Saturday, February 7, 2009

Awin,awk single ke?

Sesape : Awin,awak dah ada boyfriend?
Aku : Mana ada.Single je.
Sesape : Eleh..Tipu la tu.Tak percaya la.

Aku paling pantang kalau terjadi macam ni tau.
Aku rasa macam tension yang amat!!!!
Peliknya,bukan seorang macam tu.Ramai orang yang macam tu!
Tanya aku single ke tak,aku jawabla tak kan.Takkan nak tipu kata ada boyfriend pulak.
Pastu nanti mesti orang akan jawab tak percaya.
Ya Allah..sabar jela.
Yang aku herannye,muka aku ni nampak cam WAJIB ada pakwe ke?
Suka hati aku la kan?
Kalau tak percaya dgn aku nih,baik tak payah tanya aku ni single ke tak.
Assume je sendiri.Tak payah tanya aku.Aku rasa lebih bagus mcm tu.
Aku pun tak sakit hati.

Aku bukan apa.Just geram je.
Kenapa mesti orang tak percaya?Tu yang aku rasa cam pelik.
Dah mmg takada,nak buat mcm mana???
Kalau aku dah ada boyfriend,dah lama dah aku tayang muka dia kat blog aku nih.
Huhu~

Anyways,
sorry kalau ada yang terasa dgn entry ni.
saya hanya meluahkan apa yang terbuku dalam hati saya.
Sorry~

50 comments:

fzalah said...

Hehe sabar jela awin..manusia gitu la.

atok said...

org2 tu nk isi borg kotttt ;DD

Alexi said...

muahaha...biasa laa 2...mr alex pn cam 2 gak...smpai mrs alex hangin satu badan...last2 dpt gak kih3

Ajwin Ajeera said...

To fzalah,

a'ah..
sabar jelaa kn~
hee

Ajwin Ajeera said...

To atok,

isi borang?
takde mknenyer~

Ajwin Ajeera said...

To Alexi,

haa.
incek alexi dh rasakn mcm mna??
geram kn?

akhirnya dpt gak yg diidam2kan eh..hee

mimie kusya said...

ikikiki.. biase la awyn.. susah nak jumpe girls yg comel ni single dan yg mmg tanak cr bf lg..dulu pon sis camtu jugak.. mmg satu dlm sejuta tuu..sbb tu ramai tak caye.. tp btul la..takkan nak tipu pulak kan.. hehehe kadang2 jadik bhn ejekan pulak.. cess mmg annoying..

Ajwin Ajeera said...

haa
nasib baik sis fham keadaan awin.
*eceh,ayat poyo je.
haha
tu la,
rasa sgt annoying!

Luth Textile said...

adoi.. orang lawa mmg gitu..

muahmuah

Fatul Akrul Ramli said...

awin, awin ade bf x?
ngee~
:PP

Muhammad Nor Azim B. Nor Azizi said...

Haha..sabo awin sabo..
Nampaknye, ko dah kena tampal bannerkat blog ko ni..haha
Ak bg cadangan skit ar..mcmni:
"i'm single but not available, any further question will be NOT entertaint"

HAha..=D

.Anna. said...

hoho.fatul nak kene marah gak ngan awyn ni nmpknye.uhuhu :P

chipsmore said...

sy yg sebok tayang bf ni pon de gak yg tanye single ke x...cane nk jwb tu?? adoyaiii..haha

name:ajid_kol_jid said...

life is penuh dengan tanda tanya.

epol said...

malu bertanye sesat jalan..ngeh hehe

biaselah soklan2 tu..soklan utk mengayat awin le tu..ngee~

cIk JanNah said...

ngee~
awen kite serupe la!
br nak post entry cam nie..
later la post psl nie cik jannah wat.
hangin kan lau kite single tp owg x cye.
rse nak bg mkn kaki je manusia 2..
heee~

Ajwin Ajeera said...

To Luth Textile,

lawa kerr?
haha

Ajwin Ajeera said...

To Fatul Akrul Ramli,

soalan cm tu ok lg.
jgn awin dh jwb tak percaya tu yg tension tu.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Muhammad Nor Azim B. Nor Azizi,

haha
ok gak tu.
klu org tnya lg,
mmg nk rasa kaki akula.
wakaakkaka

Ajwin Ajeera said...

To.Anna. ,

fatul mmg nk kne tu.
nnti dia.
haha

Ajwin Ajeera said...

To chipsmore,

wahh.
tu lg tension tu.
haha
mmg nk kne penampo la jwbnye.
haha

Ajwin Ajeera said...

To name:ajid_kol_jid ,

tak kisah klu nk tnya.
tp jgn tak percaya bila org dh jwb..

Ajwin Ajeera said...

To epol,

tp jgnla smpai tak percaya kn..
geram tau..
huhu

Ajwin Ajeera said...

To cIk JanNah ,

wah~
yeke?
kite srupe~
hee
geram kn cik jannah?????
rasa cm nak jerit je!!!!!
haha

miss yatie_pinky said...

hehe..awin kan cun sbb 2 kot org susa nak caye..x)
follow blog me 2 eh..
www.yattpinkymaniac.blogspot.com

awin comey@cun@cantik@cute
x)
hOpe 2 b ur frenz...

Framestone said...

ayat ngorat je tue... ke xde point nk ajak sembang he...23x

muke kamu nmpk menarik mungkin ade yg nk masuk line tapi xberani.. sape tahu kan

Ajwin Ajeera said...

To miss yatie_pinky,

cun la sgt.
biasa jela dear~
u lg much much much more cun than me tau.hee
ok.
nnti i follow ye.
tq :)

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

ayat ngorat.
tp menyakitkn hati org.
hee

nmpk je mnarik tp bese je!
haha

KE said...

aku pun selalu tanya gak macam tu. mmg sengaja tanya macam tu.

tujuannya nak gurau je.

miss yatie_pinky said...

mmg btol ramai susa pcye ni..tgokla komen kat post ni sje bpe byak..hehehe..x)

kueh bakar said...

tak ada bf?

tak penah ada bf?

tak nak ada bf?

nak bf macam mana?

hahahahahaha.jgn tensen2.

Liquid said...

wargh incek liquid pon slalu org tnye cmneh..!! tp yg tny2 tu bukan nye gurl jgn tataw..!! sumenye yg laki2 yg agak2 atau yg sepenuhnya gay..!! agagagaga nape ek..?? pelik2.

احمد نظيف بن اسحاق said...

Bersabarlah.. Munkin dia saja minta perhatian dari awin kot tu.. Dan munkin dia Syok kat awin gak kot.. Hehe maklum lah owner blog memang cantik..

:)

Firol said...

salam first time..........

Sabar jgn tensen

_ciK ja_ said...

betul2.. pelik betul ngan org gitu.. aduhai..

GeNeRaSi MaLaYSia said...

may be orang yang tanye tu nk try tacle kot..hehe

Framestone said...

ada org xpandai nk mengayat la...erm ade jugak yg psiko je.. kot2 ade respon ke..

simpel but menarik pe kamu...erm if kamu reply komen kite paste la kat shoutbox kite... isnya'lah sy akan dtg ke entry nie

norulezd4i4 said...

slalu lau camtu, diorg nak kepastian,..hehehe,...cian awk penat nak jawab :)

awi.prt8 said...

slalunye that guy nak taw kalau u still available so ada la dia chance nak enter frame...wakakaka

redAIG said...

yessss!!!

ChiLaBaey's said...

Dah orangnya lawa.... macam mana orang nak percaya awak takde bf lagi.... oklah tuh.... tak kacau pelajaran..... kalau tak mesti nak lepak bertenet je kerjanye.... silap2 30% belajar, 70% bertenet.... :p

The Reader's said...

Dini : Kak Awin ada boipren tak?
Kak Awin : Tkde
Dini : Baiklah.
Hehuahahehoo

Sweet Thinker said...

same cam gwe. harus kah ade bf/gf? hidup musti injuy. jgn tekanan. esok jom pizza. beli satu dpt satu. yeah!

Safuan a.k.a Sipenglipurlara said...

Sabar jer lah awin.. Itu semua lumrah.. Jodoh kita tak siapa yang tahu

sakti said...

..tau xper..sama la ngn i gak( nak sama gak )..'u xkn takder gf kot..?',bl i ckp xder kang,mcm la i hensem sgt..sincerely la ckp, i menggigil biler nk start ngorat pompuan..kui3...

cool style graphics said...

tue la yang... cun mcm artis sbb tue owg x caya tue... hehehe...
sabar jew lew... awyn... tue nm nyew dugaan... hehehe...

S E S A K !! said...

HAHA ,
mungkin sbb orang tu dah memang takde soalan yang nak di tanya .

dia tanya soalan,
dia sdiri yg kasi jawapan .

hee =]

gotahlantun said...

KAH KAH KAH

JANGAN LAMBEK LAMBEK

KAH KAH KAH

DAH GANNYUET BARU TAU

KAH KAH KAH

ESOK KOK NYOSA

KAH KAH KAH

Ajwin Ajeera said...

dh belum smpai jodoh lagi,nk buek cm no.

sesape said...

Sesape b. Seseorang
B007 Jalan Sebatang
Kg.Bukit
54321 Antah
BARANTAH.

KEHADAPAN YANG DI DOT DOT DOT awin jazeera, semoga sihat sejahtera dan tak tension lagi selepas membaca surat yang tak sepertinya ini.
Adapun tujuan saya menulis surat ini kepada saudari awin jazeera adalah kerana saya ingin dot dot dot dengan saudari.
Besarlah harapan saya, semoga saudari tidak keberatan untuk menjadikan saya dot dot dot saudari.
Segala perhatian dan pertimbangan saudari terhadap permohonan saya ini amat saya hargai dan diucapkan jutaan terima kasih.
Sekian, WASSALAM!
Yang benar,
sesape.
*kalau saudari sudi dot dot dot, hubungi saya di talian kosong satu enam tekan sampai terbenam.

dipetik dr LAWAKGILER.COM:

ada 3org sahabat, yg Jawa nama Gado, yg Cina nama Oh Tuck dan yg India nama Mugiler...
Suatu hari mereka keluar bersiar2 kat pekan. Tetiba Gado hilang!

Mugiler masuk ke balai untuk membuat repot, sementara Oh Tuck menunggu di luar.

Polis: Ya Encik, apa yg boleh saya bantu?

Mugiler: Saya mau cari Gado...

Polis: Mu giler ke?

Mugiler: Ya ya.. Mana tuan tau?

Polis: Otak kat mana?

Mugiler: Kat luar...

APA YG TERJADI SELEPAS ITU AKU PON TAK TAU!!!