Saturday, May 16, 2009

Selamat Hari Guru

Disini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Guru kepada Cikgu Hazliza, MakPinat dan semua guru di Malaysia ini. Terima kasih cikgu..Jasa cikgu takkan dilupakan..

Ni Cikgu Hazliza.Gorgeous kan?Sorry curik gambar dari belog cikgu.Hee.Dulu sedih gila sebab terpisah,lepas tuh syukur Alhamdulillah kita berjumpa kembali.(Ecehh.)

Gambar MakPinat tidak boleh ditonjolkan disini demi untuk menjaga privasi beliau.Hehe.Bila lah nak dating dengan MakPinat.Budak-budak pun dah exam eh?Sempat lagi ke nih?Maaf Mak Pinat..=_=

32 comments:

S@ndSulFur said...

cikgu awin ker??? lawa ar... he3,.. ada no telepon??? he3... ops.. gurau jer...

milimilo said...

lawanye cikgu hazliza tu..slamat hari cikgu utk sape2 yg terase..huhu

faqiha said...

cute seh ckgu tuh :)

Ajwin Ajeera said...

To S@ndSulFur,

mmg lawa..
seriously..

Ajwin Ajeera said...

To milimilo,

a'ah!
hahaha
opps sy tak terasa.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To faqiha,

yup..:)

S@ndSulFur said...

ooo... dia ngajo kat ner nie???

S@ndSulFur said...

sy terasa.. he3...

Luth Textile said...

wahhhh....

Ajwin Ajeera said...

To S@ndSulFur,

cikgu hazliza n makpinat ni cikgu awin waktu sekolah menengah..
kat smk bndr tun hussein onn 2.
tp cikgu ni dh pindah jepun..
husband dia further study kat sana..

Ajwin Ajeera said...

To S@ndSulFur,

oh haha
happy teacher's day!

Ajwin Ajeera said...

To Luth Textile,

nape luth?
hehe

S@ndSulFur said...

:p ngajo membe2 kelas pon trasa cam jadi cikgu gak... he3... :P

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
betul2..
cikgu kecil.
chewahh

Fatul Akrul Ramli said...

kirim salam dekat cikgu..
suruh cikgu baca belog fatul..
hihi..
:P

cikgu said...

slm awin.. mlm ni ckgu bukak blog, tkezut tgk ada gmbr ckgu kat cni.. ee.. malunye :P.. anyway.. arigatou ne..

Ajwin Ajeera said...

To Fatul Akrul Ramli,

InsyaAllah..
haha
wokay2..

Ajwin Ajeera said...

To cikgu,

wsalam..
haha
mesti cikgu blushing2 nih.
T_T
doitashimashite sensei..
amboi.
haha

cIk JanNah said...

cun seh cikgu haliza tuh~!

Ajwin Ajeera said...

cun gilerr.

pinatbate said...

Thanks Awin..

Bila-bila pun boleh tapi Isnin ni MakPinat tak ada..kena gi meeting kat PPD..

Ajwin Ajeera said...

no big deal..

ohh.okay okay..
InsyaAllah kita jumpa selasa..:)

BeMiE said...

dah kawen ke belum cikgu ni... kekek rasa cam nk ngurat jer hehehe

NoRT said...

kalo ni cekgu aku dulu,aku x rela ponteng klas woooo

Ajwin Ajeera said...

To BeMiE,

dah kahwin laaa!!!
anak 3!!!
haha

Ajwin Ajeera said...

To NoRT ,

haha
betul betul betul

kueh bakar said...

cikgu pakai spek..
itu spek..
spek org bercerai..
lalalala..
macam artis kat mahkamah tu..........

Ajwin Ajeera said...

lalala
jahat betul mulut ko ni..

joegrimjow said...

nak link blog cg tueee
nak ngorat

Ajwin Ajeera said...

hahaha
beliau dh kawen ok..

BeMiE said...

adeh... dah kawen la pulak.. huhuh tak per la.. kiter doakan dia berbahagia.. heheh

Ajwin Ajeera said...

hee
semoga cikgu berbahagia dgn family hingga ke akhir hayat..