Saturday, April 3, 2010

Boleh ke boleh?

Salam..Lama tak update.Wakakaka.Maaf.
Sedikit sibuk,dan sebanyak serabut.

 Segala presentation,assignment,project,sketch semua dah selesai.
Alhamdulillah..
Cuma ada lagi satu belum selesai.
Kena buat lakonan untuk Penutup Ko.
Mungkin saya jadi 'Rokiah' dalam Masam Masam Manis.
Omaigod,tanak malu pulak saya.

 Kelas pun ada yang dah habis.

Gedik.-_-''

Masa Listening Test atau Ujian Pendengaran.Maklumlah budak-budak ni semua sound trouble..
Lalala..

Saya suka kucing.Tapi saya geli,takut dan sebagainya.Sedih ohh.
Tapi atas tu ialah landak.Takde kena mengena dengan kucing.

Ni kat rumah Shiraz,classmate saya.Dia tinggal kat Segamat.So,kalau takde duit nak makan,boleh datang rumah dia.Dekat dengan kampus.Wakakakka.

Okay.Ni baru kucing..Cik Kucing,saya suka awak.Tapi urm..saya geli..

Apa nih.Tak manis betul..
Ke pemikiran saya yang tak manis?-_-''
Okay next sem saya kena ambik Pemikiran Mahathir ni..

Final lagi 4 minggu.Dah dah.Jangan stress-stress lagi.Think positive Awin.
Good Luck everyone.
:)

27 comments:

mysara newrie said...

Owh ~ Kak Ajwin nak exam ker? Ok2. Gud luck ok? Hehe :) Do the best ! Hahaha

Armyrule said...

gud luk...gambatte kudasai...huhuhuu

Jam,minit,saat.... said...

Jangan takut kucing..xde yang mati pun.....haha

sibuk nampak..go3!!

i have to study harder...

haihhh

Anonymous said...

tulisan secute kak awyn(^^)

Naz said...

gud luck!!! daging landak sedap erk?? :p

Nur -al- Ain said...

alololo, cute nye note. heeee.
best gile dah ade kelas yang dah nak abis, kite assignment,presentation pun ade yang belum settle ;(((

gudluck ;) makesure dean list tau.

Aus MeLankoLik said...

nak final dah..
hahahakl..
gud luck wei ! hahahk .

::aMaD:: said...

awin takot kt kucing eh?rugi2. kucing sgt sedap digosok yer.hihihi.

g00d luck 4 finals!
amad nye lagi 7 mggu..
pastu abesss!
insyAllah.. =D

MuhD NoR AzyM said...

Menternak kucing ke apa? :p

.rafiq. said...

woww ape jejaka itu ingin lakukan sebenarnya..?

Ajwin Ajeera said...

mysara newrie,

iye dik..
thank you!:)

Ajwin Ajeera said...

Armyrule,

thanks!:)

Ajwin Ajeera said...

Jam,minit,saat.. ,

geli masalahnyeeee
huhu

Ajwin Ajeera said...

Anonymous,

haha
tulisan akak buruk!

Ajwin Ajeera said...

Naz,

thanks!
tp tak taula pulak pasal daging landak tu.hee

Ajwin Ajeera said...

Nur Al Ain,

heee thank u!
InsyaAllah..

Ajwin Ajeera said...

Aus Melankolik,

iyeee pakcik
doakan sy!tq!:)

Ajwin Ajeera said...

Amad,

takpe.kite ada roro.hee
thanks!

Ajwin Ajeera said...

Muhd Nor Azym,

sape?

Ajwin Ajeera said...

Rafiq,

dia nk tgkp gambo..

Zay said...

c manis Awin..gud luck 4 ur exam..
(^_^)/

Mis Erika said...

chaiyo2..
yeeehaaaa :)

picah said...

tak boleh jadi comel lagi ke kak awin? ahah

Ajwin Ajeera said...

Zay,

si cantik zay,
terima kasih banyak.:)

Ajwin Ajeera said...

Mis Erika,

aja aja fighting!
-_-''

Ajwin Ajeera said...

picah,

okay.akak akan usahakan.
wakakakakak

Athirah Ibrahim said...

awwhhh. rindu pulak buat nota formula acc. *since sem nih tak amik acc* Heehee.