Sunday, November 7, 2010

Tiba-tiba je kan.

Hai Assalammualaikum. Awak sihat? Kiter sihat alhamdulillah. Sebenarnyakan blog kiter tak boleh bukak dah 4 hari. Kiter tak menangis tak sedih pun. Sebab kiter terkejut. Blog kiter ada orang hack kah? Haha. Rupa-rupanya tak. Maybe memang dia sengaja tanak bukak kot 4 hari, hari tu. Sengaja nak mencabar keimanan kita dikala minggu peperiksaan ini. Kalau sebab perasan ada orang hack blog sampai efek markah finals kiter, kiter pasrah jela. By the way, kiter tinggal satu je lagi kertas (paper). 12 hari bulan. Kertas 40 markah, 2 jam saja. Kertas yang membunuh, kertas yang lebih tajam dari pedang atau kata-kata, kertas yang murah sebenarnya Rm0.20 sehelai tapi cetakannya sungguh uhhh sungguh rumit sekali semua dah selesai. Alhamdulillah rambut kiter masih selamat. Takde yang gugur secara berlebihan.

Sebagai penulis blog picisan, blog peribadi yang cite pasal basuh berak adik pun nak bagitahu ni, kiter nak ucap terima kasih pada yang memberi kata-kata seperti ini..



Ngegngehngeh.. Sesaje je gedik nak masukkan. Terima kasih ye awak.. I love you lah! x)
By the way, kalau nak resepi apa-apa, boleh je pm saya di Facebook eh. Jom kongsi resepi jom!


Annoying tak? Tiba-tiba je kan.



33 comments:

amalina sahaja said...

saya puuun suka blog akak :D

adrinaqamarina said...

seronok bila ramai orang sayang dan suka kita :)

pis3, rina suka cupcakes, t boleh la post eh. heheh

Fatul Akrul Ramli said...

awin, sori aritu fatul hack blog awin.. marah tak?

Adib Zakwan Al Qayyum said...

wahh sungguh manis senyuman kak awin ;)

sakura said...

comeynya akak pakai selendang..
huhu, muka saya bulat x seswai..
akak ke?hihi, ajwin umo bpe?

kembatolo™ said...

akhirnya.. haha.. =)

iamnerves said...

erkkkk-_-''

mcjust.lol said...

waaaa gudluck utk paper last ni ye! ;)

zool said...

sesekali bergedik ek...

FarhanaDr said...

yeahhhh.. terbaek laa dik awin.. hehe.. ;)

cik EPAL said...

saya pon suka baca blog awak. cuma tak komen dekat facebook awak je. hikhik. gedik tak? haha

picahhhh said...

muka suci abes! jealous!

nama.aku.lynn said...

kite pon suke lah!=)

Lili Sakina said...

x annoying pon...cantik je saya tengok...gud luck exam yaw

Epul Azimi said...

sy suka blog awk sebab sy sukalah.....heheh

Jazica Albek said...

awk mmg cantik awin. raut muka awk lembut je. sejuk mate tgk. hihi ;)

ish malu la camni said...

yelaaa, blog awak mmg besst terbaik debomm! hehee ;p

nanad said...

saya pun~ ^^
*tetibe je kann ;)

nabil_potter said...

lor..dah nak habis sudeh? utm baru nak start esok..huhuh

suffer8zine said...

wiwittt :P

Terkini : ENTER

Emilia Emira said...

(^_~)..

Encik Tikus said...

kah kah, memang TIBA TIBA

.o r k e d. said...

bersihnyea muka awin T_T

mahirah said...

kak awin..terharunya msukkan wall pOst kte...tp siyes kak awin sgt cOmey..=)

ceritaku MEMORIKU said...

nak juga resepi cupcakes
hehe
tetiba je
blog simple tapi suka tgk dan membaca
comel2
-na'dz

atok said...

xde org komen benci blog ney ke? hee

♡ Sutera Kasih ♡ said...

x annoying pun hehe chumil !!

blog kmu best ~

AMIRA IS MIRA said...

terharunya bila offline sibuk nak exam ramai yang mencari nak bace update pasal blog..terharu jugak walupun bukan utk sendiri!hihi

mengenaldiri said...

kite pun suke blog awak..
:)

.rafiq. said...

ayunye awk. boleh masuk minang tak?

Liquid said...

rafiq, jgn gatai. cik awyn dh berjanji seidup semati sama incek liqudi kan kan..?? haha

incek liquid tamau resepi, tp mau cupcakes je bole..?? bole laaaaa

adina said...

Salam ziarah

Ery Farieha said...

lain pulak muka u

hohohooh