Tuesday, October 26, 2010

Happy Birthday Apis!

Semalam Deya dan saya satu hari oh tak makan. Sobss sobss.. Sebab malas nak keluar bilik. Wakakaka. Pin ada test Jpj so terus makan kat luar. Mai takyah cakaplah. Orang ada boyfriend ke girlfriend ke memang makan la kan. Wakakaka. Pastu petang semalam Mai cakap yang esok (hari ni) ialah birthday Apis. So dia nak celebrate la. And kitorang pon plan lah nak buat surprise untuk Apis. 

Kami berlima ke pekan Segamat malam tu. Nak keluar makanlah since saya dengan Deya pon tak makan satu hari. Sobss sobss (gile dua kali dah tulis sobss sobss) Sampai dah kurus kurus macam jelangkung dah ni. Apis berhentikan Deya, Pin dan saya kat Cimb Bank sebab konon-konon kitorang nak withdraw la. Padahal nak gi kedai kek. Cehh pepoyolah berlakon sikit. Sementara tu Mai dan Apis pon ke Kfc untuk beli makanan semua.

Disebabkan pekan Segamat ni agak besar, budak-budak Uitm pon baru dapat allowance pendek cite tengah kaya la dan cuma ada satu sahaja cawangan Kfc, maka pelanggan yang beratur pun ramai lah juge.So sementara dorang beratur tu, kitorang dah siapkan table untuk Apis. Ceh siapkan table tau.. Padahal letak kek atas meja je. Wakaka. Pastu Apis dan Mai datang datang je, Wahhhhhhhh.. Apis pon mula gedik nak rasa terharu sampai menangis-nangis hingus leleh-leleh..

Mesti kau frust kan aku letak gambar ni?! Wakakaka (gelak jahat)

Oreo Cheesecake! Yummmmmmmmmmmmyyyyyyyyy.

Pin.

with Deya. Yeah. Seorang kawan yang sama-sama akan mendaftarkan diri di www.carijodoh.com apabila lepas final nanti.

Mai dan Apis.

Alololo bucuk bucuk..Wakakak Cepat-cepatlah kawen. Benda yang baik jangan ditangguh-tangguh. Ekeke.

Kepada classmate saya Apis, Selamat Hari Jadi!! Semoga panjang umur, murah rezeki noo.. Atas tu pon satu doa jugak untuk kau. Haha.

Semoga kita semua dapat jawab exam dengan tenang, mudah dan bahagia. Saya start exam esokkkkkk 27hb dimulakan dengan English for Academic Purpose dan diakhiri dengan Business Communication pada 12hb.

Okay bai. Nak pergi tanam jalur lebar saya ni sekarang. All the best!





19 comments:

Encik Tikus said...

fine laaa tak ajakkk

Ajwin Ajeera said...

jom tikusssss. (baru nak ajak) ekeke

21310_fifiS said...

wahahahha,,,besday saya nak sambut sama2 x?

Ajwin Ajeera said...

bila birthday kamu?

Encik Tikus said...

xpe laaa gua nak tacing

noor afzan said...

happy besday to apis.
good luck ajwin for ur exam paper.
buat leklok.

Ajwin Ajeera said...

tikus : nak burger?

kak afzan : thank u akak.. insyaAllah.. :))

Juelina Stanie (AJ) said...

sy nak choc cake awinnnnnnn

Ajwin Ajeera said...

awaaaaakkkkk saya rindu awakkkkkkkkkkkkk!!!!

suffer8zine said...

wahhhh bestnye!

Panas! : http://goo.gl/TOwP

Juelina Stanie (AJ) said...

ye syg..i miss u tooooooooo

amy syifa said...

gudluck exam...!
cake look delicious tp nak kfc ckit blh? huhu..

nabil_potter said...

happy birthday apiz.. :P

biussaraf said...

go_0dluck cik gadis..

semoga ilmu berjalan2 tym study week dapat diprektikkan masa exam!!=p
(ok..ni gurau)

AMIRA IS MIRA said...

cake tue nice...suka bila icing banyak2.........happy birthday jugak apis..(ala2 bf gitu)

gud luck awin....!(dah lega 1paper dah lepas)

/Dayah//Nurul/ said...

hapi birthday to kwn kamu apis, all the best for yur exam awin2 :) first time tgk gamba kamu tak pakai shawl sini, cantik

Tuan Din said...

Tak salah kalu nak release tension time2 exam ni kan.. camlah releas sangat kan...

mengenaldiri said...

hepy bday to kwn akak tu
:)

*naa jgk
ngee

Madam ika said...

Hoo happay birthday yang ke 41 apiss...