Friday, March 26, 2010

Thanks meuzangelo!

Sorry ye Encik Meuz Angelo sebab terlupa nak buat tag ni.Wakaka.Agak busy lately ni.Kehidupan pun agak tak terurus..Agak kelam kabut..Sebab saya memang seorang yang clumsy.Correction.Super duper triple clumsy.Bukan sikit eh tu.Wakaka.Dalam minggu ni je dah 5 kali tersadung nak jatuh.Ditambah dengan mulut yang melatah.Memang memalukan.Arina Hamzah yang setiap hari pergi kelas dengan saya tahulah macam mana.Dia pun dah malu nak jalan dengan saya.Kuang ajaaaaa kan?Wakaakkaa.


Bukan itu sahaja.Dengan pakai baju terbalik.Tudung terbalik.Pergi kelas pakai selipar jamban.Pagi-pagi sebelum pergi kelas minum milo pastu milo siap tertumpah kat baju kurung yang saya dah gosok penat-penat.Nak cakap nama 'Madihah' tapi dengan confident ayam pergi cakap 'Jannah'.Okay taknak listkan lagi sebab semua memalukan.Selekeh kan saya?Pastu ada hati nak jadi pengacara konon.Wakakakakkaakaka.Asal saya macam ni.Caklempong ahh.


Okay asal saya cite pasal bende ni?Wakaka.Sebab niat update hari ni nak jawab tag Meuz sebenarnya tapi dah merepek meraban okay jangan banyak cakap.Sorry bro.Saya jawab sekarang.


Soalan-soalan yang perlu dijawab :


1.Berikan dua warna feveret
   Banyakkk tapi paling suka hitam dan merah jambu.


2.Lagu feveret?
   Banyakkkkk.Tapi paling suka lagu Rocket by Yuna dan Semusim by Marcell.


3.Nickname?
   Jessica Alba Awin


4.Dah berapa lama berblogging?
   Sejak 13 November 2008.So dah 1 tahun 4 bulan 2 minggu.:)


5.Kalau dapat kereta free,nak kereta apa?
   Mitsubishi Airtrek.Memang minat habis lah dengan kereta ni.


6.Haiwan paling disukai?
   Banyakkkkk.Tapi paling suka labi-labi.Hehe.


7.Rapat dengan ayah ke mak?
   Dua-dua rapat tapi kalau kira paling rapat mestilah Mama.:)




Okay pastu Encik Meuz yang kacak ni telah buatkan saya satu banner...
Alaa sweet dahh.Wakakakaka.Terima kasih tau.Susah-susah ajerr.




Jangan jeles semua orangggg.Wakakakaka.Okay dah dah.Kepada yang membaca blog ni,tak kisah lah anda suka saya ke,tak suka saya ke,saya ucapkan semoga berbahagia disamping orang tersayang..Okay apa motif tiba-tiba ucapan macam ni?Okay tak faham.Ntah apa-apa kan?Wakakakakaa okay bai.


p/s : Kenapa banyak sangat formula nak kena hafal nih?


p/s 2 : Selamat pulang ke sekolah.Belajar rajin-rajin.:)

4 comments:

M√©uzAngelo™ XXIII said...

haha... thanx awin jawab tag ni..! ;D

Arina Hamzah said...

hahaha. mane ade malu jln sebelah awak. lawak je. wakakakkaka

.rafiq. said...

wow minat merah jambu. mesti budak jambu ni. wakaka

Deya Zanial said...

pulangkan HAK kami ! turunkan HARGA MINYAK !