Friday, March 5, 2010

Tips mengurangkan stress

Tadi ada test.
Semangat gila merepek kat kertas soalan.
Tak tahu orang pening.

Paling best bila. . .

Test bagi subjek ni ada dua sesi.
Course saya sesi pertama.
Bila dah keluar dewan tadi,
budak2 sesi kedua dah tunggu luar dewan dengan muka cuak.
Wakakakakaka.
Kitorang pun borak la kuat2..

'Weh Awin.Test Eco tadi macam mana?'

'Susah gila babai wehhhh.Rasa macam confused tadi..Ingatkan tersalah masuk test untuk budak Master ke..'

Wakakakaka..Banyak kali kitorang buat macam tu.
Bila terserempak dengan budak sesi dua je,cakap cm tu.wakakaa
Saje nak psiko dorang..wakakakakaa

16 comments:

Rashid said...

hehe. saja je nak kenakan diorang tu. Saya rasa kawan 'sesi ke-2' tu lagi le kecut perut.. rasa serba tak kena..

nakal..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wakakakakakkakak !

kamoo giler awin. aii lah pelajar sesi ke 2 tuh.

naseb baik kachangg je soklan die lalalalala :D

Ajwin Ajeera said...

Rashid,

hahahaaa
takde keje..
kalau test dorg first jwb,dorg pon cm tu gak.ekekee

Ajwin Ajeera said...

miss lolly a.k.a luvfareda,

kachangggggggg?
tak tau org sume tension?
wakakaakkakaa

ini blog wirdah said...

psyco gila kamoo. hahaha. kesian mereka. jantung dup dap dup dap !

||| PöJìé PööH ||| said...

sengal la kawen Aween oi!

"amethystchemiz" said...

ya allah awin..asal nakal sangat ni..ntah sapa ajar ni...huhuhu..kalau effy lah yg amik test sesi ke2 tu..bila dgr awin cakap macamtu,nak je belasah.hahaha

joegrimjow said...

adakah itu untuk mengurangkan stress?
haiyaa
layan je la
hehe

Ajwin Ajeera said...

ini blog wirdah,

waakakkakakaa
sesekali kne jd jahat skettt
hehehee

Ajwin Ajeera said...

||| PöJìé PööH ||| ,

kawen awin?
hahahaa

zac zirwan said...

nyanyi kuat2..ley ilangkan stress..hehee

Deya Zanial said...

hahahahaha !
awin nnt time ctu dorang kene kan plak awin. tgk lah sume budak sesi dua cakap plak "ishhh susahnye macam soalan daripada mesir !" wakakaka !

Ajwin Ajeera said...

"amethystchemiz" ,


hahahhahahaahahaa
brani blasah arrrrr

Ajwin Ajeera said...

joegrimjow,

hehe
bila stress,kacau org lah best
hehe

Ajwin Ajeera said...

zac zirwan,

yup!agree!!

Ajwin Ajeera said...

Deya Zanial,

ctu dbs still sesi pertama kot.
hehehee