Monday, May 4, 2009

Imran Panchos Photography

Thanks to Imran Panchos,photographer YnaaOhYnaa's Engagement for these awesome pictures.And terima kasih kerana berjaya menjejak saya di dunia alam maya ini!xD
yjy
BTW,saya telah ditag oleh Encik Shafri.So,cekidaut! (mesti ada sorang tu akan cakap,dah pandai gune cekidaut dah sekarang.lol)

Thanks Capri..Selain award,takde lagi hadiah ke?:D

5 fakta tentang Shafri ni ialah :

1)Dia selalu lepak kat McD rumah saya.

2)Dia janji nak belanja saya McD.

3)Tapi saya suh dia belanja saya kat Haagen Dazs.lalala

4)Then,dia cakap okay.Nanti Shafri belanja Awin aiskrim Haagen Dazs ye.(Pandai pandai je aku,habislah Shafri mesti bengang nih.Haha)

5)Dia nak teman saya gi Ynaa's Wedding bulan 11. :p

Award dan Tag ni di pass kepada

Farah Liyana

Sarah Aziz

Milimilo Kamiliaharun

Rules~..

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 5 perkara yang anda ingin lakukan dan describe sebelum memilih penerima award seterusnya.

4. Anda perlu memilih 3 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..

5. Jangan lupa melawat blog rakan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

20 comments:

Encik Azizan said...

mnrik snggh pic2 d atas..nk tempah gak la nk kawen nnti..ngeee

Ajwin Ajeera said...

haha.
nk kawen dh ke?

eyqa myqa hameed said...

lawa gambar2 di atas.
((=

Ajwin Ajeera said...

heeeeeeeee
time kaseh syggg.

joegrimjow said...

apsal gambo kamo menerlah disitu?

akugumbira said...

adoih.. hehe.. iyeeeee.. hehe.. xmarah pon.. wek22.. hehe

azizan4444 said...

lg 3 thn kot mau tunang..
kawen lg 6 thn..muahaha

LaDy NaS said...

memang cun2 jugey ek gambo2 tu..

Liquid said...

mintak haagen dazs utk incek liquid skali bley.?!!

bley ar kan kan kan...!! ehehehe

farah liyana said...

wah, cantiknya gambar!

err, dapat award?

award yg hari tu pun belom sambar lagi.

:P

terima kasih awyn!

:)

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

tanya tuan punye kamera.
lol

Ajwin Ajeera said...

To akugumbira,

yeyeyeyyeyyeye!
dia ckp ye tak marah!!!!!!!
haha

Ajwin Ajeera said...

To azizan4444,

fuhyoo..
dh ade perancangan.
bgus2.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To LaDy NaS,

hehe
yup..

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

hahaha
nnti dia msti tak bgla encik liquid...

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

:D
hahaha
takpe2.
it's ok dear..

milimilo said...

menarik la gmbr dr imran panchos photo ni..gmbr 2nd paling menarik..heeee..

thanx kasik award kak awin ;)

Ajwin Ajeera said...

hee
kan?
akak pun suka.
:)
no biggie dear..

Imran Panchos said...

Trimas 4 da credit awin....really appreciate it... :)

Ajwin Ajeera said...

hehe
no biggie..
:)