Sunday, April 25, 2010

5-FIVE-KHAMSAH (apa maksudnya neh?)

Maaf kerana saya lambat menjawab tag! Wakakakaa. Okay sekarang saya jawab dua tag sekali gus. Lama tak jawab tag-tag ni. Cam best jek.


There you go~


First tag dari Cik Nanie Hussin.


5 nama samaran kamu :
1. Ajwin
2. Awin
3. Juwin
4. Adik
5. Sayang (ececehh celah mana)


5 tarikh penting dalam hidup kamu :
1. 20 September
2. 2 Januari
3. 29 Mei
4. 2 Disember
5. 5 Disember


5 perkara kamu buat semalam :
1. Baca Marketing
2. Karaoke dalam bilik
3. Download lagu
4. Pakai lotion
5. Mandi


5 perkara yang buat kamu gembira :
1. Bila keluarga saya gembira
2. Bila semua orang yang saya sayang gembira
3. Bila saya dengar apa-apa berita gembira
4. Tengok video atau gambar lama-lama 
5. Makannnnnnnn!


5 drama/filem kegemaran kamu :
1. My Girl
2. A Moment to Remember
3. The Notebook
4. One Litre of Tears
5. P/S I Love You


5 hobi kamu :
1. blogging
2. cooking
3. eating
4. laughing
5. crying (haha)


5 orang yang kamu suka/sayang :
1. Papa
2. Mama
3. Abang
4. Adik
5. Abang angkat (wakakaka.nak buh nama kawan-kawan tapi ramai sangat so just to make it fair,buhla abang angkat) :p


5 tempat percutian idaman kamu :
1. Venice, Italy
2. Japan
3. Bali
4. Mauritius
5. Korea


5 sebab kamu jawab soalan ni :
1. Sebab Nanie dah tag saya. 
2. Sebab Nanie letak nama saya nombor satu.Sangat terharu gitu~ :))
3. Sebab Nanie cantik sangat.Geram rasa nak cubit je pipi dia.
4. Sebab saya memang nak jawab tag ni.
5. Sebab saya kawan Nanie.


Second tag dari Cik Effy Syazwani.


1. Apa yang anda buat kalau anda tahu member tikam belakang anda?
Bersabar jelah..Nak buat macam mana lagi..Takkan nak mengamuk atau tikam belakang dia balik sebab nanti kita pun sama macam dia.Dan mahukah anda jadi pembunuh tikam belakang kawan?Taknak kan?Jadi,buat hal sendiri je..


2. 6 orang dihati anda?
1. Abdul Hamid bin Abdul Rahman
2. Nooryati binti Ahmad
3. Muhammad Ajwad bin Abdul Hamid
4. Muhammad Ajmal bin Abdul Hamid
5. Kawan-kawan sumeee
6. Ijatto Busut Wakakaka


3. Anda rasa anda comel?
Tak.


4. Single or taken?
Single.


5. Blog yang anda suka :
http://missarynahamzah.blogspot.com
http://ohimdevious.blogspot.com
and banyak lagi.:)


6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Bilik kat kampus : Masa buat clearance. Masa tu je kemas. Wakakaka
Bilik kat rumah    : Alhamdulillah kemas lagi setakat ni.Haha


7. Lagu terakhir yang anda dengar :
Noktah Cinta by Hafiz. Best ah lagu ni.


8. Last text message :
Mesej dari roommate ; Yup.Keropok lekor dengan buah.Kalau boleh belikan roti Gardenia dengan Kotex sekali.Dah kehabisan stok ni.


Wakakaaka


9. Last phone call :
Tengahari tadi. Mama mesej saya. Tapi saya tak reply. Saya terus call. Rindu sangatttttt! 


10. Hari terakhir anda menangis :
Hari ni.Hari Ahad. Waaakakakaa


11. List 5 warna kegemaran :
1. Hitam
2. Putih
3. Turquoise
4. Krim
5. Pastel


12. Orang terakhir anda ber YM :
Ijatto Busut Wakakaka


13. Game yang anda paling suka :
Jarang gilaaaa main game. Laptop saya memang bebas dari sebarang game. Yang ada pun game karaoke.Haha. Tu je yang ada dalam laptop.Selalu bukak benda tu sebab suka nyanyi. Lagu paling best yang saya suka nyanyi dalam tu lagu Fly by Hillary Duff. Hehe. Ni pun dikira sebagai game ke?


14. Adakah anda peminat MCR?
MCR stand for what? My Chemical Romance? Lagu Helena saya suka ah.


15. Apa perasaan anda bila jawab tag ni?
Rasa cam okay kalau saya jawab tag ni dengan 100% jujur,macam banyak benda kantoi je. Waakakaka


16. Anda rasa tag ni best?
Best tapi agak menakutkan.Hahahaha.


Dengan ini, tamatlah segala soalan terjah menerjah kita ya. Terjah bukan main eh korang. Kalah soalan formspring. Wakakkkaa.


Saya nak tag semua orang yang tengah finals sekarang. Hahahaha. Okay bai.

8 comments:

Faiz Rev said...

ajwin single?

xcaye la

cikgadis said...

pnjng gila tag ni..
hoho

Deya Zanial said...

ingat sume budak finals nk jawab? kepala tgh kusut nk jawab soalan finals inikan nk jawab tag. wakakak ! eh sape ijatto busut wakakaka tu?

joegrimjow said...

da lama xbaca tag ajwiin
heheee

.rafiq. said...

wah d ade calon bf.. ijatto busut..apesal name pelik sgt? mcm pemain bola brazil. haha ♫♫

cik EPAL said...

ni jujur ke semua ni?? hehe :)

shinawawa eyenie said...

bnyknya soalan tag ni..

The Incredible, Edible Qila said...

nak tny apa nama karaoke games yg u ada? i nak jugaks