Monday, March 8, 2010

Tolonglah jangan buat maksiat dalam bilik aku.

Beberapa hari yang lepas..Masa tu dah pukul 2 pagi gak kot..Suasana agak hening..Semua duk menelaah(ececehh).Menelaah ke online?Haa confused dah.wakakaa.Hanya dengar bunyi kipas je.Lepas tu asyik dengar macam bunyi tikus.Agak annoying.Citt citt cott citt.Kami berpandangan sesama sendiri.Tapi buat dek je.Lepas tu bunyi lagi.Macam lagi kuat.Cittt citt cott citt.Kami berpandangan lagi.Bukan main mata ya..Berpandangan jek.Kalau dengan roommate sendiri pun nak main mata,parah dah tu.Tidur dahla ganas.Wakakakaka.

Okay proceed.Lepas tu dah rasa tak puas hati.Tapi sabar lagi.Sekali tiba-tiba ada seekor Encik Cicak jatuh kat atas meja study roommate saya.Wakakaka.Ambik kau.Masing-masing menjerit macam apa.Tak sedar silent hour.Geli gilaaaaaaaaa. Encik Cicak tersebut taknak besar pulak kan.Eeeeiiiii geli geleman.Lepas tu boleh pulak Encik Cicak tu naik atas balik dan bertemu dengan Cik Cicak.. . . . .Jeng jeng jeng.Apa yang berlaku lepas tu?



Dia sambung balik tuuuuu.Kami tak tahu nak cakap apa dah..Ini rupanya kerja mereka selama ni.Suka hati buat maksiat dalam bilik orang.Lama pulak tu..Kuanggg aja punya cicak.Tapi takpa..Kitorang fikir secara positif.Semenjak daripada kejadian tu,semua risau-risau.Nak tukar baju,takut cicak skodeng.Nak tidur,takut cicak rogol.Wakakakkaa.Okay bai.

14 comments:

Miss Lula said...

cicak merogol euwww geli ahh wakaka~

bapak ahh gatal cicak terbabit aiyoo.

MéuzAngelo™ XXIII said...

ni kalo dpt lastik dua2 ni best ni.. haha

Deya Zanial said...

hahahahaha ! okay dah confused dah sebenarnya baby awin tu ank abg didi ke ank abg cicak wakakakaka !

farwalis said...

gila rakus cicak tu dah jatuh naik balik

zack zukhairi said...

cilake punye encik cicak. beromen di khalayak umum. takde undang-undang percicakan ke?

angah iza said...

hahahhaha.....beromen sampai terjatuh cicak tu.
pastu leh sambung lagi tu beromen...
cicak...cicak....
eiiii.....Geli !!

aBoi said...

hebat ! haha

sayuri said...

hahahha cicak miang ouh...

da jatuh boleh pg sambung balik!

huhuh jage2 laa..

nanti kena rogol plak ngn encik cicak uhh

mira amira said...

eeeii . gatal nyer cicak uh . x snonoh btl ..haha . =)

helena's said...

hahhahah..siap tangkap gamba lagi!malu lah mereka!hahahaha

cikhel kembali!

ellis suriyani said...

haha...siot punye cicak..
tapi yg skodeng kamu tgh tdo nnti tu cicak beso..haha

pijah@hakuna said...

gatai punya cicak!! haha

.rafiq. said...

hahaha
maca ni rupanya cicak
ingtkan gasing td:p

erma fatiha said...

geli...tengok gambar pun dah geli ngan cicakkkkkk