Wednesday, February 4, 2009

Cendol Leman Dawi

Hari tu time aku gi A Famosa,
kitorang sempat singgah kat Seremban jap.
Cuci cuci mata.Pastu singgahla kat ada satu warung ni.
Warung ni cam famous je dikalangan orang Seremban lakan.

Dia jual cendol je..
Semangkuk RM2 kot.Dah lupa.Pastu lepas makan,korang boleh tambah sebanyak mana yang korang nak.Sekali bayar je.Tapi hari tu aku makan semangkuk jela sebab kontrol ayu,meja sebelah ada mamat ensem kan.Huahuahua.

Air Barli kat sini pun free.Boleh tambah,boleh bungkus free,boleh minum banyak manala.Plastik dan cawan semuanya disediakan.Memang perghhh gila la.
Air Barli dah la sedap.:)

Nila cendolnye..

p/s :Pakcik Leman,saye dh promote cendol pkcik.Jadi,bila nak ambik saye sbgai duta cendol ni?Huhu

29 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

skali lg,
xajak..
:P

Ajwin Ajeera said...

hahahhahhhahahhaha
mmg nk ajak la.
pastu takde krdit nk msg fatul.
haha

احمد نظيف بن اسحاق said...
This comment has been removed by the author.
احمد نظيف بن اسحاق said...

Awin,

seremban kat area mane?
Nak try ni..

Erik said...

Ternyata ada yang menjual cendol juga ya

p s y c h o s o c i a l said...

rugi la kamoo
x yah nk kontrol sgt ayu tu
blasah je..

mamat yg sebelah meja tu ajust kamo ke?
kalo ajust ok la
kalo x ?

lain kali bungkus satu anta kat umh no 12

Ajwin Ajeera said...

To احمد نظيف بن اسحاق,

kat jln lama menuju ke rembau,pedas semua tu..

Ajwin Ajeera said...

To Erik,

of course Erik!
kegemaran rakyat Malaysia i guess

Ajwin Ajeera said...

To p s y c h o s o c i a l ,

a'ah.
siap tukar2 no fon lg.
huahuahua

ChiLaBaey's said...

pergh... saya pun gila cendol juga... nak trylah nanti tapi kat mana ye....???

Shinju said...

wah..cendol Leman Dawi...
feberet2..bukan setakat cendol tu,pakcik jual cendol tu pun my feberet..he he...

bestnya cendol...

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

cendol sangat besstt laa...
sempat memandang menjeling2 ye dear.. hehe noty2.. bt its okie...

احمد نظيف بن اسحاق said...

Eh..shinju bawa2 ler mengucap..
tak kan pakcik candol pon ko suke..
isk isk isk parah nie..

Ajwin Ajeera said...

To ChiLaBaey's,

kat jalan lama menuju ke Rembau,Pedas semua tu..
:)

Ajwin Ajeera said...

To Shinju,

hahaha.
pkcik yg jual cendol ni comel kn?
mulut potpet2.
:D

Ajwin Ajeera said...

To ~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~,

haha.
sebenarnye takde mamat ensem pun..
saje tulis cmtu.
hikhik

Ajwin Ajeera said...

To احمد نظيف بن اسحاق,

haha
mmg parah kn?
isk bhaya btul.
ni sbb byk mkn air tgn pkcik tu la ni.
wakakaka

FARIE said...

xpenah nmpak pn gerai cendol neh..
nape x tau?
hehe..camne ni? owg negeri pn xtau..

Ajwin Ajeera said...

hehe.
dia baru kot kat situ..

.Anna. said...

oh oh! dah 2-3 kali gak makan cendol kat sini! selain cendol yang boleh ditambah sesuke hati, pacik leman dawi ni mulutnye tak berenti bercakap, kan? hehe

Ajwin Ajeera said...

haha
yup2..
mulut pkcik ni bising gile!
hehe

enche ariff said...

dulu ms skolah kt seremban slalu mkn..
xP

Non Odah said...

oh aku mahu aku mahu!

bahagian percuma yang tak tahan tuu!

XD

xfifax said...

area2 sg.gadut nie kann?
HEBAT kan cendol beliau?
i dah tryy
best siakk!
(;

nur annysa said...

ni keluar dalam majalah 3 kann , tak silap ?

nampak macam sedap .

nak try lahh .

Ajwin Ajeera said...

To enche ariff,

yeke?
mknenye dh lma la kdai ni ek..

Ajwin Ajeera said...

To Non Odah,

pegila situ!
best au~
semua free~
hee

Ajwin Ajeera said...

To xfifax,

yeah.
i pun tak tau sgt area n9 tu.
yeke?
best kn?
:D

Ajwin Ajeera said...

To nur annysa,

yup.
pnah kluar dlm majalah 3.
try la babe!
:)