Saturday, February 28, 2009

Red Indian Curik Kamera Aku!

Alhamdulillah.Aku baru pulang bercuti.Sebenarnya takdela bercuti sangat kot.Sama je macam biasa sebab lokasi percutian aku kali ni ialah,A'Famosa Resort.Macam biasa kan?Tak bercuti pun asyik pergi sana je.Apa kes??Uhuk2.

Dipendekkan cerita,(aku malas nak cerita panjang sebab aku tak gosok gigi lagi ni.{takyah la bgtahu kan..} )sedang Mama,Kiat dan aku tengah borak-borak,tetiba Khairul dan Bob (budak red indian.aku kenal gak dorg ni) ambik kamera aku konon nak tangkap gambar aku dengan Kiat.Tapi rupa-rupanya dorang gi jejauh skit then snap gambar dorang sendiri!Aku cam kurang asam btol.Ni gambar-gambar mereka.Masuk jugakla kan.Kesian..Haha.

Pastu,kitorang ramai-ramai pun tangkapla gambar.Aku siap pinjam Bob punya atas kepala tu lagi.Apa ntah nama dia..Ala..yang bulu ayam tu.Macam mana nak explain ni..Ala,korang tau kn maksud aku?hehe.






Atas sebab aku rasa entry ni dah terlalu berat,gambar and video show 'abang api' ni aku update another entry la ye.
:)

40 comments:

fzalah said...

cmra clear ar :)
gmbr pn cntik :)

philoColy said...

hihi..
pndy jgk red indian 2 snap pic ea..
cm knak2 riang pn ade..
hehehe..

aweyn pkai mende 2 comel la,
da ley jd sku sakat red indian ni..
hehe..
kiddin..

khairumminAlfisyahr said...

haha..bez tgk pic2 akak..kite gi kat c2 mser kcik2 agi..tak tau bende2 lagi.xsempat nk ngorat ngan mamat2 nie cam sis..he3..
neway.gi lagi,bwk kiter eh..
he3

.Anna. said...

hehe.awyn cute giler pakai bende alah atas paler tuh ;)

Naz said...

ni tempat kejadian kat mana ni??

syaril said...

haha comel doe red indian boy tu.
red indian girl tu pn lawo.
*heee temporary saje.

KiTTuN said...

salamz.. tengok pic2 ni teringat masa tengok cowboy show kat afamosa safari last time ago.

Ima Syazlin said...

bdk2 red indian leh isap rokok tak? ke terbakar muka diorg? :D

Ajwin Ajeera said...

To fzalah,

hehe.
tankyu2..
:)

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

tau xpe.
dorg mmg sengal gile ar.
suku sakat red indian??
bole je.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To khairumminAlfisyahr,

haha
thank u dik..
btw,akak tak ngorat dorg la.
sbb dorg pun member akak je.
hehe
bole je.akak mmg slalu turun sana pun.
:)

Ajwin Ajeera said...

To .Anna. ,

haha
tak tau nama dia apa an?
cute la sgt~
bluweekk.haha

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

tempat kejadian di Cowboy Town,A Famosa Resort,Melaka.
:)

Ajwin Ajeera said...

To syaril,

haha
red indian boy yg mna satu comel?
yela.
temporary je..
hee

Ajwin Ajeera said...

To KiTTuN,

wsalam..
a'ah.
cowboy show kat safari mmg best gila la..

Ajwin Ajeera said...

To Ima Syazlin,

yg sorg tu tak hisap rokok.
tp tak taula yg dorg lg tu msti hisap punye tu..
huhu

nonadiera md rahim said...

sis,
dorang ni mmg wat show red indian ke??
kengkawan sis eah?? kem salam eah.. hehehhehe

Ajwin Ajeera said...

yup.
dorg mmg keje gitu.
agak bahaya kan?
a'ah.
nona nk kim salam dgn yg mana satu tu?hee

mesmerising1 said...

haha...
1st, thanx..
kt ne dorg neyh,, kwan u ker?
haha, bleh plak tgkap pic sdiri.. hu

Ajwin Ajeera said...

urm.
thanks sbb apa?
kat cowboy town, a famosa..
yup.kawan saya..
sbb tu dorg tak malu!
:}

Liquid said...

eh nmpk awk pakai tu cm ade iras2 bini red indian la...!! hehe

tapi...

kudanya mane kuda..??! ade kuda baru bley wowowowowowo (ala jerit2 smbil tutup bukak mulut tuh!) agagagagaga. =P

Ajwin Ajeera said...

bini red indian????
euww.geli je ok!
wakakaka
(pdhal suka sbnarnya.haha)

alamak incik liquid..
kuda time ni tgh buang ayer beso la.
haha

yeah.
dorg slalu buat bunyi tu je.
tak caye nnti incik liquid tgk video eh?:)

.kakijalan. said...

entri ni sgt wangi.
kne bc sambil ttp idong.hehe

kueh bakar said...

aweks red indian tak ada ker?

Naz said...

kueh bakar... pompuan pakai baju kaler pink yg tunjuk 3 jari (rock lah tu) tu lah awek red indian. red indian muslim, kena pakai tudung..

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan. ,

haha
klu wangi napa nk tutop idung lak?
hehe
entry ni bau minyak tanah daa.
isk.
haha

Ajwin Ajeera said...

To kueh bakar,

aweks red indian cuti la time ni.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

haha
awek red indian la sgt~

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

swweett sangat makhluk Tuhan ni.. :D

Ajwin Ajeera said...

hehe
makhluk tuhan mana satu sis?????

na_sya said...

wahh bermacam ragam :))

Ajwin Ajeera said...

hehe
tu la.
bila dh jumpa yg satu kpale mmg cam tula.
hee

Rashid said...

hmm hmmm real lah gambar ni..
sungguh menarik sekali!!

Ajwin Ajeera said...

hee.
thanks aload!
:D

khairul akmal bin azman said...

mak ai..


hensem2 seyh mamat kat ats ni

Ajwin Ajeera said...

haha
cam perli je..

Eerie Liuvyx said...

alamak,
abg red indian srg tu bdn dah tough
ade ketol2 plak tuh
skali gigi tarak la
hahahah

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
tak baik taw.
hee

dba adnan said...

yup2..tempat ni mmg best!!!!
tapi one of the red indian tade gigi!!!:)

Ajwin Ajeera said...

bestkan?hee
dh salu sgt main api smpai gg pon tebakar!
wakakaka