Tuesday, January 17, 2012

Baucar Buku 1Malaysia

Assalammualaikum wbt..


Waaa dah dua tiga hari ni tak update blog. Hihi. Sorry ye saya baru pulang dari bercuti~ Ekeke. Ye alhamdulillah trip kelas saya ke Langkawi akhirnya jadi jugak. Kami gerak hari Jumaat lepas pukul 1730H sampai hari Ahad. Walaupun pelbagai dugaan perlu dihadapi. Masa dah gerak tu pun ada halangan lagi.. Nak tahu apa halangan tersebut?! Tunggu entry Trip Langkawi nanti ye wakaka. (marketing strategy ;p) 

Today, I just want to show you my books voucher.. Semua orang pun dapat. Saya ambil hari tu dekat Bendahari Uitm sorang-sorang jew and sebab senior, maka beratur 5 minit je padahal orang ramai gila wakakaka. Mungkin rezeki sebab ambik sorang kot haha. 




Inilah voucher-nya. Total RM200. Alhamdulillah. Belum terfikir lagi nak beli buku apa ni. (Kerajaan suruh beli buku teks la oi!) Dah nak dekat study weeks dah pun kan~ Jadi macam patut beli buku lain je. Wakaka. Tak sabar nak serbu Popular, MPH balik ni. ;)


Nampak tak macam ada dot hitam atas gambar ni? Waaaa something wrong with my camera. Janganlah rosak ;( Kalau RM200 ni boleh buat betul camera takpe jugak lalala.

I'm thinking to buy an organizer. Dah nak dekat bulan 2 dah tapi organizer tak beli beli lagi. Sampai dengan tak sengaja terwujudnya organizer buatan. Huhu. Sesiapa ada organizer lebih boleh bagi saya okey?

Itulah saje bebelan pada hari ini. Nak study sambil mengunyah benda alah ni dulu~ Chow chin chau~

Jealous much? ;p


23 comments:

Aishah Nur Hakim said...

belanja saya bukuuuu!

>_<

Ajwin Ajeera said...

tak dapatlaaa hahahaa ;p

dila.azie said...

Wah , best nyee . Dah beli buku ? (:

Ajwin Ajeera said...

belum hee ;)

Anis Adila Aris said...

wuuu...same la kite..pakat nak beli novel je nie..hehe

Anis Adila Aris said...

wuuu...same la kite..pakat nak beli novel je nie..hehe

lynnaiza said...

alahaiii.belum terambil2 lagi baucernye.;p

Ajwin Ajeera said...

Anis Adila Aris,

haha company publications novel siap dtg uitm seminggu jual novel boleh?? haha

Ajwin Ajeera said...

lynnaiza,

hehe kite tak sabo2 nk ambik ;p

Ikr@m said...

ajwin uitm mana ??

Anonymous said...

wah dh ambik..bestnye..btw u uitm segmat rite??kenal azamuddin tak??huhu

btw xjealous pun M&M tu coz dkt rumah siap ade stock..huhu

Ajwin Ajeera said...

Ikr@m,

uitm segamat ;)

Ajwin Ajeera said...

Anonymous,

yup.. azamuddin mana ek?
ada classmate sorg nama azam.
bdk shah alam. dia ke?

hahaha post la sikit ;p

fathiahRAIHANA said...

kite baru nk dpt hari jumaat ni, hee. lambat btul utk budak2 f6 ni -,-

Anonymous said...

yup azam..bdk s.alam..huhu..

post kn??mcm mana nk post coz nnt its melting la..haha..

Ajwin Ajeera said...

fathiahRAIHANA,

waaa. sekolah menengah pun rm200 ke?

Ajwin Ajeera said...

Anonymous,

ooooo. kenal sgtla kalau azam tu haha. ni kawan dia?

takpe. melting pun sy makan jugak ;p minat sgt ni ;p ;p

Anonymous said...

oh yeke?huhu..yes his friend :)
ala yeke??nnt bila M&M dh smpai dh xnmpk rupe chocs dh..haha..i pun suke gile M&M.. :)

btw love your blog!!

Ajwin Ajeera said...

eeeeeeeeeee
ni azam ke ni??

Anonymous said...

hahaha...no la..i'm his friend la..i'm not azam okay ;p

Fazreen said...

nak m&m'ssssss

Ajwin Ajeera said...

Anonymous,

elehh mcm azam je. ;p

Ajwin Ajeera said...

Fazreen,

takpatla der hahaa