Saturday, March 27, 2010

Apalah yang ada kat saya ni.

Salam..Berjumpa kita lagi ya.Asyik berjumpa je kita ni.Sebab apa yang saya nak cakap ni terpaksa saya cakap jugak.Haha.Okay harap anda faham dengan ayat tu.Saya dah pening.Principle Microeconomics banyak sangat formula.Siapa yang buat subjek ni?Ni yang nak marah ni.Klik Nuffnang saya cepat sekarang sekarang cepat cepat sekarang.Okay hiperbola.Stop it Awin.-_-''


Pendekkan cerita,lately ni saya terima agak banyak jugak mesej kat Facebook kata bila nak approve bila nak approve.Okay first sorry sebab tak reply.-_-.Saya bukan taknak approve korang tapi saya dah tak boleh approve korang pun.Sebab kawan saya dah sampai limit dah.Tak boleh approve orang lagi.Harap maaf..



Sorry ek kepada 5044 friend requests.Saya pun terkejut asal sampai 5000. Wakakaka.Saya baru tahu pasal ni sebab roommate saya baru buat Facebook.Sebab dia tengok saya main Facebook.Okay saya dah rasa jahat dah sekarang sebab ajar roommate main benda yang lagho ni.-_-.So,pastu saya paksalah dia add saya.Sekali bila dia dah add,keluar bawah ni pulak..



Makanya,roommate saya pun tak dapatlah nak add saya.Padan muka dia.Eh apa ni? Bukan bukan.Macam sadis la kan kalau roommate sama roommate tak boleh kawan dalam Facebook kan.Nak jugak rasa berbual dalam alam maya.Asyik berbual secara langsung je.Jadi disebabkan faktor-faktor inilah saya buat lagi satu akaun iaitu akaun yang awak dapat lihat bawah ni..




Okay boleh saya sambung cakap sekarang?Dah stop gelak dah?-_-.Saya terpaksa buat akaun fan page ni sebab tadilah.Jadi kalau sudi,yang 5044 friend requests tu bolehlah add kat akaun ini.Sebab akaun ni boleh unlimited.Infinity.Senang kan.Saya memang bukan artis.Saya 100% sedar tu dan tak payahlah awak nak hantar mesej kat Facebook cakap wah artis ke?artis ke?siap ada fanpage2 bagai.


Tapi saya pun tak faham kenapa orang add saya.Apalah yang ada kat saya ni.Pastu bila tak approve pun,cakap macam-macam kat mesej.Eleh kau ingat kau cantik sangat ke taknak approve orang?Tak mati ahh kalau kau tak approve pun.-_-.Okay thank you Saudara Tuuttt Tuutt.Saya sedih.Huhu.Buat macam ni nampak salah.Buat macam tu nampak salah.Orang akan sentiasa nampak buruk je kan kat kita.Okay sudah.Emo pulak dia.-_-.Saya tak rasa niat orang yang add tu adalah sebab nak kawan.Bukan semua,sorry.Maybe dalam 60% tu add sebab nak stalker je.Buktinya ada kat bawah ni.Ni akaun Myspace saya.



Kawan taknak kalah kan..Pastu cuba terjah bawah ni pulak.Saya upload gambar masa event dengan 3R hari tu and jeng jeng jeng



Nampak tak?Viewers sampai 408,412 orang..Tapi komen 2,3 jer..Saya tak kisah pun kalau orang taknak komen gambar..Saya bukan jenis,comment my pix!will hit you back!thankssss.Okay enough.Wakakaa.Tapi cam beza sangat nih.Stalker la kan maksudnya ni?Kenapa nak stalker saya?Tak jumpa apa pun stalker saya.Haha.Nak jawapan bocor SPM,gi stalker Nuw Awina.Haha.


Sorry if ada yang menyakitkan hati.Just nak tekankan yang tu jek.Harap fahamlah kenapa kalau saya tak approve tu.Okay jumpa lagi.Tata.:)

22 comments:

Scromix said...

rmainya peminat.hehe

Anonymous said...

byase aaa awin .dunia memang macham tuhh .ada jew yang tak puas hati -___-

Luth Textile said...

orang to dan glamorrr...
jangan nak nafikan!

fitrah said...

heheh:) kak awin hotstiff seyyy;D

tak jumpa pun fan page=.=' baru nk add

miss oren said...

wah,,glamer

YobSumo said...

u mmg cun, sbb tu banyak stalker. lepak sudah. tapi jgn ade stalker yang gila sudahlah! seram...

[z@ck] said...

pergh...byk peminat ko..

cik EPAL said...

artis! nak signnnn :)

Arina Hamzah said...

Nak jwpn bocor SPM g stalk Nuw Awina??!!! LOL! hahaha o_O"

Melz said...

i stalker u tau! miahaha

neway i hate mespes sekian

jojie Oh! said...

ajwin.. hows 3r? mcmane aritu? dah umumkan sape dpt ke?
hope u lepas ke peringkat seterusnya.. . :)

Mr.Z said...

banyaknye fren u..dah boleh jd artis ni, cuma x berdaftar lagi je..hehe :)

. said...

Nuw Awina tu siape?

joegrimjow said...

ahaksss
5 ribu lebih friend request?
haha
mantap la cik awin

Atiqah Adnan said...

glamer dah adik akak sekarang..
baik2 bawa diri tau..
take care..

miss ajwin ajeera..

Nazrul Izuan said...

ahaha..melampau la awin...ramai gile...mane tak ribu2 nuffnang dpt...kalah la kulai cmni..ahaha

king far_east said...

biasa la Ajwin , setiap yang berlaku ade hikmahnye, jangan la emo sangat fasal kehidupan alam maya ni k, ...... salam.

Jam,minit,saat.... said...

Mendalam artikel nie..hehe
ape yang penting..kerjasama...
(tagline wonderpets la plak)

misae@ainiliyana said...

awin..dorang suke tgk gambar u..macm sy..sy suke tgk gambar2 u..santek n u x kaver2 pon..stiap gmbar ade pose comel..hehe gudluck ya^^

Anonymous said...

stalk - verb
Stalker - noun

time kasih, LOL

Anonymous said...

ko rase ko lawa sangat erh..sambil nyelam minom aer a nih erh..tak bole blah doh title ko..ramai lagi org mcm ko.tak kecoh pon

Anonymous said...

x klaka weh post ko. xyah nk suh benti gelak. ni bkn kes masuk bakul angkat sendiri ni. nak kene hembus berbakul-bakul nih. lawa mmg la lawa tp kalo dah poyo tahap cipan nk mampus xtau la nak kate ape. Tolonglah muhasabah diri tu sket.