Wednesday, March 31, 2010

Malam Srikandi Sektor B

Salam..Ini cerita Ahad lepas.Tapi cerita hari Rabu.Sebab hari Rabu bukan hari puasa sunat.Begitu juga Ahad.Puasa sunat hanya hari Isnin dan Khamis. Walaubagaimanapun, kita boleh puasa ganti pada hari Rabu dan Ahad.


Ahad lepas,saya dan Arina terpaksa ke dinner kolej kami.Wakakaka.Terpaksa sebab kami memang malas gila nak pergi dinner-dinner ni semua.Lainlah kalau ada lelaki hot kat situ.Ni dinner kolej perempuan.Memang ah malas kan.Wakakakak.Takdala.Malas sebab sibuk.Tapi pergi jugak sebab nak cop kolej.Susah nak dapat kolej next sem.Okay baiklah.Kami tewas disitu...


Nuw Awina.ILY! Mwahs! :)

Kami dan perkataan 'gedik' tidak boleh dipisahkan..Kadang-kadang orang confused. Mana satu kami,mana satu gedik..Sebab kami memang gedik..

Okay.Baju takyah macam baju mengandung sangat..

Mentang-mentang pakai baju mengandung,terus automatik terkeluar sifat-sifat keibuan yang ada dalam diri ni.Wakakaka.Mana orang tak panggil ibu kat sini.
-_-

Our classmate,Dila.Budak JPAM.JPAM yang MASAM dan KEPAM.Wakakakka.

Makcik kepoh dua orang ni saya sayang.:)

Tengok muka dia..Muka kepoh kan?Wakakakak.Tak sedar diri sendiri yang kepoh.Kahkahkah SPAPAQ Kahkahkah SQAQSP.-_-. 

Okay Kahkahkah SPAPAQ Kahkahkah SQAQSP tu ialah 'gelak' baru yang diajar oleh lecturer Cost Accounting kami.Untuk bagi kami senang ingat formula,beliau suruh kami bila mesej ke,chat ke,gunakan gelak tersebut.-_-.
Ini formula untuk Materials Price Variance dan Usage Variance.
SPAPAQ = (SP - AP) x AQ
SQAQSP = (SQ - AQ) x SP

SP = standard price
AP = actual price
AQ = actual quantity
SQ = standard quantity

Okay awak dah belajar benda baru!Happy tak?Happy tak?-_-''.

Ini Farad.Farad suka panggil saya Wawa.Pastu saya suka manja-manja dengan Farad sebab Farad ni macam kakak.:')


Semua orang dah matang Awin.Kau bila nak matang?-_-''.

Kenapa Janna buat muka gitu?Bukan kerana bau ketiak saya kan?Tolong jawab soalan ni Janna.I need to know.Wakakakakaka.

Habis semua segala jenis spesis kutu,kelemumur dan ketombe Dila masuk mulut saya.Wakakakakaka.

Yang macam ala-ala Puteri Gunung Ledang tu classmate saya jugak..Nama dia Wana.Dia single lagi.Kalau nak berkenalan,boleh email saya segera..Bau ketiak dia wangi..Jangan risau..

Baju mengandung mungkin trend sekarang..Baru tersedar..

Qiqi,Faras,Farad dan Shidot..Suka gila dengan baju kebaya biru Shidot tu.Saya nak jugak kebaya biru.Mungkin untuk raya tahun ni.Nanti boleh nyanyi lagu Sepasang Kurung Biru by Khairil Johari Johar.Okay tu 'kurung' Awin,bukan 'kebaya'. 

Bajet nak buat kontroversi..Zasssssss.

Baju mengandung dan pipi yang tembam.Urghhhhhhhh.

Okay ada gambar suap menyuap,cium mencium,peluk memeluk.Cik Deya Zanial cemburu tak?Saya tahu awak cemburu.Wakakakaka.Okay bai.

20 comments:

Deya Zanial said...

aloloo tk jealous LANGSUNG !

naz said...

cantik cantik mereka:)

Ajwin Ajeera said...

elehhhhhhh
nada jeles tu
wakakakk

Ajwin Ajeera said...

naz,

pindah ah uitm johor!
wakakaka

Athirah Ibrahim said...

ouhh. boleh kah pinjamkan lekcerer acc kamu ke ukm? heehee.

joegrimjow said...

inilah dia srikandi beraksi
haha

Anonymous said...

kak awyn owez tomey(^^)

Ajwin Ajeera said...

Athirah,

tak bolehhhhhhhhhh!!
haha sumpah lec acc awin ni kelakar gila..mmg sengal hbis..

Ajwin Ajeera said...

joegrimjow,

srikandi caklempong.
wakakakaka

Ajwin Ajeera said...

Anonymous,

hehe..bese je..

Nur -al- Ain said...

ish, sangat tension nak hafalkan formula yang byk tu! nyampah2!!

Anonymous said...

suke bce blog kak awyn(^^)

Ajwin Ajeera said...

Nur Al Ain,

haha betul3!!

Ajwin Ajeera said...

Anonymous,

time kasih bykkkkkkkkkkkkkkkkk adik.
love u!:)

Anonymous said...

u're the best of the best bloggers!!(^^)

fitrah lagi? -.-' said...

jeles la sikitt;D hahaha
smua cun dohh

Ajwin Ajeera said...

Anonymous,

waaaaa tak layak lg.tapi tq so much:)!

Ajwin Ajeera said...

fitrah,

haha jom jom jumpa.
:)

Mis Erika said...

waah..
cam artis..
cntik..
:)

Ajwin Ajeera said...

artis??
hahhahahah