Friday, November 12, 2010

Unta busuk.

Hee Assalammualaikum. Saya dah habis exam tadi. Alhamdulillah sekarang tunggu result je. Woi jangan cakap pasal result sekarang boleh tak? Okay okay tak cakap.

Saya simpan almari buku (ceh padahal banyak simpan makanan lagi daripada buku), iron board dengan cermin kat rumah Maklang saya kat Segamat. Memangggg. Bilik dah sediakan cermin pun masih nak bawak cermin lagi. Habende do. Kalau dah perempuan memang perempuan jugak. Ceh macam orang lain semua kat kolej tu lelaki pulak kan? Hahahah. Ha? Orang lain semua lelaki? Hmmm... (senyum gatal sambil naik turunkan kening) LOL.

Kat rumah Maklang banyak bungeee. :) Sempat la snap sesikit.

Nampak tak anak ayam comel dalam tu?? Cakap nampak sekarang!!!!

Mak kiter. I need her like a hearts need a beat.

Terus berfalsafah.

-_-'

Pastu singgah A Famosa jap. Beli souvenir sikit.

Unta busuk. Ke gajah belakang tu yang busuk? Ke saya? Haaa confuse kan? Hahaha bosan gila kau ni Awin.




29 comments:

Azrul Hisham said...

unta malu2 pandang kamera..hehe


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Aizat Shafiq said...

wah2...
habis exam terus gi jalan2 ye...
seronok nye...
hehehehe

Encik Tikus said...

lain kali kalau nak tangkp gambar dgn unta dress tak boleh macam tue yea datinnn, keh keh

aisyasakaria said...

wow ! cantek gambar bunga yg awak ambek tu. two thumbs up! :)

WZulhilmi said...

Hurmm.. unta tersebut seolah2 membontoti cik awin ye.. LOL!!!.

Dh start jalan2 dh!! aku ni byk lagi paper nk kena tempuh.. T_________T

Emilia Emira said...

haha unta ngan gajah skali...nnt unta tuh buat korban...ngee~

joegrimjow said...

baju lawa

frwls said...

kanvas unta tu lawa gak

Amirez said...

smart awin shoot gambar bunga. letak frame mesti cantik gantung kat dinding

AMIRA IS MIRA said...

awin..gmbr bunga cantik..nape x taw unta nak amek gmbr.kalau x mesti die senyum limited edition!haha

Anip™ said...

ntah2..kaw yg busuk..heheh~

10 Fadhilat Coca Cola, Terbaek Dari Ladang !

iamnerves said...

unta busuk ke, gajah busuk ke..or cik kapkeks....
err..
lalala

eh..lawa baju..cam nk g raye je...eh cop tu baju raye kan*angkat turun kening kanan kiri secara seragam*

=p

nabil_potter said...

lor..dah habis ke exam?
utm baru start minggu ni..huhu
good luck :)

Deya Zanial said...

asal tangan nk macam bonggol unta? habende doh kau awin? haha.

KimiCnoL said...

srnokny berjan lpas exmdpt release tension kn =)

Abir Abhar said...

Aween : Sumpah gambar last tu, kalau x nampak kereta viva kat blkg, dah percaya dah kat Mesir tadi...
haha

amalina sahaja said...

sapa busuk ni? hehe

cimut munniey :) said...

baju cun :) tuan dye comel :)

Lelaki Ini said...

chanteq!

Cheno said...

of cos la awak yg busuk ajwin.hehehehe kidding :P

Tuan Din said...

untuk record.. (ceh...) unta mmg tersangat busuk... bukan gajah yg busuk dan kemungkinan Ajwin juga busuk adalah logik. Fakta : Jika anda ternak 10 kandang lembu, baunya tak seteruk 1 kandang unta...

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com
i will follow you... just follow and read my online novel.
it is free of charge!!!
like your blog

ain j said...

ajwin, gambar2 ni u snap pakai apa ???
lawa sgt2 la gmbar2 ni.nmpak clear n sharp ;)

kembatolo™ said...

apsal leher unta tu panjang?
=P

Liquid said...

dua2 busuk, adil kan..?? kalo kata unta je busuk nnt unta tu majok.... hahaha

Greenee said...

awat lwa sgt neh. trus tk nmpk unta. fokus kat kak awinn sorg jeh:D

adina said...

cantiknya gambar

zool said...

rajinnya dia gi A Famosa.. saya boleh kira dengan jari tangan kanan berapa kali masuk A Famosa.. tu pun sekadar masuk jumpa member je.. tak pergi jalan2..

noorafzan said...

singgah melaka?
nak balik umah cuti sem ye.
selamat bercuti!