Friday, February 20, 2009

Aku Jadi Sardin

Awin dengan cousin-cousin Awin nak pergi Pavilion time ni dgn Aunty kitorang.Takde apa yang menarik dengan gambar ni.Just nak korang bayangkan macam mana kitorang 5 orang boleh muat kat seat belakang tu!Muahaha.Kalau Pak Polisi nampak ni,mampus kena!Haha.





Biarlah buat pertama kalinya aku perkenalkan cousin aku kat korang semua,
From left,Emy,akula cem bese,Wany,Fify,Zaty

Klu nak berkenalan dgn dorg,
email je aku.
Wahahaha
(kpd cousin,jgn mara ek..)

44 comments:

Hj Ahmad Nazif Ishak said...

wah padat nyer..
Jangan lupe pakai tali pinggang keledar kat belakang.. hehe..

Ajwin Ajeera said...

pnuh sgt smpai dh tak bole pkai daa.
hehe

Chilabaey's Spot 2 said...

Alamak... dah macam indon kena sumbat dalam black maria dah rupanye.... hehehe.... tak ajak pun....??? :)

Anna R. said...

oh oh.saye pom pnah wat cmni gak.
asal nampak polis ke hape, sorg mesti kene tundukk.kekekeke. ;*

Liquid said...

eheh. nak nak nak kenal. dgn sume skali..!! hahaha agak tamak disitu...!

Ajwin Ajeera said...

To ChiLaBaey's,

hahahaha
kitorang sbnarnye mmg indon.
muahaha

Ajwin Ajeera said...

To .Anna. ,

haha
tau xpe.
samala~
pastu keadaan sgt kecoh ok~
maklumla,semua girls~
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

hehe.
klu semua sklai,
byran pndahuluan nye agak mhal sket.
muahaha

Anonymous said...

nak kenal ngan fify leh? :) nak ajak pi mkn cindol pak dawi :)

Cikgu Ije said...

memang dah jadi sardin dah. ehe

make up sama2 gak ke? lipstick kaler lebih kurang je. ehe

best dapat lepak ramai2 ng cousins camni kan ajwin~

Ajwin Ajeera said...

To amilrash,

haha
tak bole~
klu nk knal dgn dia,
btulkn ejaan cendol tu dlu!
muahahha

Ajwin Ajeera said...

To ijechan,

yup.
sardin cap ayam.
huhu

a'ah.
makeup sama2~
takde keje kn.
a'ah~

Anonymous said...

leh ler erk :) saje eja cendol bg nampak manjer hehehe

Anonymous said...

mnjer la sgt..
dh tue2 pun,nk tunjuk mnje lg ke?
muahaha

Anonymous said...

19 belas dikategori tue ker?:) huhhahaha
ambo minat kat tahi lalat kat mata beliau jer... ala2 pelakon bollywood zaman 80an ler... ishhh memang terpukau biler melihatnyer... ewahhh

Anonymous said...

19 belas???
apakah tu?
wakakakakak
klu nk ngorat cousin gue,
kne byar wang pndahuluan dulu kat gue.
bole?
haha

Anonymous said...

eleh... belanjer pi a famosa nak ?:)

Anonymous said...

haha
tanak!!
pi a famosa dh dpt free dh.
awk blnje mkn la!
haha

Anonymous said...

kat bangi ader msakkan daging rusa meh ler:) jagn lupa ajk cousin:)trutamanyer yg sorang tu hehehe

Ajwin Ajeera said...

ala..
bangi jauh sgtla..
hehe
tanak2~
hehe

Unknown said...

sume cantek,,
;)

Anonymous said...

hehe
kamu pun cantik!
:)

Anonymous said...

ajwin ade ym tak?

Anonymous said...

ada tp tak suka on9 ym..

R e b e l said...

wei...kesalahan berganda ni; terlebih muatan pastu cane nak pakai safety belt lak.

Anonymous said...

slumber je..
kitorg kn mafia..
wakakakaka

Danial Ahmad said...

nk kenal gan kwan2 awk leh hu...eh xyah lah cukup lah knal gan awak hu2...

Anonymous said...

bukan kawan2 la..
cousin sy la semua ni.
hee

Bro Framestone said...

wow nie sardin cap ape nie ek... penuh n padat huhu..macam2 bau ade

Anonymous said...

sardin cap ayam.
huhu
a'ah..
mcm2 bau ada.
ada bau estee lauder,ada bau estrada,n mcm2.
huhu

Bro Framestone said...

ala teu bau sebelum angkat ketiak he...23x cam ayam ek...len macam je cap nye.. he..23x ke ade ibu ayam dalam tue..guaru je ek

DiniDalila said...

Kak Awin;
Wany tu cousin Kak Awin ke?
Yg adik dia Wazien,ehh?

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

kuang ajaq..

Ajwin Ajeera said...

To The Readers,

a'ah.
dia cousin akak.
dulu dia pnah skul kat btho..
wazien yg form 5 skrang tu kn adik diala..
kire wazien tu adik sedare akak.
knal dia ke?

Bro Framestone said...

mmg saya kurang berlajar..sila ajari saya dgn ilmu pengetahuan.. jgn ajar saya di lorong2 sunyi..krg saya mati kat situ xde org sedar pulak

Ajwin Ajeera said...

isk..
merepek je dia ni..
saya ajar awk math la..
huhu

Bro Framestone said...

math kite dah pakai dah..ajar BM dah la... BM teruk la dari sekolah rendah sampai la masuk u nie

Anonymous said...

yeke??
ok2.
no hal.
nk start dr mna?
huhu

Bro Framestone said...

dari ABC la.. kite mula kan dari Ba Bi Bu Be Bo Be then Ca Ci Cu Ce Co Ce...

Ajwin Ajeera said...

haa..pndai pun.
takyah ajar la.
huhu

DiniDalila said...

Ohhh
Wazien ngan akak dia tu dulu penah 1 skola ngan dini
skola btho2 ngan perimbun :)

Ajwin Ajeera said...

laa..
yeke??
hehe
knal upenye..
:)

Si®_®oLL™ said...

awk la pling bejurus(sopan) ajwin...keep wear tudung yea.....jgn ikt org len

Ajwin Ajeera said...

haa.
of course.
tq.
:)