Sunday, April 18, 2010

Boleh saya bantu awak?

Saya pelik ah. Awak tak bercakap dengan saya. Tapi dalam minggu ni saje, dah 6 kali nama awak dalam Nuffnang saya. Okay. GOTCHA! Awak silent reader saya eh? Terima kasih terima kasih kerana menambah blog trafik saya! Wakaakakaka. Tapi kadang-kadang saya pelik juga kenapa awak view blog saya. Bila jumpa, awak buat tidak tahu saje. Tertanya-tanya awak cari apa kat blog saya ni. Takda apa-apa pun kat sini. Saya cuma pernah tulis formula akaun sikit tapi awak tak ambik akaun. Hmm curious. Jadi, kalau ada pertanyaan jangan segan nak tanya saya. Pasal penjualan selendang ke, pasal macam mana nak kira kitaran menstruasi ke. Tanya jerrrrr apa-apa.:D


p/s : Keep on reading my ordinary blog girls! Thanks you.:))

17 comments:

cikgadis said...

ehmmm..siapakah?
sayakah? ececeh~ perasan jap boleh? haha :p

nabihah zulhemay said...

ahahhahaa. secret admirer ehh?? ececece... =))

.rafiq. said...

ala ingatkan lelaki pujaan kau. pompuan rupanya. wikiki

r-mean said...

misteri~

fazlisa rohali said...

haha ingatkan lelaki.
perempuankah?

Mr K said...

Hey hey. im a guy okay =)

joegrimjow said...

alamak
terkantoi sudah
kekeke


jom join contest. 20 april ni je
;)

lumut said...

hehe...byk j ekan silent reader..hehe

Mis Erika said...

sapakh?huhuhu :)

Anonymous said...

who's that pokemon???
he3

si duchess tomoko said...

sayakah? (terasa)

p i j a h said...

ahahaha~

Cikgu Jack said...

PASAN!KAHKAHKAH!

Athirah Ibrahim said...

ya. ya. sila ajar saya akaun. haha.

btw, i wonder. are you talking about a person you knew? hee.

sbb mcm awak ckp psl org y awak knal, dia bc blog awak but in real life dia tak tegur pun awak.

adakah benar tekaan saya? heehee.

BD Fabregas said...

best per ade byk silent reader..

Rashid said...

hehe.. cam dalam film saajan pula. Suka tapi tak pernah bersua dan luahkan. Hanya perhati dari jauh ..

Bertuah k ajwin..

Anonymous said...

WTF.. poyo ahh.. nak cakap kau ramai fans la.. konon cam orang view kau,, then tanya da apa ngan saya? kenapa view saya? ada apa ngan blog saya? LOL. i know what kind of answer u need... Poyo sangat!! geli dowh blog kauuu!!