Saturday, January 7, 2012

Blog Cantik 2011

Assalammualaikum wbt..

Hi kamu.. Semalam tak sempat nak update blog, my test habis pukul 10 malam lepas tu dinner dengan Deya adalah sampai pukul 11 lebih baru balik. Wuwuwuw. Dah sampai bilik roommate pulak ajak tengok Hostel III. Movie suspen psycho. Best jugakla even banyak tuttttt. Ke best sebab banyak tuttt?! Wakaka. Ok gurau kasar je. Hope Mama tak membaca. Uhukk.

Ok sebenarnya hari tu kite check Nuffnang kite. Lepas tu kite tengok Referral.. Lepas tu kite nampak ni??!!

Kenapa banyak sangat hits kat referrer nombor 2 tu? Lepas tu terbaca link dia, ha?? Blog cantik?? Ini mesti click ni... Ini mesti kene stalk ni.. So kite pun terus klik cecepat..

Pendek cerita, boleh tak ajwinajeera.blogspot.com termasuk dalam senarai blog cantik perempuan dari kacamata Ariff Shah. Hehe gelak sorang je. Blog ni dah lama dah tak diubah suai. Dan yang penting.. lawa ker blog ni? Wakaka. By the way, thank you Ariff for giving me a good start. ;)

Anyway, tak dinafikan blog lain yang tersenarai tu memang cantik and kreatif. Thanks again!

Love, X


16 comments:

lynnaiza said...

lagi simple lagi awesome! ;)

Ajwin Ajeera said...

hehe kite seboleh2 nk simple lg haha

amy syifa said...

lama tak singgah blog nih.tuan blog jarang sgt update.huhuu..

Nem0 o0h Nem0 said...

cantik la header cntik cm tuan dia..hihi

Ajwin Ajeera said...

amy syifa,

hehe insyaAllah lepas ni akan terus update.. ;)

Ajwin Ajeera said...

Nem0 o0h Nem0,

amboi3 kemain lg die ye wakaka

dila.azie said...

Yup , memang cantik ! (:

Jerr said...

ternampak bellasukeberbelog , haha. tu kawan gua kot , nway nice blog :)

Touya said...

Rasanya cantik dekat header kot .... kot jerlaaa .

Ajwin Ajeera said...

dila.azie,

thank you dila! ;)

Ajwin Ajeera said...

Jerr,

oh yeke? haha dunia blog mmg kecik je ;p thanks!

Ajwin Ajeera said...

Touya,

aha perhaps!
thanks!

Ariff Shah said...

tahniah =)

keep blogging!

Ajwin Ajeera said...

Thanks Ariff ;)

Fazreen said...

welcome back awin. :)

Ajwin Ajeera said...

Thank you Een~
;))