Sunday, March 14, 2010

International Women's Day with 3R

Salam~:) First of all,saya minta maaf sebab delete entry Okay.First time saya cakap dalam blog sebab kami nak masuk dalam YouTube dulu.He he he.So,kalau nak tengok video saya cakap,kena tunggu la.Haha.Ada plak kan orang nak dengar aku cakap?Takpe.Sebab dalam entry ni pun ada video kami nanti.So,entry ni akan menjadi entry pertama saya cakap dalam blog.Hehe.Tapi busuk,gedik dan takde motif gila.Baik jangan tengok.


Saya berperasaan yang entry ni akan menjadi entry yang panjangggggg sebab serious s*it banyak gila gambar.So,tanak membebel banyak.Harap gambar boleh tolong bebel untuk saya.:)


Anddd sorry saya tak susun gambar ikut flow yang betul sebab saya terus upload semua and gambar pun banyak gila.Sampai pening nak edit,bermain dengan HTML okay fullstop.Lagipun,saya tak berapa sihat sangat ni.Saya jenis susah nak demam tapi bila ada symptom macam ni,rasa sangat susah hati.Okay lupakan pasal tu.Kita proceed ye.:)


Tak perasan pulak yang gambar ni first.Haha.As you all know,he is an ex-vocalist for Meet Uncle Hussein.And sekarang beliau dah ada band baru iaitu Azlan and The Typewriter.Tapi beliau perform seorang je.Where's the typewriter?



Ini anak-anak saya.Haha.Ini Amoi dan Deya.My classmate since first sem.Kadang-kadang Amoi panggil saya ibu.Sebab perangai saya macam mak orang kot?Haha.Okay Amoi.Kite tahu kite mak awak kat kampus.Kite kena jaga awak ni.Belajar elok-elok.eh ok dah merepek.


Maaf.Tak larat nak menaip panjang.Kesihatan saya sangat mencemburui kita.:(
















































This is my supporters.They're all cool.A bunch of thanks to my family and friends.Thanks to Mel,Rina Salleh,Nara,Milimilo,Wawa and semuaaaa yang datang ke event ini.:) Thank you so much.Love your supports!Thanks for being there with me.:') 


MILLION, BILLION, TRILLION, QUADRILLION, QUINTILLION, SEXTILLION, SEPTILLION, OCTILLION THANKS TO MY BELOVED MOM YANG SUPPORT SAYA GILA-GILA.MAJALAH GILA-GILA PUN KALAH.SAYA TAHU EVEN OCTILLION THANKS PUN TIDAK AKAN CUKUP DENGAN SUPPORT DAN PENAT LELAH YANG MAMA BAGI.MAMA BUATKAN SAYA TEE AJWIN AJEERA SIAP ADA LINK BLOG INI.OMG.I LOVE YOU SO MUCH MOM.:') 

Okay.Dibawah ni ada video dari tiga orang budak gedik.Video ini sangat tiada motif.Just to remind you once again.



Video ini tiada motif.Ouh.Remind you twice.-_-.or maybe thrice already.-_-.


Yang paling tidak boleh bla.Gambar ini diambil semasa dalam perjalanan ke Central Park.
SEBELUM EVENT.



SELEPAS EVENT.
Okay.Diam.Jangan cakap apa-apa.-_-.


Upload pun satu jek.Sebab kalau upload dua atau lebih,mungkin hospital akan penuh.Keadaan akan parah.Orang akan sakit.Okay enough Awin.Bai.

13 comments:

Nurul Ain said...

waa, siap ade baju awin lg..nak jugak..nak jugak..hee~

(^.^)

joegrimjow said...

ada cik milo
hehe


wawah
masuk tv ke?
hehe
ku pon masuk tv jugak
hehehehhe

Miss Hirose said...

eeee cumel la baju awin tu..
sweeet giler..hihi

ayie said...

wahhh mili pon ada.. huhu

awin msok tv? how can i miss that? lol

helena's said...

alah tak ajak cikhel pon,,nak gak baju tuh!!

alan said...

uikss mana nak dapat baju awin tuh

milimilo said...

eh,ade jugak gambar dgn si ketot tu..heheh..xsangke dpt jumpe awin tanpe planning..can't wait to watch u on tv =)

Arina Hamzah said...

turun kan harga minyak.
pulang kan duit kami!!!!!!!!!!!
hahhahaa.
awin comel!!!!!!!
wakakkakakakakak

Deya Zanial said...

pehh gambar yg sebelum dan selepas tu yg paling obvious kitorang dua je kot. awin nampak sama je. tp yg paling ketara deya laaa. sebelum rambut okay je, selepas messy gile ! haha.

okay tk perlu comment panjang2 macam nk buat essay. byee !

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh gigih kamu!
siap ada baju sendiri tuh!
xleh kalah nih, nak buat jugak la baju PojiePooh..
eh, ada ker yg nak pakai..?
wakakaka!

enyheartsdiamond said...

x dpt pegi sbb ada karnival sukan kat tempat i..abes lenguh2 badan nih!nak baju tuuuuuuuuu!

RunWitMe said...

Korang ker yang nyanyi lagu untukmu macam nak rak? :)

Check out the solidarity walk video and photos here....

http://runwitme.blogspot.com/2010/03/solidarity-walk-international-womens_15.html

jojie Oh! said...

aloo.. nak baju tu :( heheheh
so camne aritu? wish u all the best :))