Tuesday, March 16, 2010

I am not A girl.I am THE girl.

16 Mac 2010.Selasa.Saya pergi klinik tadi.Thanks to Deya kerana temankan saya. Saya taknak update pun pasal benda ni tapiiii.Saya update jugak sebab saya taknak emosional.Kita kena tenang walau apa yang berlaku kan.


Tak perlu kot saya tulis saya sakit apa kat sini.Cukuplah just doktor cakap, ada ulser peptic atau luka kecil yang terjadi di bahagian usus.Ulser ini selalunya benign (tidak menyebabkan berlakunya kanser).Bagaimanapun peratusan kecil ulser ini boleh menjadi malignant (akhirnya menyebabkan kanser).



Renung-renungkan dan selamat beramal.Maaf,gambar tiada kaitan.Bai.:)

11 comments:

Pszrifo™ said...

"Renung-renungkan dan selamat beramal."

sempat lg.. haha

r-mean said...

u are THE girl.

teRi said...

darah byk kua eh? teri penah kena. xpe. nanti ok la. jaga2 pemakanan eh. take care

Mr K said...

Serious?

Cikgu NoRT said...

jaga kesihatan....(",)

profwacko said...

moga cepat sembuh cik awin

Jogger said...

take care sis... jgn makan pedas2

SYaH!RaH said...

awin..k.ira doakn awin cpt sembuh!!ble la dpt jmpe awin ni..rindu dh!!tkecre awin

SYaH!RaH said...
This comment has been removed by the author.
s y i e r a said...

uish
saket x ?
hee .
ira cm tkot kje ?

helena's said...

babe..take care yeh..

kamu tetap comel.hehe