks!

Ajwin Ajeera said...

To Mr. Azizan,

klu dh kawen,
jd Puan Awin.
lalalalala

Framestone said...

lepas nie tampal muke bro pulak ek

Amilrash said...

bagus bagus kawin ler cecepat erk hahaha :)

a little less conversation said...

hobi yg mnarik.. =]
dlm peti ais kumpul gak x fridge magnet ni..haha

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

hahaha
nk ke??
takut org seme tak bukak peti es nnti.
wakakkakakkaa

Ajwin Ajeera said...

To Amilrash,

kahwin cecepat??
org lg plan nk kawen lewat!
wakakkkakkaka

Ajwin Ajeera said...

To a little less conversation,

hahaha
dlm peti ais tu mmg pnuh dgn magnet je.
takde mknan pon.
wakakka

Framestone said...

xbukak knpe ek.. ops hari teu kamu de tnyekan siapa si dia dlm entry bro tue kan.. ok bro dah masukan gmbr die..usha la entry 2-3 hari lepas

philoColy said...

gile penoh fridge..
haha..

sajeedhani. said...

haha.
hobi yang meanrik la sis.
seronok.(:

nyway.
muke sis cam anak rafar.
yang pelakon tuh.
diana/linda rafar.
cun gileeee.
huhu.

Firol said...

peti ais ke galeri seni ni..

Thanx ptg td

Liquid said...

eh eh blom kawen..?!! habis I ni sape..??

eleh eleh nk brlagak bujang plak die. Igt anak 5org n laki kat umh tuh SYG oi... agagagagaga =P

eh mane fridge magnet yg kite bli mase honeymoon kat bali harituh..?? SYG lekat kt tiang sidai baju ka.?

hahaha =P

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

hehe..
a'ah..
oh.
ok2..
thanks bro!
:)

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

hahaha
nk tolong tmbh kn lg ke?
bole je.
haha

Ajwin Ajeera said...

To sajeedhani.,

join la hobi ni.
hehe

muka anak rafar?
haha
yekee..
ni yg kmbng ni.
hahahahaa

Ajwin Ajeera said...

To Firol,

bukan peti ais,bukan galeri seni tp pasar seni.
wakakaka

takde halla.
hee

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

haha
sory2.
i lupa..
haha
lupa pulak kat anakku yg 5 tu!
wakakakkaa

ohh bali punye?
bukan lekat kat tiang baju.
yg tu spesel skit.
i lekat kat grill pintu.
wakakaka

naz said...

gila arrr :)
i ada naruto nye. u nak?

Ajwin Ajeera said...

bole2..
haha

farah liyana said...

banyaknya!
dah la comel2 plak tue..

:)

Ajwin Ajeera said...

tgk la sape yg beli..
hehe

Kipas said...

wah... best giler... penah gakk wat koleksi... tp... hanget2 tahi unte la~

Liquid said...

huhu. lupe plak die. kang ABG babap kang baru taw.!! wakakaka.

ouh letak kat grill pintu, t stiap kali org dtg umah KITA t sume taw kan kite dh ge bali utk honeymoon. bior diorang jeles kn kn... hahaha

Naz said...

boleh buat kedai fridge magnet...

mira amair said...

wah3..byk giler..hobi unik nih..heee..

momguess said...

wakakaka
bgus arrr hobi nie

atok said...

so colourful lolx!
haha

.kakijalan. said...

comel nye magnet2 2.
nak 1 boley?

diLL said...

chumil jek..ngegeggee..ihihi

Ajwin Ajeera said...

To Kipas,

yeke?
haha
takpe..
skit2 lama2 jd bukit..
:)

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

yela..mana tak lupe bang..
anak kita yg 5 tu dh 5 tahun kite tak amik dorg dr taska..
tu yg terlupa tu.
bknnye sengaje nk lupe.
hehe

mmg la.
bg dorg jeles skit.
pastu biar kite show off kat org kite dh jejak bali.
alalalalllaa

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

kedai??
haha
tanak!
syg kot!

Ajwin Ajeera said...

To mira amair,

hehe
hobi unik ke?
time kaseh byk mira..
:)

Ajwin Ajeera said...

To momguess,

bagus kn?kn?
tula org ckp,ramai tak caye.
haha

Ajwin Ajeera said...

To atok,

hee
thanks!

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan. ,

mmg comel..
tgk ar tuan dia.
wakakkakka
nk satu????
nk sentuh pun jgn harap dpt!
wakakkakaka

Ajwin Ajeera said...

To diLL,

heee
thanks alot dear!

Naz said...

tak mou juai ka? sekilo sehengget..

Ajwin Ajeera said...

uuuiiiii
takkan sekali2..
syg gileee kat magnet2 ni tau!!
sape usik je,mmg kne jentikla tgn dia.
wakakaka

Naz said...

garangnya awin... tu baru magnet lekat2.. kalo boipren x taulah mcm mana kalo kena usik...?

Ajwin Ajeera said...

yess.
saya memang garang!!
haha
awin takde boipren tp klu ada n ada org usik dia,mmg kne sula ar org tu.
tak kire laki pmpuan!!
wakakakaka

Naz said...

haaa..(melopong sambil membayangkan Awin melaksanakan hukuman kepada pesalah..)

Ajwin Ajeera said...

hahahha
byang jgn tak byang.
wakakakka

Amer Aan said...

lps ni ltak mke alien ijo ni plak..
agagag

Ajwin Ajeera said...

wakakak
bak ar sini gambar.
lalalalalala

Naz said...

terbayang2 Awin melakukan perbuatan tu kat a farmosa resort menggunakan kayu berapi... kejam sungguh...

Ajwin Ajeera said...

hahaha
apahal pulak kat a famosa niii.
agagagga

Naz said...

pesal ada red indian kayu berapi... hehehe...

DaNN said...

mau terbalik nnti peti ais tu kalo bukak pntu..berat sangat

bee said...

hobi ni nmpk interesting..asl x kumpul tut tut ker...kan sepanjang kite idup dr kecik sampai besar musty beli baru...kumpul tulah best..heee..gurau je kak..tp lau kumpul tu x ley free show sini..kaum adam ader....psstttt..hoho