Wednesday, June 9, 2010

Saya dah kecik hati dah nak kawad kawad ni.

Assalammualaikum. Hari ni saya telah habiskan masa chatting bersama Makcik Deya ya dimana bukanlah chatting sangat tapi lebih kepada ber-formspring atau ber-twitter gitu. Maklumlah saya ni baru aje buat Twitter and masih rasa teruja lagi ya.-_- Jadi,kalau anda mempunyai twitter jom lah kita borak di Twitter.Ceh semangat tau.Baru remaja gitu.

Bila dah borak,dah sakitkan hati,dah bahan bahan, dah ejek ejek sume dengan makcik ni tiba-tiba satu peristiwa lama terbangkit dengan sendirinya dari mulut Deya.Disebabkan kita tengah type,bukan mulut la,tapi terbangkit dengan sendirinya dari jari Deya ya.Eh saya pon tak pasti siapa yang start dulu.Korang bacalah ni,
Lepas tu sihat wal afiat pulak dia jawab soalan orang lain macam bawah ni,
Lepas tu macam biasalah saya pasrah dan hantar macam ni kat dia,
Sedih weh. Sedih tak terpilih tu satu hal. Pastu malu pulak satu hal. Malu malu tahu tak malu?Wakakaka. Kalau sebagai orang yang ke-5 ke,ke-18 ke yang di-reject takpela jugak. Takdela malu sangat orang kata. Tapi ni orang yang pertama di reject tahu tak? Daripada pemilihan kawad ni,dalam ramai-ramai ni, saya orang pertama direject. Okay paham tak perasaan saya sekarang?Paham tak paham tak???????


Saya memang dah takde hati dah nak kawad-kawad ni.Jangan ajak saya kawad.Tolong.

Okay bai. (gile apa emo,padahal benda ni dah hampir setahun berlalu -_-)

21 comments:

cikgadis konfiuss said...

haha org first??

wakakkaakkaa

oke cukup ktawa

hehe siann....x ya la kawad..nnt hitam
huhu

cikgadis konfiuss said...

apasal ayat tu x cukup? haizzz...


org first kena buang? gagagagga

Deya Zanial said...

hahahahhahaha. amboi mak terkesan sampai ke blog keluar. okay lepas neh kite bahan pasal tersadung pulak ey? wakakakaka.

Ajwin Ajeera said...

hahaha
sedih kan?
tak leh lupa tuuuuu...
haha

Ajwin Ajeera said...

cik gadis,

bole smbung2 lak?hehehhe

Ajwin Ajeera said...

deya,

mmg TERKESAN okay.hahahaha
haa cecepat skit. bole update kat blog smentara free ni.lol hihi

joegrimjow said...

kawad....
bestttt!
;)

Ajwin Ajeera said...

ye bila kene reject pon best.........

Sizuka said...

oke, dah tau dah kenapa jadi orang first kene reject. hehe

maybe nama start dari huruf 'A' kot.
slaloo camtu la. ikot susunan nama.

haha. siannn. trauma lakk.=)

Ajwin Ajeera said...

TAPI NAMA SAYA START DGN HURUF N. NOOR AJWIN AJEERA.
okay sy bertambah sedih skrg. dahla nama start dgn huruf N,first direject pulak tu.okay frust gila.

Mr K said...

Errr. Tak rasa perempuan tu kejam gila ke?

Ajwin Ajeera said...

perempuan mana?kenapa dia kejam?haha
dia kawan sy lah.heh heh

pameklampard said...

kih3...xcukop nafas nk ketawa..ko nih leh than kelaka weh..hahaha

Ajwin Ajeera said...

smpai hati~~~ wakakaka

PINATBATE said...

hahahaha!
kesyihannnn..org pertama ?..kihkihkihkih.....sambung gelak lagi..

Ajwin Ajeera said...

hahahahaa
makpinat tak baik tauuuuu
haha

Aqram said...

apa masalahnya kalau tak pandai berkawat?

mati ka? korek bontot orang ka?

fakkofff.

Farihah Ahmad said...

seb baek i xpnah kawad. kalo tidak, u nombor 2 kena rejek taw! =)

Ajwin Ajeera said...

aqram,

alalaa percaya atau tidak ni kata2 semangat utk sy!haha

Ajwin Ajeera said...

farihah,

hahahaa
nape tak masuk hari tu..heheheehe

kembatolo™ said...

minat kawad ke?ei..tolonglah.. benci kawad kot..haha