Tuesday, February 17, 2009

Im bak bebeh.

Assalammualaikum..
lamanya tak update blog..
Sorry ye kengkawan.Banyak masalah skit lately.

Terima kasih banyak2 pada sesiapa yang follow ini blog ye!
Terharu sangat~


Dan tak lupa jugak kepada kawan2 yang tinggalkan komen-komen bernas anda di entry Awin ye!
Hehe.(Dah macam bg ucapan pulak)
Apa-apa la kan.:D

Selain tu,
aku jugak terima banyak taggggg!!!!!
InsyaAllah nnti aku jawab.Trimas ye..

23 comments:

doloh said...

budak eh..

g mana?

rosyam nor tanye ni..hahahah

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
gi nyorok bwah katil.

Amilrash said...

rindu la u.. lame tak dengar khabar hehe/.... g maner? ingat g halimun hahaha. thanz coz back hehehe. samekom

Ajwin Ajeera said...

yela tu rindu..
hee
takde mknenyer..
halimun tak pegi.
hanimun pegi.haha

gotahlantun said...

KAH KAH KAH

SEPATAH DUA KATA JER

KAH KAH KAH

UCAP PANJANG2, ORANG BORING

KAH KAH KAH

Ajwin Ajeera said...

yeah.
tahu takpe.

ijechan said...

yuhuu.. ajwin dah kembali~

Ajwin Ajeera said...

hee..
time kasih kak ijechan..
mwahs!

Liquid said...

yeay Cik Ajwin suda kumbali..!! incek liquid ternanti2 entry terbaru kamoo jgn tataw..!!! agagagaga

Ajwin Ajeera said...

haha
incik liquid ternanti2 entry saya??
wah.
trimas byk incik liquid!!!!
:D

احمد نظيف بن اسحاق said...

Lama tak ade mana pergi?
Makan angin lagi ke?

Ajwin Ajeera said...

hehe.
ada je kat sini..
sorok dlm rumah.
hehe

احمد نظيف بن اسحاق said...

Aik dok umah tak boring ke?
Ingat pergi eropah ke lama sangat tak update hehe..

Ajwin Ajeera said...

haha
takde mknenyer..
byk masalah skit lately ni.
so,emosi tak berapa nk stable utk tulis blog.
huahuahua

احمد نظيف بن اسحاق said...

Masalah2 tu dah selesai ke?
Betul tulis blog ni emosi kena cantik seperti langit yang biru.. Kalau mood jadi mendung idea pon tak datang.. I paling tencen bila i tengah menaip blog tetibe my mum dari dapo memekak soroh beli macam2.. Sbb tu i suka taip blog malam2 buta sebegini.. Tenang.. Hahaha..

Ajwin Ajeera said...

ntah.
malas nk fikir.
penat nk fikir.

yeah.
tau xpe.
awin pun tulis blog time2 cm ni.
tenang satu.
pastu yg awin suka,
esok pg check blog
tgk dh ada komen.
hehe

احمد نظيف بن اسحاق said...

Serius bunyi nyer kalau dah tak mo fikir tu.. I plak sbb dok jeddah jadi bila balik malaysia time nak update tu memang tak boleh ubah..Hehe..Jeddah pukul 935 mlm sekarang.. Waktu tu lah saya update blog masa disana..

Riezal said...

hey welkam beg... selamat kembali menyambung tugasan blogging anda :)

Ajwin Ajeera said...

Toاحمد نظيف بن اسحاق ,

kamu kat Jeddah ke now ni??

Ajwin Ajeera said...

To Riezal,

terima kasih..
:)

Ajwin Ajeera said...

To Riezal,

terima kasih..
:)
teruskan membaca ya!

احمد نظيف بن اسحاق said...

Sekarang ni masih di bercuti Malaysia.. Insyaallah tengah bulan 3 atau akhir bulan 3 saya balik balik ke Jeddah..

Ajwin Ajeera said...

yeke?
wah.
bestnya!!!!!
berapa lama pulak duk sana?