Saturday, March 6, 2010

Ada hati jugak tu..

Salam semua..ni nak cerita sikit..kami semua plan nak mohon jadi Sekretariat MPP ni.So,selain menyediakan resume,kami pun tangkap beberapa gambar sebagai lampiran.

Ini gambar lampiran saya.Tangan macam nak bernasyid.Bagus dah tu.Ni kalau orang tua-tua tengok ni,mesti mereka suka ni.Wakakakak.Cakap pasal bernasyid,rindu pulak rasanya nak bermarhaban.:)

Ini Fana.Sama-sama mahu apply.Tapi saya harap satu je.Harap Fana tak hantar gambar dia yang ni sebagai lampiran.Wakakakaka.

Gambar lampiran yang lain : Gambar bersalam kena hantar juga..Penting untuk tunjukkan yang kita mempunyai angle yang menarik ketika bergambar..Menarik ker???Haktuihhh.(Dah Fana..Takyah nak pegang tangan aku lama-lama.wakaka.Dah la pegang,tenung pulak tu..Eei seramm.Haha)

Ini juga penting..Nak bercakap dengan orang kena ada stail.. Walaupun gambar ni nampak sangat fake.Sorang bajet tengah bercakap,sorang bajet nak tunjuk tempat lain..

Gambar ni paling penting..Mana tahu,sejuk hati dorang tengok gambar ni.Uishh budak ni rajin ni.Boleh ni jadi Sekretariat MPP..

Anda seorang photographer?Perlukan khidmat lighting?Hubungi saya segera.

Tapii..baru kami perasan tadi..yang tarikh tutup permohonan dah lepas 2 hari dah.Wakakakakaka.Padan muka masing-masing.Menggedik lagi.

36 comments:

Melz said...

Wakakakak takleh blah bab lighting tuh ! Siyes gelak guling nie ;P

p/s : camna hati kalau sejuk eh .. ermm miahaha

farwalis said...

awin. pinjam tochlite..


nak g mancing

joegrimjow said...

haha
entry yg comey
hehe

apsal xbertanding je MPP
kan senang
;)

ini blog wirdah said...

ada bakat la awin, jd pembantu photographer.kihkihkih :P

lionteen said...

wah..
gud luck yah

naz said...

hahaha sangat kreatif peluang anda tinggi

PINATBATE said...

hadoii...macam ni punya orang pun adaaa..?? lawaklah korang

Abgbent said...

Wahhh!
bebetul abg terpukau nengok gaya adikku Fana memanah melalui pandangan mata. Sungguh! memang tajam panahan matanya... ada rasa ngeri juga dibuatnya ;)

Byk2 post yg ada, abg lebih suka nengok post adik Ajwin bernasyid tu... Ayu dan Manis paparannya. Harap2 ramailah jejaka tergoda dan tergila-gila bila melihat post menarik sebegitu rupa.
Nampak gaya, adikku Ajwin ni memang layak jadi sekretariat MPP sebenarnya. Bukankah adik dah jadi sekretariatnya?

Deya Zanial said...

bhahaha asal tk nk bertanding dgn kak najwa je awin? rebut jawatan YDP terus hahaha ! -.-"


cube buat entry sedih plak. i cabar u awin. hakhak ! tk boleh gedik lagi? -.-"

MéuzAngelo™ XXIII said...

dh macam wakil rakyat dah.. haha

zack zukhairi said...

hahahaha! lighting pakai torchlight itu sangat comel ok? haha!

Ajwin Ajeera said...

Melz,

haha
tgh sengal2 time ni
stressss.cewah.haha

sejuk hati tu mcm hati kne rendam dlm ais..

aRe_ReEb said...

Hahahhaaha yg x boleh bela 2...jadi kan dinding sebagai backgrnd pic...hahhahaha klo mcm nie bankup lah kedai2 gambar..haahhahaa

Ajwin Ajeera said...

farwalis,

pinjam torchlight?
sejam = rm10.

Ajwin Ajeera said...

joegrimjow,

besela..
awin kn..slalu comel.wakakakakakak

masih mentah kot.hehehe

Ajwin Ajeera said...

ini blog wirdah,

haha
harap ada photographer tgk ni.
boleh jd side income kn
wakakaakkaka

Ajwin Ajeera said...

lionteen,

tak submit pun awk..
dh lepas..hehe

Ajwin Ajeera said...

naz,

mana ada hntr pon.hahaha

Ajwin Ajeera said...

PINATBATE,

ada2!!
kamilah!hahaha

Ajwin Ajeera said...

AbgBent,

ngeri kan?wakakakaka
haha.harap takdela org jatuh cintaa
eeheeee

Ajwin Ajeera said...

Deya Zanial,

YDP tak femes sgt..
YDP femes kat sek b je
tp MPP femes satu u.wakaakakkkakaa

kuang aja ar cabar cm ni..

Ajwin Ajeera said...

MéuzAngelo™ XXIII,

jgn perli eh
flying kick karang
wakaka

Ajwin Ajeera said...

zack zukhairi,

hahahaha
tau dah tuu
tu yg upload
wakakakaka

Ajwin Ajeera said...

aRe_ReEb,

haha
nk jimat kos..

aRe_ReEb said...

hahahhaa....bagus2... klo mcm 2 lg senang lah vote awin naek....mmg kompem terpilih lah..cz mempromosikan dinding bangunan kolj ..hahhahahaha

Ajwin Ajeera said...

HAHAHAHAHHHAHHAHHAHAHAHAH
harap2 nya laaaa.
heehhee

aRe_ReEb said...

haha all da best

Ajwin Ajeera said...

eh mana ada hntr la..
kn dh lepas tarikh tutup.
haha

mira amira said...

haha . lawa akak pose pgg penyapu n penyodok uh . cool beb tunjuk ayu . =)

Ajwin Ajeera said...

wakkakakaa
thanks mira!

s h a r v i na said...

gudluck yea. ;)

Ajwin Ajeera said...

sy tak applyyyyyyyy pon
wakakkakaa

.rafiq. said...

kah3
tak sempat hantar dah kena reject

Hazzy Ishak said...

dak awin ni xde keje betul lah

farhana said...

Gambar menyapu 2 xleh blah...
gaya seorg bakal mengisi biro keceriaan kelak..haha

Tapi, malangnya da tamat tarikh..huu
sadis...

farhana said...
This comment has been removed by the author.