Tuesday, April 13, 2010

Kenapa orang pakai tudung Syria nampak cantik?

Entry ini diupdate kerana jeles tengok kawan-kawan update blog mereka.Tentang pembuangan bayi la,rahsia solat la.Jeles okay.

Nak update pasal penjualan selendang tak boleh lagi sekarang sebab selendang-selendang semua kat rumah.Jadi,kena tunggu saya balik cuti sem pada 6 Mei dulu baru boleh dapat tengok gambar selendang.Hehehe.Mohon maaf dipinta.Selamat Hari Raya!

Tudung Syria yang saya pakai dalam entry ni bukan untuk dijual ya.Sebab tudung ni Deya Zanial punya.Tudung orang wehhh.Tunggu saya gila dulu,baru saya jual tudung orang.Lately ni banyak tengok orang pakai tudung syria ni.Cantik oh serius..Jeles bila tengok kakak cantik ni dan kakak cantik ni juga pakai tudung syria ni serius menawan habis.Haishhh.Secara jujurnya la kan..Saya cakap kat sini ah an..Kita habis sini-sini je la ann.Saya memang jeles habis tengok korang dua.Okay.Kita habis kat sini je tau!.Eceh.

 Percubaan pertama saya memakai tudung syria orang punya. Tak sedar muka lebar gemuk.Tak sesuai gila.Maka,terpaksa cover macam pakai purdah.Tak cukup dengan itu,cover lagi letak tangan dua-dua kat pipi.Loser kan?Ke double loser?Ke moron?Okay stop.







 Sudah terang lagi bersuluh.Awak tak sesuai pakai tudung ni.Muka awak ni kalau nak ukur lebar mesti kena pakai pembaris panjang ni.

 Okay.Dia dah mula bosan gedik bersama webcam,maka dia tiba-tiba pakai hand sanitizer.

 Tiba-tiba nak potong kuku pula.Okay awak,awak boleh ajak kawan ramai-ramai lempang budak ni sekarang.

Bila buka purdah terus macam hancus okay memang kenalah dengan status *tak pernah couple* awak tu.Memang kena sangat.Memangggg memanggggg.Okay takyah nak tunjuk emo sangatlah kan kat sini.Wakakaa okay bai.

31 comments:

qismina said...

comel laaa... tudung tue.. ehheee.. ween pakai pon comel gak.. pic last..

Mis Erika said...

hahaha..adushh..purdah gtu..lalala :)

Akmar Anuar said...

entry paling comel dari awin utk bulan april 2010 nih!

haha, comel sangat ok?! ;D

lokman.keme said...

nmpak cam ok je tu.
tutup aurat dah.
nmpak ok pon dah.
so ok la tu kot lulus dah kluor wat gi jalan2.


wahahaha adorable2

nanad said...

aha..comeyh :)

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

wah...pernah dengar tudung syria..tapi tak pernah pakai..eh silap haha

nnt bleh beli kat ajwin ok...

syafiqah; said...

eh,awak pkai nmpk comel laaa ;)

EDDY DY said...

perempuan bertudung mmg cantik..kekalkan yer..

miss fieqa said...
This comment has been removed by the author.
miss fieqa said...

kak awin chantek ! :)

Rashid said...

hehe.. adoii ajwin ni ..senyum je saya tengok gaya ajwin..

psstt!! ni tentu sedang stress ke atau sedang dilamun ke..

Athirah Ibrahim said...

bahaha lawak sajek. especially gambar tiba tiba potong kuku kan. LOL-ed. shesshh. jeles juga tehngok orang pakai tudung syria chantek. gedushh gedushh.

profwacko said...

ape yg beza sgt tudung syria ngan tudung lain??

ok je tu tgk...

joegrimjow said...

nak satu tudung ni
erkk

2 pon boley

cik EPAL said...

cute :)

nawal said...

cantik!!!

























tudung :)

Fatin said...

keyh laa akak pkai..
cunn!
akk pon mmg cunn
:)

Nanie Hussin said...

cantik la awin pakai!!.
mana ada muke labar gemuk..:p
kdang2 kte je rasa mcm tu, but sbnrnye ok je.:)

misae@ainiliyana said...

alaa...sape kate x seswai???oke je..cantek n still gojes..cpt2 cri inner syria 3 layer plak..mesti lg meltop;)

aiza said...

salam..
hye ajwin!

cute kan klu pki tudung syria..
hehehe...

btw, sy bg awak award tau!
visit belog saye k..ambik aa award yg comel tu~ hihihih...

Ata said...

Ok jer tgk..
eleh...mesti nak psycho org supaya cakap die pakai tudung syria cantek..haha..:P

.rafiq. said...

jom kapel. kite tuka status. haha

Mak Su said...

salam kenal, salam ziarah :)

maksu teruja dgn topik ni sbb maksu tak reti bab melaram dgn tudung, huhuhhu

. said...

kena sgt dah tu~*

PINATBATE said...

jadi perunding imej

Amy Tommy said...

canthek sgt tudung tu...
kte pun nk beli pasni...
mcm2 da trend skrg suke sgt..hehe

Nadia Bayu said...

cik awin.

awak pk apa pon comel. kalau pk tudung saji pon still comel. apatah lagi tudung syria neh :)-betambah-tambahh comelll ;)

tekejut click link kluar blog sendri. aha. lawak je awin neh. btw thanx eh adekk cantekk.

Anonymous said...

aww comel gila kot. :D

lama tk cakap ngn kak awin

haha -picahott-

wkakakaa

ザ-sylver-shooter said...
This comment has been removed by the author.
ザ-sylver-shooter said...

sori dah delete..

:P

Nur Irdina Ariffin ♥ ♥ said...

akak cantikk sangat :D