Thursday, February 19, 2009

Red Indian?

Sebenarnya sepanjang Awin cuti berblogging hari tu,
Awin telah berkenalan dengan seorang lelaki Red Indian.
Chop!Red Indian Melayu la..Hehe..
Dan sebenarnya dah sebulan lebih jugak kot kenal.
Tapi Awin tak nak tulis dalam blog dulu.
Bila dah rapat macam ni,baru Awin rasa nak tulis and share dengan semua orang.Eceh..hehe

Nama dia Ridzuan.Tapi Awin panggil dia,Kiat.
Dia berumur 31 tahun.Yeah.Totally older than me tapi Awin selesa n happy sangat kawan dengan dia.Dia pun pernah cakap the same thing.
Maybe Awin selesa sebab dia matang.
Makin lama kawan dengan dia,makin rasa ada perasaan lain tau yang muncul.Tapi tak mungkinlah.

Dan disebabkan ni,Awin dah selalu turun Melaka tengok dia perform setiap hari Sabtu.Ops,sebelum tu,utk pengetahuan semua,dia kerja kat A Famosa Resort.Therefore,setiap malam minggu tu tengokla dia main api!Dia kata Awin buatlah birthday party tahun ni,nanti dia buat show api jadi Red Indian.Hee~ Bestnya..





Bawah ni gambar kitorang time Valentine hari tu.
Tapi kitorang tak sambut ehh.Dosa.:)



p/s : Mentang-mentang nak dating,dan-dan terus pkai tudung selain hitam!Haha (Poyo gila diriku ini..)

39 comments:

This is Mine said...

chumel~

ad pape nnti, updet lg ek...

ngee~

MuhD NoR AzyM said...

Ha..jeng jeng jeng..
Adakah status single bakal bertukar?
Kita nntikan bersama..haha
(mcm Melodi tak? =p)

Ajwin Ajeera said...

To This is Mine,

hehe
ok dear~
semestinya!
:D

Ajwin Ajeera said...

To MuhD NoR AzyM,

hahaha
adala skit..
apa2 pun,kite nntikn bersama..
eceh..aku pulak yg lebih.
wakakaka

Framestone said...

oh melayu rupenye ek... ingtkan di import... kalau ajak die wat performance rasenye kne byr brape ek???

Ajwin Ajeera said...

urm..
tak taula..
sbb tak pnah tnya..
rsa cm mhal kot..

teRi said...

ok kelaka diana rafar da ada bf.. keciwa2.. ;( cmni la!!

/me g klinik cucuk susuk

doloh said...

kalo kapel senang ah nanti eh..minum pun minum minyak tanah je...hahahahahah~

teRi said...

nanti bile kite da rapat, jgn lupa post cite pasal i n u tak plush jamban semua tu eh?

/me awei simpan diari cinta jamban dgn diana rafar..

Framestone said...

len kali tanye awal2..senang nk book nnt he..23x xde mknenye die nk dtg dari melaka ke perak (umah kite) if byr murah je

Ajwin Ajeera said...

To teRi,

hahaha
nnti nk cucuk tu,jgn lupa cucuk tang sinun ek?
wakakka

Ajwin Ajeera said...

To doloh,

gile minum minyak tanah..
trus bertmbh mereng kpale otak.
haha

Ajwin Ajeera said...

To teRi,

hahaha
tanak la u~
malu la i..
apa kata u je post kat blog u?
haha

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

ok2.
nnti sy tnya.
sy suh dia charge gile2 punye.
haha

teRi said...

ok da post.. syhh rasia kite bdua ni.. jgn kecoh2.. malu i nanti.. ;p

teRi said...

tak kisah kalo da suka sama suka.. sedangkan lautan api ku renangi.. inikan pula mulot berapi ingin ku ciumi.. ops.. koakaoa..

erk abang api jgn fire saya.. saya da gelap pon.. ampun bang..

Ajwin Ajeera said...

To teRi,

haha
rahsia tp post kat blog..
wakakaka

Ajwin Ajeera said...

isk.
lebey2 je.
pdhal kami kawan je.
poyola anda ni teri..
haha

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

waa... awin da bahagia sekarang? heheh pape update k... x sabar ni..

Ajwin Ajeera said...

hahaha
bole la..
ok cik atiqah~
semestinya~
:)

ChiLaBaey's said...

Tahniah2.... itu yg nak beli iPhone dgn saya tuu... nak buat hantaran bertunang ye.... itulah bakal nye ke?

Ajwin Ajeera said...

hahaha
takdela incik..
kitorg kawan jela..

احمد نظيف بن اسحاق said...

ooo awin sembunyi sesuatu ehh...

Ajwin Ajeera said...

haha..
mna adala incik nazif..

teRi said...

awyn sembunyi tgn kiri dia yg tak basuh pas ehem2 tadi..

/me awei tutup idung..

teRi said...

pehh.. baru ku ketahui bahawasanya awek zaman skang da tak suka laki bermulot manis.. dorang lebeh suka lelaki yg bermulot api..

/me g praktis makan megi kari panas2.. hot2.. api2.. ;p

Ajwin Ajeera said...

To teRi,

diamla ko teri.
suka bg org malu.
wakakkakaka

Ajwin Ajeera said...

To teRi,

haha
tau xpe..
lelaki mulut manis dh tak pndang la wehh..
kite pndang mulut api je skrang.
wkakakaka

MuhD NoR AzyM said...

Ha..ak dah agak dah..mesti ramai punye paparazzi kat post ni..hehe

p/s: kene blajar mkn meggi kari berapi nih.

Ajwin Ajeera said...

hahaha
paparazzi ke?
memang mcm melodi la pulak.
wakakaka

bljar jgn tak blajar~
hehe

amil said...

selamat pengatin baru.. eh silap salam berbahagia selalu wakaka :)

Ajwin Ajeera said...

haha
apesal la pulak..
kawan jelaa..

Liquid said...

waa cool gilee bley kuar api ikot mulut..!! mak incek liquid xbg la men2 api neh tkt terbakar umh. ekekekeke

Ajwin Ajeera said...

yeah..
first time tgk kn,
agak teruja la..

sama la kite.
mak cik awin pun tak ksi main api!
hee

Framestone said...

kejamnye die... ish mintak la diskaun..nie dok mintak tambah harga

Ajwin Ajeera said...

kejam tak kejam sgtla..
hehe

teacher said...

oo.. patutla tye camne nk uat kek... nk uat utk dia ker?.. hehehe

Ajwin Ajeera said...

haha
takdela teacher..
awin mmg suka mkn kekla..
hehe

ahmad amer said...

AFAMOSA. nnt dtg contack2 lah.. Saya study melaka, Selalu pergi AFAMOSA. Saya ada jugak kawan2 yg kerja Dalam koboi Town tu jugak tau.. hihihihi.. Btw, follow blog sy tau. :)