Tuesday, January 3, 2012

Happy 46th Birthday, Mama!

Assalammualaikum wbt.


Oh sudah lama rasanya tak menulis disini. Rindu blog sendiri. Adalah juga termasuk dalam list azam tahun baru untuk start blogging semula. Hihihi harap-harap nya berjaya lah ye sebabnya kata je azam tahun baru tapi update pun dah hari ketiga tahun baru dah wuwu -.- Takpelah janji ada kemajuan disitu. Wakaka. Ok so entry pertama saya di tahun baru ini ialah about my mom's birthday. *wink wink* Sweet tak? ;p

Ingat nak update first entry about tahun baru. Tapi sebab dah terlambat dah pun kan, tak payahla ek. Wakaka. By the way, tahun baru takde ke mana pun. Just siang tu ke Klcc watching Mission Impossible : Ghost Protocol. Pun baru nak tengok jugak wakaka. Kesian ek.

Okay just forget it.

Just wanna wish my Mama, Happy Birthday. :') Semoga Mama panjang umur, sihat, murah rezeki dan happy selalu. I love you so much Mama! 

Birthday Mama pada 2 Januari, semalam. Masa hari Ahad, Papa and Mama hantarkan saya balik ke Uitm. Masa on the way tu, saya dah bisik kat Papa nanti singgah kedai kek saya nak belikan kek untuk Mama. Lepas tu Papa pun kata okay. Hehehe. Bila dah sampai kedai kek tu, saya pun turun. Papa berhenti kejap je so Papa tak turun. Saya ingat Mama tak turun jugak sekali Mama pun nak pergi kedai kek jugak daa wakaka. Macam mana nak beli kek ni kantoi pulak. Tapi lepas tu buat dek je beli je kek. Saya suruhla orang tu tulis happy birthday kan, sekali pekerja dia tu tak reti tulis atas kek daaaa. Dia cakap dia jaga kedai je tulis atas kek tak reti. Wuwuwuw. 

Terpaksalah saya yang menulisnyaaaaaa. Bila dah test try tu, start lah tulis atas kek. Lepas tu Mama datang tengok. Tangan terus gigil dah wakaka. Mama tanya, kau nak tulis apa tu Win ?

Saya pun cakap jelah nak tulis nama Mama. Wuwu. Mama dengan muka terkejutnya terus cakap, eh alaaa nak beli kek untuk Mama eh. Mama pun lupa birthday Mamaaaaaaa. Hehehe. Terus Mama peluk kite kat dalam kedai kek tu tauuuu. Haha. I love you Mama. Rindu dah ha. 

Sayang Mama! *hugs*

Selamat tahun baru to all! (just in case if this blog still have readers haha) Semoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. Amin. Anyway, a huge thanks to Nurul for treating me movie and lunch at Chili's the other day. Love you! *hugs* :D


Love, X

16 comments:

@yankmira said...

Halo Ajwin...lama ga update yaa.. senangnya bisa membaca tulisan lagi di blog ini. selamat tahun baru juga yaa :)

Ajwin Ajeera said...

Salam @yankmira,
wah my first commentor! (or maybe first and last?) wahaha. terima kasih. selamat tahun baru juga ya? :)

lynnaiza said...

awinnnn!
finallyy...yeah!
happy belated bday to ur mom.
keep blogging awin!leviu! ;)

Ajwin Ajeera said...

ngeeeee
thank u kak! :))
love u too! :))

kaka said...

salam ajwin..canteknye picture!!dekat mane 2?

saperakue said...

akhirnya :)
hepi birthday to your mom

Ajwin Ajeera said...

kaka,
salam.. kat tokai university. :)

Ajwin Ajeera said...

saperakue,

hihi thanks.
doakan berkekalan ye ;p

Azyyati Elias said...

Happy belated birthday to mama Awin. :)
Hah, finally update pun blog. Hehehe Selamat tahun baru jugak! :D

Anis Adila Aris said...

waaa...menunggu saat awin update belog....garap azam tahun baru menjadi..hehe

happy belated bday to ur mum :)

maszull said...

assalamualaikum...so sweetnya n selamat harilahir buat mama yer...:)

Ajwin Ajeera said...

Azyyati Elias,

thank u~
akhirnye ek haha
happy new year! :)

Ajwin Ajeera said...

Anis Adila Aris,

hahaha
doakan supaya azam ni tak terhenti ye ;p

thank u dear.

Ajwin Ajeera said...

maszull,

waalaikumsalam..
hihi thank u sis ;)

Natasha said...

salam..

win2!!! after a long time not updating,
n here u are, with awesome posts!!!
best kan pkai lipice!
tasha pun da wat personality quiz!

(:

hav a nice day!

Ajwin Ajeera said...

wsalam natasha..
heee thank u dear <3
yup2! favourite!
have a good day too~