Tuesday, February 24, 2009

Bila Cik Dida membalas dendam..

Ye.
Cik Dida telah membalas dendam kepada saya
dengan mentag saya kembali! :D
Tapi tak apa.Mood saya sekarang tgh rajen nak jawab tag-tag nih.

rules of de tag :-
1. letakkan 3 picture dalam berlaenan mood!!
2. describe in 5 words about yourself..
3. berikan 3 perkara yang buat anda gelisah...
4. huruf yang anda selalu guna..(fav huruf)
5. senaraikan 5 perkara yang buat anda happy(gembira)
6. senaraikan 5 insan yan anda sayang...
7. anda marah bila.....
8. anda nanges bila.....
9. tulis nama penuh anda di sekeping kertas menggunakan tulisan tangan anda...
10. tuliskan dis word " take a time for forget someone" disekepingkan kertas menggunakan tulisan tangan anda..
11. berikan tag ini kepada 5 orang follower!!
selamat mencuba...!!
1. letakkan 3 picture dalam berlaenan mood..



Muka cam sama je semua..Takde perasaan btulla aku ni..

2. describe in 5 words about urself.

>manja

>mengada-ngada

>pemalu

>sensitif

>pelik

huh?

3.Berikan 3 perkara yang buat anda gelisah.

>Kalau tinggal sorang-sorang kat rumah

>Bila kerja yg nk dihantar tak siap lagi

>Bila ada orang datang nak masuk minang.

erk?ada kerr??wakakaka

4. huruf yang anda selalu guna..(fav huruf)

Ajwin Ajeera

5. senaraikan 5 perkara yang buat anda happy(gembira)

>Bercuti!!

>Bila ada org hargai saya..

>Melakukan aktiviti2 outdoorsy

>Shopping

>Berenang!

6. senaraikan 5 insan yang anda sayang...

>Papa

>Mama

>Abang

>Adik

>Kak Long

>Kak Ngah

kawan-kawan pun semua aku sayang~

7. anda marah bila.....

ada orang tipu aku!!Mak aii..Pantang betul aku.Huhu.Atau pun bila ada org senyap2 masuk bilik aku.Tu pun dah buat aku marah.Tambah lagi kalau dia keluarkan apa2 barang dr bilik aku walaupun seutas getah rambut!!Memang aku jadi The Hulk la jawabnya..

8. anda nanges bila.....

aku rasa sunyi.takde sape2 disisi..:p

9. tulis nama penuh anda di sekeping kertas menggunakan tulisan tangan anda...



10. tuliskan dis word " take a time for forget someone" disekepingkan kertas menggunakan tulisan tangan anda..


Maaf gambar agak blur disitu dan tulisan yang agak buruk,jgn tataw~
(tiru trademark incek liquid sat.haha)
11. berikan tag ini kepada 5 orang follower!!
Siapa yang rasa dia follow blog aku,buatla.Hehe.

18 comments:

DuNi@Qu said...

hahahhah!!gud2...rerajin la reply tag yer!!hihihihihi......ku sayang kamo dik!!biarpon ku baru kenal kamo!!

Ajwin Ajeera said...

hee..
thanks sis..
yeke????
waahhhhh
terharunya!!!!
hee
saya sayang sis juga!!!!:)

philoColy said...

haha..
bnyk btl tag dye ney..
tulisan awyn cun ag dr tlsan syeza..
haha..

DuNi@Qu said...

hihihihi...:)

amil said...

em :)

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

tula..
musim mengetag dh menyerang..
tak dpt lari la cik syeza oii.
hee
yela tu..
agaknya tulisan dia tulisan pling cntik dlm dunia tak..
hehe

Ajwin Ajeera said...

To DuNi@Qu,
nk gelak jugak.
hihiihihihihihihi
:)

Ajwin Ajeera said...

To amil,

nape emm?
:)

MuhD NoR AzyM said...

Pjgnye...hehe..

Liquid said...

hahaha Cik Awyn ade gune trademark incek liquid, ni bley dpt royalti neh jgn tataw..!! agagagaga.

APA..??!!
xmo bayar..??
See u in court..!! eheheeheh =P

Ajwin Ajeera said...

To MuhD NoR AzyM,
tau xpe.
nape?
pnjg tanak jwb la?
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

haha
ala incik liquid..
kite kn member..
tak kn tak leh.
hehe

philoColy said...

ahaha..
seyes tulisan syeza buruk..
kalah tlsn dak skola..

hehe..
answer 2 ur question..
syeza xtau la cne nk hide awin,nk limit tau la..
baru sgt2 maen blog ni..
xdapek den nk nolong..
heee..
sorry dear..

Ajwin Ajeera said...

klu cm tu,
msti tulisan syeza comel ni.
hee

it's ok dear.
takpe2..
:)

gotahlantun said...

KAH KAH KAH

ONTAH LAH

KAH KAH KAH

EDEN TAK GOMA

KAH KAH KAH

LOTEH DEN

KAH KAH KAH

APO APO YO LAH
ASAL KAU BAHAGIO

MuhD NoR AzyM said...

dah selesai menjawab dah..
Brape marakh ak dapt? Wehehe..

Ajwin Ajeera said...

To gotahlantun,

yup.
jwb tag lg bahagia.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To MuhD NoR AzyM,

disebabkn ko tak tulis nama aku,
(sbnarnye nk ckp sbb ko tak promote aku)haha
aku bg 3 markah jela.
wakkakakaka