Sunday, October 17, 2010

IPM dan Alamanda.

Saya ke Ukm semalam. Ada reunion kecik. Jumpa balik kawan-kawan *sambil menggerakkan jari telunjuk dan jari hantu kedua belah tangan* masa saya jadi fasilitator kem motivasi di bawah Institut Pembangunan Minda dulu. Kita orang berlapan, Kak Ira, Kak Long, Kak Huda, Abang Zool, Abang Wan, Abang Zuhan, Abang Leh dan saya seterusnya keluar dari Ukm dan makan kat Seksyen 7, Bangi.

Kata nak jumpa jumpa setelah sekian lama je. Tapi rupa-rupanya nak celebrate birthday Kak Ira dan saya. Rezeki tau, orang belanja makan sate, dapat dua kek percuma dan dapat hadiah jugak! :') Terharu sobs sobs.

Walaupun tulisan krim tulis Ajwin tu tak berapa nak betul. Walaupun tulisan krim tu macam tulis Ajin, (orang kedai sengaja nak ejek saya la tu). Saya tetap nak teruskan terharu sobs sobs..

Kek ke-2, Blueberry Ice-cream cake! Yummy!

Okay awin. Jangan lupa ya. Masih rasa terharu sobs sobs. 

Kak Long dan Kak Ira. I miss you both so much... :( Baru jumpa, tapi balik rumah dah rindu balik. Cemane? :(

Kak Huda yang cantik ala ala Catriona Ross. 

Tiba-tiba cahaya keimanan memancar-mancar sampai memudaratkan kesihatan pengambil gambar. :p

Teringat dulu ada tangkap gambar macam ni jugak masa kat Darul Quran. Wuuuu rindunyaaaaa.

Lepas habis reunion kecik, saya ke Ukm semula untuk bertemu dengan Cik Nurul.
Jumpa CikNurul kat depan Kolej Keris Mas. Kolej cousin saya, Kak Amy. Pergi sana tak jumpa cousin pon. Wakakaka. Kalau Kak Amy baca ni, awin minta sorry eh. -_-'

Tengok status CikNurul kat Twitter beberapa minit kemudian...
Jangan jealous okay I first time dating..

Pastu Ery Farieha, Aizat Syafiq dan saya pun menuju ke Alamanda. Sepatutnya ada Achu sekali tapi disebabkan Achu ada hal urgent last minute, Achu pun tak ikutlah kan. Takkan dah ada hal urgent, beliau lagi nak join pulak kan. Next time kita harus jumpa ya dear..

Kat Alamanda, Bro Framestone and Kak Khaizarien dah tunggu 3 jam dah. Sorry sangat-sangat atas kelewatan saya.. :(( Pastu tak sempat nak buat apa sangat pun dah. Pergi makan pastu ambik gambar pastu balik. Wakakkaaka.

Ery yang comel. Serius tak suka ambik gambar dengan orang comel comel kecik kecik macam ni. Sebab saya terasa sangat gemuk. Wakakakkaa.

Weeee. Kiter kena peluk. Haa haaa jealous la tu.

Wuuuu tingginya bro. Ekekkee. Takut sayeeeeeee... Baidewei bro, nak tanya ni. Dah berapa bulan ya sekarang? Wakakakaka. 

Terima kasih kepada kamu dan Ery kerana tolong hantar saya balik rumah ya. Lain kali, korang tolong hantarkan lagi boleh? Wakakkaa.

Oren dah sama oren. Bila nak umumkan ni? Ecececeh haha.

Memang saje nak jadi tangga.

Penat sungguh semalam tapi saya seronok jumpa kamu semua. Achu kenapa takdeeeeeee. :(Terima kasih sudi keluar sama. Next time if ada rezeki, kita jumpa lagi ya? Tapi kena keluar awal la k. Wakakakkaa siapa yang tahu tu sesenyap je. Kalau korang bocorkan, tanak kawan korang 12 minit. Wakakaka. 


14 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

suami tak bawak sekali ke??

Nurul Ain said...

kolej keris mas??kolej ain tu dulu..skrg da habis blaja dah..hee~

AMIRA IS MIRA said...

heppy belated besday awin..semoga ppng umr dan murah rezeki...

bestnya dapat hadiah and celbrate besday dgn sume mmber..

suffer8zine said...

selamat bertambah usia :P

Farihah Ahmad said...

eh suka la baju awin..

Aizat Shafiq said...

wah2...
ni mesti cuba timbulkan kontroversi kat situ ye...
untuk makluman jap gi bf cik ery mengamuk baru tau...hehehehehe

hantar lagi?...
no problem punya....
=)

Ery Farieha said...

erk

comel tu tak

kecik tu ye la

hahaha

jumpe lg awin ;)

Ery Farieha said...

hahahah aizat
tau xpe
bahaya2
kah3

err awin
nak gmbr ek
ke emel ek
semua :)

Hanny said...

UKM & alamanda mmg tmpt yg x asing bagi ku..lain kali kalo turun alamanda or UKM,inform la..mane tau kot3 bole jumpe.. :D

zool said...

bila nak datang melaka plak??
eh ada org nama serupa ek ngan den.. mungkin nama belakang je lain..

molmolla said...

nak unlike tak boleh tapi terpaksa LIKE. Owh jeles jeles ok!!! :(

serius.. T__T

atok said...

atok sgt suka kalau dpat jumpa blogger, sebab apetah hehe

nur hidayah isa said...

awin dulu belajar darul Quran ke?

pakeri said...

wuuuu ery,nape tak ajak aku?