Saturday, November 13, 2010

Sehari bersama Isya Adina.

Assalammualaikum. Hari cuti disemarakkan lagi ya pada hari ni. Dan bertambah semarak bila kita habiskan hari kita dengan baby usyukkkkkk tercayunk! Wakaka. Jadi babysitter untuk satu hari sangat bermakna. Sobs sobs. Jaga anak buah kita hari ni, Isya Adina. :) Lepas tu petang bawak dia jalan-jalan kat Mid Valley. Amboi bukan main suka lagi dia. xD Makcik dia lagi bertambah suka kot. Ekeke. 
Mandi dah, mamam dah. Sekarang kita gi jalan-jalan!

Geramnyeeeee. Memang rasa nak ciom ciommmm je pipi dia tu!

Semua orang pun turut nak ambik gambar dengan baby juga. Tapi yang paling tua tu takyah la nak buat muka ek? Haha

Pergi Mid sebenarnya nak cari adopter ni sekali. Adopter for Japan dari jenama Korjo ini. Saya rasa kan mesti orang yang mengeluarkan adopter Korjo ni ada darah darah Jawa sikit ni. :p

Pastu kita layan sushi eh baby eh. Sian baby dapat tengok je,tak dapat makan. Wakaka padan muka baby! Padan muka baby! Eh Awin behave sikit.. Dah besar kan..

 Sedapppppppppp!

Memang fail nak masuk Gadis Melayu. Hahahaha.

Mulut penuh. Oh memang fail dua kali.

Cola Float. Dengan aiskrim perisa Green Tea.

Berani mati ni peluk cium orang depan khalayak. :p

Ice chocolate with icecream. Slurpppppppp.

Adik kiter.

Pastu malam tu dari Mid terus gi rumah baby kat Shah Alam nak hantar dia balik. Wuuuu.. Lek lu. Singgah makan lagi. Ekeke.

  Papa and adik.

 Mama. :)


Ibubapa baby. Nak pinjam lagi anak Kak Ida boleh? Lalala.

Title Sehari bersama Isya Adina tapi asal banyak gambar makanan ni?!



34 comments:

molmolla said...

uhukkkkk sedap okay makanan.. dan comel gak baby tu.. :D hihi..

Anip™ said...

cumel budak tu huhu..
sukee ke mkn shusi..
err~..xmnt ar..tp wasabi dia cmbest

Bermain Games Adalah Rahsia Awet Muda, Betul Ker?

iamnerves said...

kiut!!..nak bababb sket muntut die!!(baby tu ye)
uhh..
seb baek baby tu tak poo poo time jejalan2..

=p

Admiral Hafiz said...

comeynye baby tu


wah...terliur tgk makanan!
seyes!


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Aizat Shafiq said...

ok...baby comel...
bile nak ajak babysitting sekali ni?...
hehehehe

nabil_potter said...

comenya :)

Encik Tikus said...

dah lama tak pergi sushi king ! Y,Y

Anis Adila Aris said...

ajwin pergi ujibakat gadis melayu ye??
coz nampak pic ajwin dengan kak rina

nikhanis said...

euwwww~
sushi xsedap!!!
esp rumpai laot 2,,hukhukhuk~
cane la boley mkn?
ke na blaja mkn dulu b4 g jepun?
ececececece~
haha!

Tuan Din said...

Awin, jaga2 kalu makan shushi King, Menu Unagi dai dah tambah alkohol 5%. Tapi dia ada bg notis, Ada gak outlet yg tak bg tau coustemer...

Abir Abhar said...

zzz..
food! jelesnya!

. said...

awin, adopter tu what for?

syarifah radiah ibrahim said...

mak aih banyak nya makanan
haha

Fia said...

BABY sgt kiiuut.and urmmm.makann tu lagi syok.lapa pulak.

Nurulbadiah Lai said...

dear..budak tu comey...
u pon comey..
eeeeeeeeeeeeeee
geramnyeeeee

ishiko said...

da, ajwin mmg suka mkn.. hehehe..

http://ishikosworld.blogspot.com/2010/11/107-its-november.html

ProfHariz said...

Errrrrr.. Sangat Comel!

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

cumil :)

KimiCnoL said...

comelny..xtkot plk baby tue bwak jlan2 kn..hehe

cik EPAL said...

comeynya budak tuuuuuuuuuu. geram gerammm. hee.


xpe. leh lagi nak masuk gadis melayu next season =)

Kap said...

jepun campur jawa jawapannya jewa.
adik beradik jiwang.
apa daa.

nur hidayah isa said...

kite tak pernah suka makan sushi..hehe..

muka awin dengan mak awin lain ek? hehehe...

zool said...

tak reti de nak makan guna chopstik2 ni.. sebab tu tak penah makan sushi..
gambar budak kecil yg mula2 tu cam tak suka didukung je.. huhuhu

cimut munniey :) said...

fail ke nk masuk GM hah? tak kot sbb kejujuran itu penting. HIHI. ecececehhh. xhipokrit semata mata dpn kamera kang kang kang :)

Ery Farieha said...

banyaknya gambar makanan

yang last tu kite tau, penah minum
rasa berangin je
hahahaa

Fatul Akrul Ramli said...

bestnya dapat ciuman..

Fatul Akrul Ramli said...

oh, muka ajwad mintak pelempang je.. haha

mengenaldiri said...

cutenyer isya..
ngee
anyway, awk pun cute
:)

Che'a Abdul Hamid said...

Its Isha Adheena aka gegirl...salah eja tu awin :)..oohh..mummylong rindu giler kat gegirl ni...

noorafzan said...

tu kat mana eh?
sakae sushi ke?

Ain Atika Zailani said...

alaaa...sedapnya...lapa pulak..=(

Anonymous said...

http://my-chocs-of-life.blogspot.com/2009/08/sushi-king-halal-ke.html

dear..sile bace

Anonymous said...

Cheap and trendy deisgner clothing from http://www.ronkaclothing.com where we sell: American Retro, Cynthia Dugan Jewelry, Terani, Wedge Boots, Jules Smith, MiH, Hero Crane, Love Quotes, Gryphon, SMYTHE, Terani Couture, Hollywood Hook Up, Plastic Island - all available from our online designer clothing store at 50% off sale! Check out http://arts.harvard.edu - harvard university arts and fashion. We admire work of Harvard University Arts and Fashion - best school of arts where great designers learn how to create great looking designer clothing!

ZulkifliMN said...

ingat cola float tu letak wasabi la siot..