Thursday, October 28, 2010

Souvenir from Cairo

Rabu lepas, saya telah menerima hadiah dari seorang blogger, Izuddin Rahim. Sebelum tu, dia bagitahu yang dia nak datang Uitm Johor. Saya terkejut gile okay. Bukan sikit sikit punya terkejut. Haha. Sebab saya tahu dia kat Kelantan and saya belajar kat Johor terpencil dalam hutan hutan Gunung Ledang pagi-pagi kabus tebal malam-malam nampak babi hutan ni. Hah ambik explain tempat punye panjang. Haha. Saya cakap jauh. Jangan datang. Haha. Saya terkejot dan taknaklah susahkan sesiapa kan. Izzudin orang kedua sanggup datang sini lepas Mel. Hahahahaha. Sumpah terharu nape blogger semua baik-baik ni. Isk. Jap take 5. Nak lap air mata ni jap.

Izuddin datang Uitm dengan kembarnya, Izwan. Kitorang pon berborak lah kat ruang menonton tv sebelah Masjid As Syakirin, Uitm Johor. Malu gile. Pastu tiba-tiba dapat hadiah. Lagi malu. Rasa nak balik bilik terus pastu putus kawan la cam ni. Hahaha. Takdelah tipu jek. Tapi serius saya rasa terharu and thank you so much ya. Sobss sobsss... :) Nak tahu ke apa yg saya dapat? Haha bajet gile tanya.

Saya dapat jubahhhhhhh dan selendang hihi. Walaupun saiz XL, tak mengapa. Walaupun besar gile labuh sampai boleh sapu dan mop lantai bilik yang penuh dengan rambut-rambut gugurku ini, tak mengapa. Sampai kawan baik pon boleh pakai sekali (2 orang, 1 baju, 1 Malaysia), tak mengapa. Balik boleh alter. Wakakak

Pashmina. Cantik cantik. Sukeee.

 Stokin kaki, stokin tangan. Banyaknye la hai..


Terima kasih banyak-banyakkkkk Izuddin! Semoga kita kawan sampai bile bile ok. :)



24 comments:

SDS said...

peh best...

Ery Farieha said...

wahhhhh


baiknya izuddin

baiknye mel

ehem2

iihihihih

Tuan Din said...

tau apa maknanya tu ajwin??? Dalam hati izudin u ada tamanlah... hehehe kan izuddin kan?

Amirez said...

bestnya dapat hadiah.
macam 'hari tu'....hehe :)

Rahika Wahidah said...

wah wah wah awin

mengenaldiri said...

waaa
bestnyer
ngeee
:)

molmolla said...

wowwwwwww!! ada pape ke?

naz said...

awwwww. jeles nya saya haha

nabil_potter said...

baiknya..hahaha..
meh la singgah utm skudai plak..

AMIRA IS MIRA said...

untunggggnyaaaaaa...jeles nie

shahir said...

eh..izzudin? junior saya.wah.wah.wah

LaDy BarbeLLa said...

Bertuah badan..dari kelantan tuh sanggup datang ke Johor.. mendalam pengorbanan 2.. ekekeke

Kt org senegeri ni, izuddin xnk dtg melawat ke? hehehe :-p

cik QasehThya said...

waaahhh...
bestnye dapat hadiah..
:D

Encik Tikus said...

aiseh~ apesal sweet sangat , gua jeles nie Datin, keh keh keh

PINATBATE said...

Wahh!!
makpinat tumpang seronok..berkawan baik-baik yer...jgn nakal-nakal..
kalau jubah besar sangat..tak payah alter..sambungkan jer hadiah tu kat orang yg saiz XL..macam I..aww!

Cheno said...

ehem ehem ehemmm.
nak join masuk jubah 1malaysia tu boleh? hehe

Eazy Izzuddin said...

eh izzuddin?
name sma lak..
salam kesinggahan.. :)

noor afzan said...

jubah tu nanti dah pakai kasi tunjuk dalam ni blog ok ajwin.
cam cantik jer tuh.

hannamaruku said...

baik gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bestnye. ajwin, dtg ah uitm perak hantar sket coklet tu! ngeh ngeh

NuR 'aQiLaH said...

erk.
cheq syak kan depa ni baek mcm udang galah di sebalek mi tomyam.
bhahaha.

*nak jugakkk cadburyyyyyyyyyyy

Juelina Stanie (AJ) said...

wah wah dan wah
giler best awin!

hiro said...

grrr.

Farah said...

Pehhh ! Seronok :D

ciDut ciPut said...

baju2 kat egypt memang sume size mcm tuh..so mmg kena alter lah lps tuh!! maklumla, org arab besar2 semuanya ;))

papepn, nice present!