Thursday, March 18, 2010

Dah basi..dah basi..

Okay cite ni dah basi sebab dah lama.Haha.Tak kesahla.Memang banyak kali pun cite benda basi.Haha.Well,hari tu gi klinik.Saya nak injection.Tapi tak dapat.Sebab takde khidmat injection apa-apa kat sini.Tak best gila.Sumpah tak macho dow klinik takde injek injek.Tak sukeee!

Kalau dah namanya blogger,gi mana-mana pun nak tangkap gambar.Wakakaka



Lepas balik Penawar,saya dan husband teman tapi mesra,Deya Zanial pergi Pasar Malam.Belum malam lagi.Tapi nak panggil Pasar Malam jugak.Kitorang beli Ice Blended dari kedai Byha Anati untuk support beliau sebab ni projek Marketing Byha..Good Luck!


Ubat taknak banyak pulak kan.Memang best lah.Sebenarnya luka peptic apa kejadah yang saya merepek hari tu maksudnya GASTRIK.Wakaka.Itu definisi bagi gastrik sebenarnya.Tak sangka lak saya gastrik sebab rasa macam kuat makan jer.Isk apa-apa jer..

Saya dah google pasal gastrik.Patutlah asyik pening,mual,rasa nak muntah dan sebagainya.Ingatkan nak beranak rupanya gastrik daa.Wakakaka.


Muka kat kad matrik busuk gila.Macam kasut Deya.Wakaka.


Okay..Sempat lagi..

13 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

banyaknye ubat... saket ape ni?

Ajwin Ajeera said...

gastrik.hehe

Arina Hamzah said...

win, pic last skali uh, kau xyah lah excited sangat mcm monyet. wakakakaka

Ajwin Ajeera said...

KUANG AJAR!!!KUANG AJAR!!!! monyet comel ape.wekkk wakakaa

Naz said...

teman tp mesra?? ahaks..
sila mkn ubat smpai habis..

"amethystchemiz" said...

get well soon awin..:)

Anonymous said...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

MéuzAngelo™ XXIII said...

awin, ade tag untuk u.. tgk la..

http://meuzangelo.blogspot.com/2010/03/special-tag-dari-aku.html

Deya Zanial said...

hamboi hamboiii suka suka hang je dok ngate kasot ceq neh busuk na? sat g ceq cabai cabai mulot hang. hang tunggu je lah !

helena's said...

okay saya suke baju anda!

Melz said...

ingatkan bergambar kat toilet..wakakakakak

2 gambar terakhir itu

.rafiq. said...

maknanya kena banyak makan lah lepas ni?
gamba last tu sorg macam kena pakse ;p

cik EPAL said...

nak ice blended :D