Monday, June 28, 2010

Shahir Fever

Amaigad.Sambutan pada previous entry sangat mantopp youu. Terima kasih banyakkkkkkkk!;') Saya dah linked kamu semua. TQ TQ! Much appreciated. Anyway, RedGlow's Makeover was cancelled.Jadi tak ada la makeup makeup nya. Makeup simple-simple aje ni.Tapi tak apa.Sebab saya teman Papa dan Mama saya ke Malaysian International Halal Showcase (MIHAS) 2010 at MATRADE Exhibition & Convention Centre tadi. Oww sangat ramai ya manusia. Sebab hari last kot. And saya pulak jadi anak tunggal hari ni!! Wee sebab abang dan adik tak ikut serta. Okay lepas sarapan kami bertiga pon naik kereta terus sahaja menuju ke Sri Permaisuri.Nak amik kameraaaaa saya.Hari tu rosak hantar repair kat situ.Kene dalam RM380++ jugak youu.Tapi free aje sebab masih dalam warranty.Oh Alhamdulillah~


Then teruslah menghala ke Jalan Duta.So sepanjang perjalanan tu kalau tak camera whoring macam separa sah la pulak kan.Rindu beb kamera ni.Ada dalam 2 bulan jugak dia rosak.So tadi pon main-main lah dengan dia.Lepaskan rindu.Hihi.
Sekali flash daaa.Ciann baby.Lama eh Mama tak main-main dengan babyy..Alakucikucikuuu.
Hah.Betta!;p Betta celah mane.
Buku Papa yang bersepah didalam kereta.-_- So sementara menunggu sampai ke MATRADE,saya sempatlah sikit menelaah. Menelaah kehapebendeeeee buku tebal tu god memang cerita tidur malam ni!
Okay kite dah campai ye anak-anak.Saje nak bagi gambar ni ala-ala Myspace sikit.;p Ow this is my parents.<3
Masak lemang bersama.Macam sweet aje kan.;p
Tiba-tiba jumpa ikan besau ni.Besau betul la!
Nak jugakkkkkkkk.....
Barang-barang yang sempat dibeli oleh Mama.=)
Chocolatesssss chocolatesssssss :D
MATRADE.Sapa tak gi tadi haish memang rugilah.Siyessss.
sebab
seseorang yang bernama Shahir ni ada kat sini.So memang ramai la berduyun-duyun orang nak hambik gambaq dengan dia ni.Berbonzer-bonzer dia ni.Tapi bila saya berpeluang. . . . .
Muka excited tidak dapat nak dibendung lagi..
Aicecececehhh. (Muka excited masih tidak dapat dibendung)
Mama saya dengan bakal menantunya , Shahir.;p
Ni just hadiah untuk blog ini.Teehee.Ni kali kedua la ambik sign-sign artis ni lepas Dr Sheikh dulu.Sebab saya bukan minat sangat ambik autograph2 ni so Shahir kamu beruntung.Eh poyonyew.
Macam sesuai aje kan?Hahahaha ok bai.


p/s: Tengah demam ni tapi nak update jugak.Terserlah kegedixan disituw yew.-_-

29 comments:

.o r k e d. said...

wah. best btol. untung la dpt amek pic ngn shahir. hihi. suka la tgk awin pkai shawl. cntk je

Ajwin Ajeera said...

hehehehe
shahir yg untung dpt amik pic dgn awin!HAHA
ala time kasih..*maluuu*

princeduyong said...

sesuai sangat dah tu...bila nak pinang si shahir tu..?

Amy Tommy said...

haha..seswai la sgt awin da dia.. tp maybe lagi seswai dgn zamarul hisyam..hehehe

anyway i ada tag u tuk sertai contest nie..
http://amy-tommy.blogspot.com/2010/06/cool-jumper-contest.html

Ajwin Ajeera said...

princeduyong,

dia dh masuk minang sy dh smlam.wakakaka

azaliahjsalleh said...

eee ngade betul dpt amik gamba sebelah shahir !! geram geram !!
omaigoattttt kenapa dia ensem sgt ye ?
i'm melting i'm melting =)

awin chantek la baju =)

Ajwin Ajeera said...

amy,

haha tanak!nk sesuai dgn dia jugak!;p

ohh thanksss thankssss:D

Ajwin Ajeera said...

azalia,

hahaha
yup..ensem oh..
kulit muka licin je..

tq~~~~~~ ;)

cikgadis konfiuss said...

wahhhh!!!! ok tu ja la...
kekeke :p

Ajwin Ajeera said...

hahahaah
jeles ke..hihi

syaril said...

mest awin demam sebab terkejut jumpa shahir kan?hahahaha

nak jugak nak jugak :'(

joegrimjow said...

shahir ni yg menang af tu ek?
macam ppernah buat entry pasal die je

Ajwin Ajeera said...

syaril,

a'ah..
nk jumpa dia lg..
bialah kalau demam pon hehehheheh

Ajwin Ajeera said...

joe,

yup.;)

.Anna. said...

oi sweet sungguh lah pic last tuh. ai jeles sungguh oke. mahu jugeee..! *hentak-hentak kaki*. kekeke~ ;p

Ajwin Ajeera said...

hahahhaa
sweet kan?
bagai pinang dibelah 2 kan?kan?kan?
hahahahhahahahahhahahahaha

Miss Lula said...

wah selonotnya kak ajwin! :D
mesti teruja habes kan? dah lah macam jumpa personal personal je ecehhh :D

nur hidayah isa said...

waa cam seronok je..hehe..mntak kan tuk kite gak ar..(eceh padahal takde ar minat pon)..hehe

thx 4 link me ya ;)

wawan said...

haha! demam sunggoh!!!

ceritaku MEMORIKU said...

wee besau sungguh ikan uh
tol sweet sungguh last picture uh.
jeles2.haha
-na'dz

mR.sYaH said...

anak yg baik.. ;)

mcm sesuai..

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

"Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur"

*tetiba* :)

syaril said...

anda ditag :)

Nena said...

Blog best :)
Sudah link anda :)

Kancilbiru said...

wahhh hensem!~ :P

fideila said...

bestnye..hehe..saya ada tag. awak utk masuk contest muslimah anggun..hehe

♥SYAFIQAH ♥ said...

gila jeles nie :d

♥SYAFIQAH ♥ said...

gila jeles nie :d

Nona Nadzirah Anak PakDin said...

jelesnye-jelesnye, ada shahir in the house rupanya.. ;D

ececece, muka dah macam sama je..
ade jodoh ka??