Thursday, March 11, 2010

Caklempong

Ini perempuan caklempong.Memang saja update ini khas untuk Arina Hamzah dan Deya Zanial.Tengok?Sweet tak kite update khas untuk awak berdua ni?Kite sayangggggggggg sangat kat awak berdua.Kejap lagi kite main caklempong dalam kereta tau.Kite rindu nak main caklempong dengan awak berdua.Hmmm. Kalau ada karipap,mesti lagi best kan awak kan?Main caklempong sambil makan karipap.Kite dah jadi Fan untuk Karipap dan Caklempong kat Facebook kan?Baguslah kan awak..Ia akan merapatkan hubungan kite nanti..Hikhikhik.Cayang awak.!!!!Hari tu masa kite main caklempong dengan awak,sampai merah2 peha dengan tangan kite tau..Kite plan nak pakai baju dengan seluar tebal-tebal tadi tapi kite baru teringat.Kite pakai baju kurung hari ni..Sorry kite tulis takde perenggan.Saje jew nak peningkan awak.Hikhikhik.Padan muka awak!!






Ambik kau.Tiga kali aku update dalam masa sehari..Sebab rasa macam tengah gembira sangat.Kejap lagi parents dan abang tersayanggggggg nak datang ambik saya kat sini!!Dah 2 minggu dah tak balik.Rinduuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

15 comments:

Arina Hamzah said...

mangang gilerrrrrrrrrrrr!!! hahaa

Deya Zanial said...

hahahahahahahahahaa ! first picture paling saya tahan lah nk gelakkkk hahahahahaha !

Ajwin Ajeera said...

Arina,

elehhhhhhhhh
mana satu ni?
mangang ke mengong?
wakaakakakakkaka

Ajwin Ajeera said...

Deya,

awak gelak jer
takpe
kite tak kesah!
kite kn cayunk awk!wakaakaka

Arina Hamzah said...

managang & mengong.
ibu da giler sejak kene tinggal ngn ayh eyy. ( ayh pon xtaw sape ) hahah

Deya Zanial said...

hahaha awin stop it. jgn buat kelaku kat sini. caklempong lah ape lah hahaha sumpah kelakar gile.

Hazzy Ishak said...

mata besar gile

joegrimjow said...

awat gambar jadi camni
ish2

helena's said...

hahahahahahah sengal lah..tapi kiut gila!!

rasa nak ciumm!


cium lah...



muah muah muah!!!


ahahahah!

silentshutter said...

salam perknaln, owg tun hussien onn ek?neyh jiran awk, desa baiduri,haha..

.rafiq. said...

comelnya awek dalam tu.
adik awk ek?
kih3

cik EPAL said...

suka gambar first. haha :D

Fatul Akrul Ramli said...

haha.. gedik sgt

I n n z said...

ini dlm lappy DELL kan3 ?

joegrimjow said...

mana entry cakap dalam blog?
huhu