Monday, June 14, 2010

Free Makeup Workshop by RedGlow

Assalammualaikum. Entry kali ni sangat istimewa ya buat saya.cewah kerana buat pertama kalinya saya telah dijemput oleh seorang jurumekap profesional dari RedGlow untuk mengikuti bengkel makeup free dan makeover ya.Baiklah kenapa cakap seperti tiada perasaan?SAYA AKAN KE BENGKEL MAKEUP FREE DAN MAKEOVER YAWWWW! Excited habessss ni. Okay taulah nak makeover,janganlah over.

Saya tak pernah di makeover ya dan saya memang tidak sabar mahu melihat bagaimana wajah saya berubah ke tidak berubah ke selepas di makap.Hiiiii.Pastu saya pon memang tak berapa reti bab mekap mekap ni.Seriouslyyyy.Secara jujurnya,saya tak reti guna blusher.Ni paling tak reti. Basically, sebelum keluar rumah, saya akan pakai toner (yang ni memang dah terbiasa pakai sejak darjah 6.amboi.baru darjah 6 dah pandai dahhhh.;p) Lepas tu pakai sunblock. Saya memang tak suka gila guna compact powder.Sebab tak reti guna juga. Takut nampak fake.-_- Foundation tu kadang-kadang aje pakai.Bila rasa macam nak nampak cantik siket,pakaila.;p ;p Bila nak buat presentation tu,ha baru saya pakai.;p ;p ptui.

Lihat hasil makeover solekan mata dari RedGlow ini ya.
SEBELUM
SELEPAS
Hebat bukan?=D

Jadi saya rasa saya memang patutlah mengikuti bengkel ini ya. Tambah-tambah lagi dahla free ya!;D Apa yang membuatkan saya bertambah terharu ialah terdapat beberapa bloggers lain yang turut dijemput hadir ke bengkel ini iaitu Rina Salleh, YnaaOhYnaa, MelRomeo, Kancil Biru, Eyriqazz, Anak Perak dan Wan Azwani.Hebat bukan?=)

Kepada kamu semua juga, kamu semua boleh juga mengikuti bengkel ini! Kalau mahu datang saje-saje tangkap gambar ke borak borak ke apa ke pon takpe.=) The more the merrier! Dan jika anda semua mahu mengikutinya,here's the detail~

DATE : 27th June 2010
TIME : 10am to 3.30pm
VENUE : Akademi RedGlow
No 17-B, 2nd Floor,
Jalan Tengku Ampuan Zabedah E9 / 9,
Seksyen 9,
40000, Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

LUNCH DAN MAKEUP DISEDIAKAN.
 Apa-apa pertanyaan, boleh ajukan kepada Kak Najwa,
annurnajwa@yahoo.com

Mari join Facebook RedGlow!Thanks for reading!Jom la join sesame ye! ;)

16 comments:

farwalis said...

nak join!

nak gak try pakai foundation.

Ajwin Ajeera said...

jom iwallllllllll!
jom jommmmmm!:D

kembatolo™ said...

tak mekap pun tape..
da kacak kan...ahahaha

farwalis said...

errr.. belum pakai pape dah blushing ni camne...

Puan Nad a.k.a Angah said...

wah..canteq...

btw,aween,rmmber me x?

=p

Farah Hanis said...

T_T tak dapat join. kelas dah start. huk..

pika said...

wah! mcm best jer ;D

Kancilbiru said...

hi dik,

eh betul ke ni? tak tahu pun...mana nak tengok ni?

princeduyong said...

HEBAT OOO...

Ajwin Ajeera said...

izzudin,

tanak kacak.
nak cantik.;p

Ajwin Ajeera said...

farwalis,

blushing napa lak niiiii
hahhaahhhhahahhaha

Ajwin Ajeera said...

puan nad,

mcm kenal la..
tp tak igt sgt..
:(((((

Ajwin Ajeera said...

farah,

:((
sayangnyaaaaaaaaa....

Ajwin Ajeera said...

pika,

yes!
mcm best sgtttt!
jom la jom la~~~

Ajwin Ajeera said...

kancilbiru,

hi~
try contact kak najwa ya..
sy pun baru tau.hee

Ajwin Ajeera said...

princeduyong,

sikit2 je.hehe